• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Suna Dumankayann Gs bytme forml

BONVİVA adlı bitkisel karışım yağını ben Ankarada büyük bir alışveriş merkezi var onun içinde bitkisel kozmetik satan bir yer var ordan aldım..sanırım aktar veya bitkisel kozmetik malzemeleri satan yerlerde olur gibi...fiatı 80 bin ama bu fiat değişiyor sanırım..65 ile 95 ytl arasında değişiyormuş herkes bir fiat uyguluyormuş...bu karışımı hergün sabah akşam sürüyorsun on dakika göğüslerine bir şişede belli etti bende üstelik kırk yaşımı çoktan geçtim hiç umudum yoktu ama hemen etkisini gösterdi bazı bünyelerde ikinci şişede gösteriyormuş..şuan göğüslerim çok ağrıyor sanki kız memesi gibi acıyor..meme ucunun altındaki kasları sertleştiriyor büyümesini sağlıyor..yemin ederim kızım gördü elleyince korktu birden bu ne dedi silikonlu gibi iri ve diri oldular..yatınca yere dik duruyorlar dağılmıyorlarda ama bitanem bende bu kadar etki gösterdi ama bazı bünyelerde bu kadar çabuk olmuyormuş bunu bilmen lazım..

nurtencim bisi sorcam canım.. acaba korunma ile ilgili kullandığın bisi varmı yani bunu neden sordum onu açıklayayım..;doğum kontrol ilacları genelde göğüsleri büyütüyor.. etkisi bu ilacmı yoksa böyle bisi mi die düsündüm?..

maydonoz yemenizi tavsiye ediyorum göğüslerim inanılmaz büyüdü bu sayede .

sade ve sadace maydanozlamı büyüttün yahu naptın nasıl kullandın nekadar büyüdü maydanoz östrojen taşıyo bildiğim kadarıyla ve nekadar kullandın...

ayrıca kızlar bende bu göğüs büyütme işine ilk suna dumankayanın formülüyle başladım bütün otları buldum ama bi yudum aldım bıraktım öğüre öğüre içtim kokusundan belli ediyo zaten yok yok ben yapamam dedim başka şeylere yöneldim...ama bu formülle ilgili bi sitede 1 ay 2 3 ay kullanan kişiler sonuç aldıklarını yazmışlardı 3 bitkide östrojen içeriyo 2 ay gibi bi sürede etki eder kesin ama tam olarak sonuç alabilmek için4 ay kadar içmek lazımmış...valla ben dayanabilseydim devam ederdim kesin mirmirmirmir

Back