Suni sancılı doğumum

kivilcim82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
190
32
Perşembe akşamı sancılar başladı ve dakika tutmaya başladım 10 dakikada bir geliyordu ve 30 saniye sürüyordu. Bir şekilde uyudum böyle ama saat 4de sancı uyandırdı beni telaşlandım. Hemen doktorumu arayıp hastaneye gitmemi istedi nst baglayıp sancılarım kac dakikada bir geldigini ögrendik megerse yalancı dogum sancısıymış. Eve gönderdiler beni ve akşam oldu yine aynı sancılar tuttu beni. Bu sefer 5 dakikada bir geldi ve hemen hastaneye gidip catı muayanem yapıldı 1 cm di. Bana heycan bastı dogum yakın artık Lavman ve epuduralım yapıldı ve ben odada sabaha kadar uyudum. Saat 7de doktor geldi kalk dedi dogumhaneye gidiyoruz dedi ayyy çok korktum heycan bastı. Tekrar baktı 8cm olmuş ve suyumu patlatı bende koridorda yarım saat yürüdüm dogum hızlansın diye. Bu sefer 9cm acılmış ve saat 7.30 da başladık suni sancı verildi durmadan ıkındım. Bir türlü gelmiyordu bebeğim doktor ile ebe karnıma bastırıyorlar sanki sancı yetmiyormuş gibi. yıldızlar gördüm oksijen maske verdiler ıkınmaktan halsiz düştüm. Tekrar gücümü toparladıktan sonra iyi ıkınmışım sonunda kafası çıktı tabii kesik yapıldı ama hic acımadı. ikinci ıkınmada gövdesi çıktı ve yakışıklı oğlum saat 8.54 de doğdu. Oh dedim bitti dedim ama dikiş yapılırken uyuşturmadı canlı canlı dikti ve ben öldüm dirildim. Piskolojimi bozdular bebegime sevinemedim bile yani doktorumdan hiç memnun kalmadım. Doktorumun acelesi vardı ve beni zorla doğurtu....

Gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsün neden uyuşturmadan yapdıki soyemediniz mi canınızın cok yandıgını vs.buarada nerede doğum yaptınız

Teşekkür ederim. Doğumum çigli kent hastanesindeydi dışardan bir prof. doktor yaptı. Agrım var dedim bana cevap olarak dedi ki sen çok güclü bir bayansın zor dogum yaptın bu dikiş şimdi bitiyor dayanırsın degmez uyuşturmaya:-( yani bebegime sevinecegime bir de gereksiz yere acı cektim...o doktora da bir daha gitmedim

hayırlı olsun öncelikleç Kaçıncı haftanda doğumyaptın?

geçmiş olsun bebeğini Allah bağışlasın. ya bu doktor işi tamamen şans bazen çok iyisine denk geliyorsun ama önceden bilemiyorsun ki insan korkuyor. normalde dikmeden önce uyuşturmaları gerekmez mi?

geçmiş olsun bebeğini Allah bağışlasın. ya bu doktor işi tamamen şans bazen çok iyisine denk geliyorsun ama önceden bilemiyorsun ki insan korkuyor. normalde dikmeden önce uyuşturmaları gerekmez mi?

Bizde bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittik bu doktora ama sanırım sadece sezeryanda iyi. Okadar para veriyorsun ve sonucta zor acılı bir doğum yaşatıyor sana....yok neymiş çok dayanıklıymışım uyuşturmaya gerek yokmuş. Bebeğini kucagına almak tarifsiz bir duygu ama piskolojimi bozdu. Normalde uyuşturuluyor:-/

bi doktor sadece sezeryanda iyi olamaz ki. o işin hakkını vermezse dr luk yapmasın.

nst ye girdiğinde sancı çıktımı ki peki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…