Suna Dumankaya'nın Porselen gibi bir cilt için verdiği tarif..

cnm kalan maskeyi atma boyun bölgene kalçalarına kısacası vücudnun her bölgesine uygulayabilrsn..

Hımmm tamam canım...

Çok teşekkür ederim bu arada sana hem pratık,hem doğal , hemde gercekten işe yarıyor.

Yüzümde güneş lekeleri var,doktor tavsiyesiyle 5 gündür expigment krem kullanıyorum,bunuda uygularsam bir sorun çıkarmı acaba..:26:

bu maskeyi 2 inci kez uyguluyorm yüzüm yumusacık oluo elimı yüzümden alamıorm

bu maske sivilce lekelerinede iyi geliyor mu?geçirdi mi lekeleri olanları acaba?

biz de yapıyoruz kızlarla bu maskeyi herkes çok memnun çok güzel.teşekkürler

Yüzümde güneş lekeleri var,doktor tavsiyesiyle 5 gündür expigment krem kullanıyorum,bunuda uygularsam bir sorun çıkarmı acaba..:26:

yok cnm tamamen doğal maske içinde asit gibi zedeleyici bir madde bile yok..rahatlıkla kullan bu arada sivilce lekelerinde de çok etkili tabi düzenli kullanımda.

bende bugün kil aldım.yarın yapacağım. çok heyecanlandım bakalım inşallah iyi olur.)))

merhaba arkadaşlar... benim gittiğim kuaför suna dumankayanın öğrencisiydi,o bana bu maskeyi yapıyodu her ay 10 tl veriyodum. sonra suna dumankayadan aldım tarifi ama o malzemelere robottan geçirilmiş mercimek ve pirinçte vardı. ben öle yapıyorum memnunum. yani öbür türlüde güzel oluyo heralde.. onuda denerim

bugün denedim. acayip güzel bişey. nem sağlıyor. yumuşacık yaptı cildiimi. sivilce lekelerine iyi gelicekse ki gelir içinde kil var hopaşinanay derim efendim.

zararı yok. yalnız ben yaptıktan sonra yani kremli olduğu için yüzümde kaldı. ne kadar yıkarsam yıkayayım çıkmadı. tonikle sildim. cilt yumuşadığı için ölü hücreleri alır hem. bilmiyorum siz nasıl yaptınız ama. sizin de kaldı mı yıkayınca yüzünüzde?

yok cnm bnde kalmdı dus almadn once uyguluorm 5 dk beklıyorm hmencik kuruo zatn sonra dusta ovarak cıkartıyorm yıkanıncada hicbırsey kalmıyor ama olculerıne dıkat etmemısındır ondan oluyordur

Ben de deneyeceğim, cilt bakımlarını araştırıyordum tam da üstüne denk geldi, yalnız şu mercimek ve pirinç olayı kafamı karıştırdı, porselen cilt derken acaba pirinçten gelen bir porselenlik mi

arkadaşlar benimde gözeneklerim açık ve burun çevremde siyah noktalar var onlara iyi geliyormu acaba bu kil maskesi bide kil hangi renk olucak o önemlimi cevap yazarsanız memn olrm :)

arkadaşlar benimde gözeneklerim açık ve burun çevremde siyah noktalar var onlara iyi geliyormu acaba bu kil maskesi bide kil hangi renk olucak o önemlimi cevap yazarsanız memn olrm :)

gözeneklere özelliklede siyah noktalara çok ii geliyor cildi pürüzsüzleştiriyo.. çünkü cildinizdeki ölü deriyi tamamen atıyor cilt hava alıp yenileniyor..kilin rengi önemlimi bilmiyorum ama ben doğacı markasının hafif yeşil rengindeki toz kilini kullanıyorum ve çok memnunum..

ben de uyguladım ve gerçekten daha ilk uygulayışta fark ediliyor arkadaşlar bugüne kadar pek çok şey denemiştim ancak en çabuk ve en iyi fayda gösteren bu oldu tavsiye ederim.çok sağol arkadaşım bu bilgi için

burunn bölgemde siyah nokta vrda yanaklarımda elmack kemklerimdede delikler var inş işe yarar onun için dmi ilk günnden farkediyomu gözeneklerin kapanışı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…