Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Sevgili minaberfi evet evet lütfen bu kermi nerden aldığını, adresini yazarmısın hemen alayım
teşekkürlerrr

arakdaslar bu formul cok ısee yarıyor. bnm artk sütun gibi bacaklarım var :dance:naniknaniklaelaelaelaelae denemeniz çok iyi sonuçlar verir.. ama bn sadece 1 hafta yapabıldım... yosun sabunu ıle bırlıkte tabiki.. bide bi çay kullandımm... ama sadece 1 hafta kullandım bunları.. ee diyceksınız 1 haftada nasıl olcak:uhm: ama daha sonra bol bol yürüdüm kıpırdadım cok hareket ettım anlıycagınız asıl iş harekette.. yağlar çağlar sabunlar da çok işe yarıyor.. bi sorunuz olursa yanıtlayabılırm :1hug::1hug:a.s.

Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:

:sm_cool:tşk ederim paylaşımın için bu yöntemi bende en kısa zamanda denicem inşallah etkisi olur arkadaşlar:)

slm semacım formulu biraz daha açabilirmisinn?????:)bende sutun gibi bacaklarımın olmasını istiyorumm...)::):)şimdiden teşekkür edeerim

SUNA DUMANKAYANIN CİLTLE İLGİLİ BİR FORMÜLÜ PEK İŞE YARAMAMIŞTI.AMA BUNUDA DENEMEK İSTİYORUM.AMA KEŞKE BU FORMU ÖNCE GÖRSEYDİM.ÇÜNKÜ İŞE BAŞLAYACAĞIM BEBEK VAR.ZOR OLACAK.YAZ TATİLİ BOŞA GEÇMİŞ.senağlama
BİRDE SUSAM BADEM, PORTAKAL,LİMON,KEKİK, MERSİM,DEFNE NİN YAĞLARINDAN OLUŞAN KARIŞIM FORMÜLÜVAR. ONU YAPAN VAR MI? ACABA HANGİSİ DAHA ETKİLİ?CADIARZU

BİRDE BAŞKA BİR FORUMDA STRECH SARINCA KARIN YAĞLARINDAN KURTULMAKTAN BAHSEDİLİYORDU.
ACABA DİYORUM KIZLARRRRRR,BU KARIŞIMLARI SÜRÜP MASAJ YAPTIKTAN SONRA ÜZERİNE STRECHİ SARIP YARIMSAAT HAREKET VEYA YÜRÜYÜŞ YAPSAK DAHA ETKİLİ OLUR MU????
NE DERSİNİZ?

arkadaşlar bende sağlık ürünleri satan bir dükkan işletiyorum nerde olduğunu söylemiyeceğim reklama girer diye.ama selülitin tek çaresi inanın bana su ve bitki çayları sabah kuşburnu öğlen rezene ikindi papatya ve 3 fincan yeşil çay ve durmadan su deneyin benimkiler azaldı

kızlar selülit için bahar kokusunun önerdgi karışımı başka deneyen var mı? işe yaradı mı? bahar kokusu kusura bakma tatlım digerlerine sormamın sebebi acaba herkeste aynı etkiyi gösteriyo mu diye merak ettim de ondan ..

Merhaba herkese ya bendede selülit problemi var ve birazcıkta kiloluyum bende denemek istiyorum susam yağı formülünü ve birde yosun sabununu yalnız bi sorunum var ben bu susam yağı ve yosun sabununu nerden bulucam fisfisfis yardımcı olursanız çok sevinirim aktar dediğiniz yer neresi ben pek anlamadım fisfisfis

sevgili pelerin aktar hani bu karabiber pul biber satılan yerler var ya he işte orası hani kurutulmuş patlıcan falan asılır dükkanayerimseniben dışarı kepenklere de deniz süngeri falan orası işte güzelim..ne anlattım ben de ama çocukluğumdan beri aktarlar hep böyle ne yapım:sm_confused:şakkıdı

bıktım valla bu tür kadınsal sorunlardan kilo ve selülit.....vazgeçilmez kanka olduk ): bi deneyelim bakalım

yaaa sımdı okudum da usendım yapmayaa.. daha benımkıler çok degil biraz daha portakal kabugu gorunumu alsın ozaman yapıcam :)
not ettım zaten formulu :) cok tesekkurler

bahar kokusu canım benim bugün gittim aldım malzemeleri..ben de senin gibi hepsinin yarısını karıştırdım..susam yağı ne kadar alacağımı bilemedim aktar da bana 100 ml verdi eve geldim limonları sıktım 100 ml susam yağı yaklaşık 10 limon suyuynun yarısına denk geliyodu 10 tane de aspirin attım az ve dediğin gibi pompalı bi şişeye koydum baya oldu valla tam yapsaymışım sığmazdı eminim şişeye..neyse yedire yedire bi güzel sürdüm sonra yarım saat oryantal şov yaptım :) en zor tarafıda buydu zaten geberdim yorgunluktan ama dayandım vee ilk seansımı tamamladım..hergün bıkmadan usanmadan yapçam söz kesin kilo da veririm bu kadar göbek attıktan sonra :)

artık ben de size gelişmeleri aktarırım canlarım

:sm_cool: en kısa zamnda ben de denemeliyim bekarken yoktu ama evlendikten sonra olmaya başladı çoğalmadan önlem almam gerek :teytey::teytey::teytey:

X