Suni sancı ile doğum yapanlar biraz bilgi verir misiniz

Verdiğiniz bilgi doğrultusunda elbette kontrol altında ve hastane ortamında, uygun şartlarda doğumun başlatılması hem sizin için hem de bebeğiniz için daha güvenilir olacaktır.
İnşallah tüm süreç çok iyi ilerler ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle.

İnşallah çabuk olur biter

Yarın suni sancı ile doğum yapıcam tecrübeleriniz neler Normal sancıdan daha çok ağrı oluyormuş galiba nasıl oluyor uzun sürüyor mu
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah herkesin doğum hikayesi farklı oluyor benim de hiç açılmam yoktu doğum anına kadar da düzenli Sancılarım hiç olmadıa ama suni sancısız doğum yaptım

Selam canım ben de açılma olmadan suni alınınca açılma oluyor mu onu araştırıyordum yazına denk geldim. Çarşambaya randevum var tam 39+4 olacak o gün gidince suni isteyeceğim ya. Çok yoruldum. Sanırım açıklık olmasa da suni ile açılıyor öyle anladım.

Burda da karşılaştık demek :) işte benim 2 cm di sadece ama devamı gayet hızlı ve güzel geldi ilk doğum olmasına rağmen. Bence senin de açılman vardır kesin.

Benim de pzt kontrol, ben de suniyle o gün doğacak gibi hissediyorum.

Ay inşallah canım. Az kaldı artık. İkinci doğumlarda birden başlayıp 3-4 saat içerisinde doğum gerçekleşebiliyormuş umut ediyorum öyle olur.

Açılman varsa bebeğin başı kanaldaysa suni sancı işe yarar ama benim hiç açılma olmadığı halde suni sancı verildi ve hiçbir işe yaramadı sonu sezeryanla bitti

Yarın suni sancı ile doğum yapıcam tecrübeleriniz neler Normal sancıdan daha çok ağrı oluyormuş galiba nasıl oluyor uzun sürüyor mu
Valla suni sancı eşliğinde açılmama bakıp durdular ya bana işlemedi yada verdikleri suni sancı filan değildi. Öyle kalıplı biri de değilim yani ama o an bebeğimi düşünmekten sanırım acı filan hissetmedim. Kendinzi de kasmayın o kadar, aslında böyle konu açıp hikayeler dinlemek de saçma. Kendinizi daha çok strese sokuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…