Suna Dumankaya'nın Porselen gibi bir cilt için verdiği tarif..

Merhaba,
Ansee'nin leke kremini kullanabilirsin.ben kullandım ve lekelerden kurtuldum.
Inanılmaz max etkili ve %100 bitkisel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
Ansee'nin leke kremini kullanabilirsin.ben kullandım ve lekelerden kurtuldum.
Inanılmaz max etkili ve %100 bitkisel

yürüseneişine heryere yazmş kullanmaığın ürün kalmamış ansee ni baska yerde tanıt kimseyi kandırma

Slm kızlar.

Benim cildim çok kötü değil makyaj yapmıyorum bir de düzenli temizliyorum. Beyaz tenliyim ama bembeyaz durmuyor yüzüm yalnızca sabah kalkınca öyle. Bazılarının yüzü taş gibi beyaz oluyor öyle dursun istiyorum benimki öğleden sonraları lekeli gibi duruyor sarımsı kırmızımsı. Bu maske o beyaz görüntüyü veriyor mu acaba

Ben bugün eve giderken mısır unu lalıp deneyeyim inşallah olur :)

Benimde derdim aynı canım ya beyaz tenliyim öğlenden sonra yanaklar kırmızımsı kırmızıdan nefret ettim yani:KK43: sen yaptın mı bu maskeyi birde benim cildim hassas kararsız kaldım:KK14:

Benimde derdim aynı canım ya beyaz tenliyim öğlenden sonra yanaklar kırmızımsı kırmızıdan nefret ettim yani:KK43: sen yaptın mı bu maskeyi birde benim cildim hassas kararsız kaldım:KK14:

Bende de var hassasiyet canım. Bana pek iyi gelmedi cildim tahriş oldu ve kızardı bir de içinde krem olduğundan mıdır bilmiyorum yağlandırdı. Geçen gün yine okudum konuyu yapan arkadaşlar sanırım önce yüzünde bekletmiş kuruyunca ovalayarak çıkarmış. Ben yaklaşık 2-3 dakika ovaladım sürer sürmez sonra yıkadım. Ben de yanlış kullanmış olabilirim bilmiyorum belki de bi lere de böyle denemek gerekir. Uzattım ama madem aorunumuz aynı yeni gördüğüm bir şey söyleyeyim sana. Pazar günü aktara gitmiştim incii sabunu diye bir şey varmış yüzü beyazlatmak ićin ilk aldığım gece kullanabildim sadece. iki tane vardı biri 20 biri 9 tlydi ben 9tllik aldım bakıcaz artık:)

Bende de var hassasiyet canım. Bana pek iyi gelmedi cildim tahriş oldu ve kızardı bir de içinde krem olduğundan mıdır bilmiyorum yağlandırdı. Geçen gün yine okudum konuyu yapan arkadaşlar sanırım önce yüzünde bekletmiş kuruyunca ovalayarak çıkarmış. Ben yaklaşık 2-3 dakika ovaladım sürer sürmez sonra yıkadım. Ben de yanlış kullanmış olabilirim bilmiyorum belki de bi lere de böyle denemek gerekir. Uzattım ama madem aorunumuz aynı yeni gördüğüm bir şey söyleyeyim sana. Pazar günü aktara gitmiştim incii sabunu diye bir şey varmış yüzü beyazlatmak ićin ilk aldığım gece kullanabildim sadece. iki tane vardı biri 20 biri 9 tlydi ben 9tllik aldım bakıcaz artık:)

Çok teşekkür ederim canım bende bugün biodermanın numune ürününü denedim nettede araştırdım yorumlar baya iyi inşallah iyileştirir bu arada incelemek istersen ürünler bunlar canım: Bioderma Sensibio H2O ve Bioderma Sensibio AR ☺️☺️ :):)

canım inci sabunu nasıl bende alabilirim

Ben bu maskeyi 2 haftadır uyguluyorum ve bunun üstüne başka birşey tanımıyorum..

-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 tatlı kaşığı kil
-1 çay kaşığı krem (el veya yüz kremi farketmez)
- Su

* Bu karışımı temiz cildinize 5 dakika masaj yaparak sürün ve yıkayn..2 günde bir uygulayın.. cildinzde aydınlanma, gözeneklerde sıkışma, sivilcele ve lekelerde azalma göreceksinz.. düzenli uygularsanz %100 sonuç göreceksinz..

canım ne kadar su katıyoruz.
5 dk boyunca masaj mı yapıyoruz yoksa sürüp 5dk bekliyor muyuz?

Doa kozmetikten kil almıştım yüzüm sivilceli tedavi görüyorum şuan haftada bir yapacağım bi maske arıyordum burayı buldum. Maskeyi biraz değiştirdim.

Bi çay kaşığına denk kil biraz shea butter krem doadan aldım yine, pirinç kepeği yağı, su yerine gül suyu ekledim, mısır unu son olarak gelişmeleri yazarım

başlığı görür görmez, aktara koştum kızlar, suan bi faydasını görmedim umarım düzenli kullanımda fayda edecek.. bu sivilceler yüzünden psikolojim bozuldu insanlarla yakın iletişim kuramıyorum :KK14:

Ben bu maskeyi 2 haftadır uyguluyorum ve bunun üstüne başka birşey tanımıyorum..

-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 tatlı kaşığı kil
-1 çay kaşığı krem (el veya yüz kremi farketmez)
- Su

* Bu karışımı temiz cildinize 5 dakika masaj yaparak sürün ve yıkayn..2 günde bir uygulayın.. cildinzde aydınlanma, gözeneklerde sıkışma, sivilcele ve lekelerde azalma göreceksinz.. düzenli uygularsanz %100 sonuç göreceksinz..

Merhaba internette kil maskesi ararken bu başlığa denk geldim sonra araştırdım videosunu izledim beyaz kil diyor. Sadece beyaz kille mi oluyor

X