Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Suna Dumankayann Gs bytme forml

angel_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
535
0
96
İstanbul
Malzemeler:

• 1 tutam şerbetçiotu,
• 1 tutam melek otu,
• 1 tatlı kaşığı çemen tohumu

Uygulama: Malzemeleri çay gibi demleyip öğünlerden sonra bir bardak için. Ayrıca hergün iki tane hurma yiyin. Kürü uygularken ayrıca elma suyu ile göğüslere masaj yapmak da etkili olacaktır.

kızlar netten buldum denemeyi düşünüyorum..deneyeniniz varmı?

bütün bu malzemeleri binbir zahmetle onbinlerce aktar dolaşarak topladım, bi hafta çayını yapıp içtim düzenli olarak , sonra tatile gidince bıraktım tabi. bi haftada bişi olmasını beklemiyodum zaten olmadı da :)

insanları yanıltan bir sürü site var bilmiyorum ki.umarım öyle değildir..hiç uğruna uğraşıp durmayalım.suna dumankayanın kendisine ulaşılsa aslında ne kadar güzel olur..hepimize özel karışımlar yaptırsak falan :)))

canım devam etmedinmi sonra?

yok canım devam etmedim, edemedim daha doğrusu, annem çöpe atmış otları mafoldumben bu arada melek otunu bulmak çok zor, çoğu aktar kazıklamaya çalışıyor, ben internetten resmine bakıp öyle aramaya başlamıştım, sen de dikkat et canım yanlış bitkiler vermesinler. çemen tohumunu da baya aramıştım, onların öğütülmüşleri vardı her yerde tohum şeklinde yoktu ama buldum sonunda. gerçi öğütülmüşü de kullanılsa aynı işlevi görür heralde ama tadı kesinlikle fark eder. bu arada tadı da kötü birascık, ben 4-5 tane şeker atıp öyle içiyodum.

ben hergün rezene çayı içiyorum .arada bir de melisa ya da ada çayı.ama daha başlayalı 1 ay olmadı.devam edicem bakalım ne kadar büyürlerse o kadar kardayım.son 1 haftadır da hurma yiyorum.düzenli olarak maydonoz yemeye de başlayacam.banyolardan önce de keten tohumu yağı ile masaj yapıyorum.sabah akşam da göğüs büyütücü kremimi kullanıyorum.krem biticince avonun göğüs şekillendirici kremine devam edicem.her şeyi deneye deneye deneme tahtasına döndük yaaa

bu kadar şeyi yapabiliosanız helal valla alkisalkisalkis

kız elanurcummm hangi gögüs büyütücüyü kullanıyodun sen ya longda gold muydu neydi?
sonuçlardan bizide haberdar et canım merak ederiz buarada bukadar çok şeyi biarada içme vicudunda yüklenme olur tamam içtiğimiz şeyler doğal ama hepsini birer ay tek içmek daha iyiymiş benden sölemesi aman dikkat tatlım opuyorumnanaktan

canımcım inan öyle küçükler ki her şeyi göze aldım ben.o yüzden her şeyi denemeye değer buluyorum.bitki çaylarını karıştırmıyorum.hafta içi günde 2 bardak rezene içiyorum.haftasonları olduğunda da melisa ya da adaçayı içiyom .o an canım hangisini çekerse artık.:içelim:
göğüs büyütücü olarak bundan daha önceleri oestro kullanmıştım 3 kutu.etki etti ama nasıl deyim ki sana.benim önceden hiç göğsüm yoktu .sizin küçük dediğiniz göğüsler bile benim hayallerimi süslüyo öyle deyim sana.oestro sayesinde en azından göğüs alt çizgim oluştu.sonra maddi olarak pahalı olduğundan devam edemedim.buna rağmen eski haline dönmedi.şimdilerde longda ya başladım.fiyatı uygun geldi.bi deniyeyim dedim.şu an için iyi gidiyo gibi ama bir şey söylemek için bi kaç hafta geçmesi lazım.öyle işte şekera.s.

Ben BONVİVA isimli bir bitkisel karışım yağı aldım ikinci şişem valla büyüdü göğüslerimgöğüslerimin alt tarafındaki kasları şişirdi ağrılı bir büyüme oldu ama acayip dikleşti ve büyüdü...yaşım gereği beklemiyordum bu kadarını ama daha ilk şişede olunca ikinci şişeyide aldım az daha büyüsün diye sürüyorum çünkü yaza evlenecem yaza kadar süpper olacak eminim..

merhaba canım sevindim senin adınahihoyyyt bu bahsettiğin karışımı nerede bulabiliriz peki? fiyatı ve nasıl uygulanacağı konusunda da biraz bilgi verebilirmisin canım?

kızlar suna dumunkayanın bu tarifini benda uyguladım ama 10 gün
kadar falan dolayısıyla bişey olmadı:1no2: ama ben melek otunu bulamadığım için melek otu kökü kullandım. elmayı rondodan geçirip suyunu sıktım öle masaj yaptım ama ne bilim zor geldi hergün uygulamak yaaa ne o öyle hergün elma suyu masajı her yerim yapış yapış:sm_confused:
baş edemedim kısacası bıraktım... ama uzun sürede faydası olur mu bilemem tabiiii......

BONVıVA adlı bitkisel karışım yağını ben Ankarada büyük bir alışveriş merkezi var onun içinde bitkisel kozmetik satan bir yer var ordan aldım..sanırım aktar veya bitkisel kozmetik malzemeleri satan yerlerde olur gibi...fiatı 80 bin ama bu fiat değişiyor sanırım..65 ile 95 ytl arasında değişiyormuş herkes bir fiat uyguluyormuş...bu karışımı hergün sabah akşam sürüyorsun on dakika göğüslerine bir şişede belli etti bende üstelik kırk yaşımı çoktan geçtim hiç umudum yoktu ama hemen etkisini gösterdi bazı bünyelerde ikinci şişede gösteriyormuş..şuan göğüslerim çok ağrıyor sanki kız memesi gibi acıyor..meme ucunun altındaki kasları sertleştiriyor büyümesini sağlıyor..yemin ederim kızım gördü elleyince korktu birden bu ne dedi silikonlu gibi iri ve diri oldular..yatınca yere dik duruyorlar dağılmıyorlarda ama bitanem bende bu kadar etki gösterdi ama bazı bünyelerde bu kadar çabuk olmuyormuş bunu bilmen lazım..

çok çok çok sağol canım bilgi için.a.s. ne güzel yaaa bi gün bende inş. ayyy çok güzel oldular büyüdüler diyebilirimmmm:))) bu arada senin adına sevindim umarım devamıı da gelirrrrr tezzzz vakitteeeee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…