Suna Dumankaya'nın Porselen gibi bir cilt için verdiği tarif..

herkes memnun bende mi bi sorun var acaba 1 saat beklettiğim halde bi değişiklik farketmedim...:KK53::KK53:

1 saat beklersen heykel gibi kalırısn cildinde kurur yazık edersin..cnm kaç kez yazdım temiz cilde 5 dk masaj yaparak uygulanıp snrada yıkanacak die. ayrıca kil bildiğiniz toz kil gri renkte olan ıslatınca yeşile dönüşen ..

Son düzenleme:
1 saat beklersen heykel gibi kalırısn cildinde kurur yazık edersin..cnm kaç kez yazdım temiz cilde 5 dk masaj yaparak uygulanıp snrada yıkanacak die. ayrıca kil bildiğiniz toz kil gri renkte olan ıslatınca yeşile dönüşen ..

canım bu kil maskesini hftada kaç kez yapıyorzzz bide acaba gözenekleri kapatırmıı gözeneklrm açıktaa:KK43: yardımcı olrsan sevinirm???

canım bu kil maskesini hftada kaç kez yapıyorzzz bide acaba gözenekleri kapatırmıı gözeneklrm açıktaa:KK43: yardımcı olrsan sevinirm???

2 günde bir uygulaman yeterli cnm gözenekleri sıkılaştırıcı özelliğide var cildi rahatlatıp nefes aldırdığı için cilt kendini toparlıyor..

bunu bende deneyeyim cnm bu arada kil yeşil kil olarak alsak fark eder mi? Çünkü yüzüm genel olarak yağlı da

cnm özelden msj atamıyorum sana yeniyim diye..nemlendiriciye gerk yok zaten içindeki krem nemlendiriyo cildi..bu arada buzu yüzde gezdirmek kılcal damarlar için çok sakıncalı önermiyorum.

ben netten arastirdimda kilin beyazi ve yesil varmis
siz hangisini kullaniyorsunuz?

beyazi daha inceymis,
bu durumda yesili daha iyidir demi peeling icin?

benim yanakları kızarık bir kere yaptım yumuşaklığı hissetim ama yüzüm daha da kızarmıştı bunun için mısır ununu seyreltmem mi lazım?

bende bugün ilk defa yaptım ve gözeneklerim temizlendi ama hepsi daha da büyüdü sankii ortaya cıktı hepsi :KK43:(( lütfen cevap yazınn cildim mahvolduu

Son düzenleme:
ben de dün denedim..yumuşacık,pırıl pırıl yaptı yüzümü..yanak bölgemdeki gözeneklerim için uygulamaya başladım. umarım düzenli kullanımda gerçekten de kapanır gözeneklerim..çok rahatsız edici değiller ama olmasalar daha iyi olacak :21: teşekkürler paylaşım için. inşallah gerçek anlamda %100 sonuç alırız. :KK71:

bunu bende deneyeyim cnm bu arada kil yeşil kil olarak alsak fark eder mi? Çünkü yüzüm genel olarak yağlı da

kzlar kili hangisinden alıyorz yeşilmi grü gibimi anlamadm bide kç dk bkletelm yüzümzde??

Arkadaşım ben pek alakalı değilim de bu konularla:KK37:Acaba hangi kili kullandın sen.Arkadaşlar neden bahsediyor:26:

bende 1 ftadır duzenli olarak kullanıroum cidden baya guzel hem yüzün renginide beyazlastırıyo :)
:KK64:

X