- 28 Kasım 2010
- 41.812
- 138.565
- 798
- Konu Sahibi Canparcam055
Biz de zaten sizin egitiminizle ilgili bir sey soylememistik, okudugunuz okulla,egitiminizle gebelik sureclerinizin alakasi yok. İmada dahi bulunmadik,aciklamaniza gerek yoktu,buradaki tek egitim almis kisi de siz degilsinizdir neticede.Şöyle bir ilgisi olabilir eğitimin sevgili arkadaşım.Hani çok çok eskiden insanlar eğitimsiz bilinçsiz kulaktan duyma laflarla hareket ederlermis ya.Öyle biri olmadigimi belirtmek istedim gayet de aklı başında eğitimli biriyim demek istedim.Ayrica o doktor da bir tehlike görmüyor bir sorun yok diyor ama 40.haftama girdiğim gün direk hiç beklemeyelim sezeryan olsun deyince ister istemez şüphelendim özel hastanede olunca. Evet acilmam yok ama.catim iyi.Bebeğin suyu ıyi nst iyi hareketleri çok iyi .İri bir bebek de değil.3370 gram.Yumusamam da başlamış
Alt kısımlarım da ağrı da başladı doğum sancisi olmasa da sancilarim var.Normal doğum 38 42 hafta olarak gösteriliyor. 1 Hafta daha bekleyelim dedim ama.yine de tedirgin oldim deyip tecrübeli insanlardan öneri istedim eleştiri değil
Doktor/doktorlariniz risk gormuyorsa bizim icin sakincasi yok yani,istediginiz kadar bekleyebilirsiniz. Risk olur veya olmaz,bazen anlik durumlar da yasanabiliyor,konunuza yorum yapan herkes de size bunlardan bahsetti. Sadece sizinle ayni fikirde olmamizi ve size evet aynen devam et dememizi bekleyemezsiniz burasi bir forum. Her turlu yorumu da alabilme ihtimaliniz var.