Suna Dumankaya'nın Porselen gibi bir cilt için verdiği tarif..

bende dun denedım cok guzel bı maske gercekten paylasan arkadasa tesekkurlerımı sunuyorum :))
bıde cıldımın rengı acıldı resmen
yalnız bu maskeyı her gun denesek bı zararı olurmu kı ? bnm cıldım karma cılt .

Son düzenleme:
bende yapmak istiyorum bu maskeyi aldığım kil halen duruyo üşengeçliğin gözü kör olsun

hergün yapmana gerek yok cnm 2 günde bir en ideal sayı..

bu maskeyi bende yaptım fakat krem olarak bepanten su olarakta oksijenli su koydum sivilce izim vardı bir tane gitsin diye gerçekten rengini açti çok güzel bir tarif cilt adeta bebek gibi pürüzsüz oluyo

Ya ama cildin rengini açması kötü bi durum..:26:
Ben esmerim ve açıkçası cildimin tenime göre böyle beyaz beyaz kalmasını istemiyorum. :/ Napıcam kızlar?:26:

Ya ama cildin rengini açması kötü bi durum..:26:
Ben esmerim ve açıkçası cildimin tenime göre böyle beyaz beyaz kalmasını istemiyorum. :/ Napıcam kızlar?:26:

esmeri beyaz yapmıyo canım burada bahsedilen tenin aydınlanması yani cildin daha parlak ,genç ve bebeksi görünmesi..

canım bu maske gözenekleride sıkılaştırırmı acaba gözeneklerim açık daha cok acılmasın bide:

kızlae bu kür muhteşem...ilk uygulamamda bile aydınlık bi görünüm verdii.. annem şaşa kaldı :))

:124:yüzümde çukurlar oluştı nokta nokta kızarıklıklra var onlarada ii gelir mi kullansam? yoksa hiç denemesemmi?:83:

sürdükten sonra 5 dk bekleyip mi yıkayacağız yoksa 5dk boyunca masaj mı uygulayacağız???

su yerine gül suyu koydum bende çok güzel yaptı. 2 kesz uyguladım.yüzümdeki pürüzlere de çokm iyi geldi.

Kızlar yarın bende uygulayacagım burnumun ustunde sıyah noktalarım var ve bunlar benı cok rahatsız edıyor faydası olur ınsallaah cok sıkıldım artık

bunu bende deneyeyim cnm bu arada kil yeşil kil olarak alsak fark eder mi? Çünkü yüzüm genel olarak yağlı da

kzlar kili hangisinden alıyorz yeşilmi grü gibimi anlamadm bide kç dk bkletelm yüzümzde??

herkes memnun bende mi bi sorun var acaba 1 saat beklettiğim halde bi değişiklik farketmedim...

ooo ne yaptn 1 satmı en fazla 5 dk ya zaten hemen kuruyor kendısı bugun yıne yaptım duşa gırmeden once cok mukemmel oldu yuzumdekı yagları aldı yumusacık oldu ne kuru nede yaglı nemli yanı mukemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…