Suni sancı...

eda88melisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
34
3
1
36
Merhaba arkadaşlar.bugün 40+3günlük olduk.kontrolüm vardı doktora gittim.suyumda azalma varmış.doktorum yarın sabah gel yatışını yapalım suni sancı vericez dedi.ilk doğumumu 9yıl önce yaptım ama kendi sancım gelmişti o zaman.şimdi sancım yok.sadece nişanım gelmişti bi kaç gün önce.direk suni sancıyla doğum yapmaya korkuyorum açıkçası.suni sancıyı çekip açılma olmayıp sezeryan olmakta var.başına gelen varmı?

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Benim de 41. Hafta da sancım hala gelmeyince suni sancıyla başlatıldı doğumum ancak akşama kadar 3 cm açılma zor oldu. Ve dayanılmayacak şekilde acı çekiyordum meğer bebek sıkışmış. Sonu hiç istemediğim halde sezaryen oldu. Fakat yengem iki doğumunda da suni sancı aldı ve normal doğurdu. Nişanınızda gelmiş hala sancı kendi kendine gelebilir. Önceden bir doğumunuzda var suni sancıyla da olsa bence normal doğucaksınız siz öyle hissediyorum :) sağlıkla ve kolaylıkla inşallah

İnşallah hissettiğiniz gibi olurda normal doğum yaparım.o suni sancının berbat ağrısını çekip sezeryana dönmeyiz.ondan çok korkuyorum

benimde aynen suyum bitmisti kordon dolanmisti kalp atisi zayiflamasina ragmen almadilar sezeryana 16 saatlik yogun suni sancı sonu dogumumu yapmistim. herkesin dogumu bir olmuyor insallah saglicakla normal yolla bir nefeste alirsin bebegini kucagina

Sizinki kötü olmuş.benim sadece suyumda biraz azalma gördü doktorum.devlet hastanesine gidiyorum ama Allahtan hastasıyla ilgili bi doktorum var.yarın nöbetçiyim suni sancıyla doğurtiyim seni dedi.bebekte artık çıkmak istiyo hem dedi.ikna etti beni.bakalım nolcak

Doğum yaptınız MI? Ben de 40. Haftamdayım. Bugün dr a gittik. Su şu an için yeterli ama azalma var iki gün sonra gel suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Alttan muayene falan yapmadı.bende korkuyorum açılma olmadan gidersem uzun ve acılı bi doğum olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…