Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
Bu karışımla sporunu yaparsan sonuç alacağına inanıyorum Ümrancım.:sm_cool:tşk ederim paylaşımın için bu yöntemi bende en kısa zamanda denicem inşallah etkisi olur arkadaşlar:)
Canım yapabiliyorsan hergün,daha etkili olur bencepapatya kaç günde bir bu karışımı kullanmamız gerekiyor canım yazarsan sevinirim
Merhaba herkese ya bendede selülit problemi var ve birazcıkta kiloluyum bende denemek istiyorum susam yağı formülünü ve birde yosun sabununu yalnız bi sorunum var ben bu susam yağı ve yosun sabununu nerden bulucam fisfisfis yardımcı olursanız çok sevinirim aktar dediğiniz yer neresi ben pek anlamadım fisfisfis
bahar kokusu canım benim bugün gittim aldım malzemeleri..ben de senin gibi hepsinin yarısını karıştırdım..susam yağı ne kadar alacağımı bilemedim aktar da bana 100 ml verdi eve geldim limonları sıktım 100 ml susam yağı yaklaşık 10 limon suyuynun yarısına denk geliyodu 10 tane de aspirin attım az ve dediğin gibi pompalı bi şişeye koydum baya oldu valla tam yapsaymışım sığmazdı eminim şişeye..neyse yedire yedire bi güzel sürdüm sonra yarım saat oryantal şov yaptım :) en zor tarafıda buydu zaten geberdim yorgunluktan ama dayandım vee ilk seansımı tamamladım..hergün bıkmadan usanmadan yapçam söz kesin kilo da veririm bu kadar göbek attıktan sonra :)
artık ben de size gelişmeleri aktarırım canlarım