Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off yarım saat göbek atmak çok yorucu yaa işin en sevmediğim yanı o acayip yoruluyom valla tüm kaslarım ağrıyo Çok üzgünüm çoook
sen kendine biraz izleyici bul ya da grup kur bence
o zaman epey eğlenirsin:teytey:
Canım çatlaklara badem yağı çok iyi geliyor,eğer o torbalanma yağ kaynaklıysa benim mantığıma göre faydalı olur görüşündeyim,netice de selülit yakılamayan yağ birikimi.yaa benim sezeryan sonrası bir torbam oldu ve çatlak içinde, sizce buna da yarar mı bu formüller
sağol babar kokusu,
deneyeceğim
Mümkünse her gün canım,ben 1 gün aralıklı kullandım genelde.slm bahar kokusu peki bu karışımı her gün mü yapacağız yoksa haftada bir mi?
İnşallah faydasını görürsün canımtatlicadiarzucok saol canım ya bu formülü hemen denemek istiyorum etkili olcak gibi geldi bana saol paylaşmın için.
aynı sorun bende de var ,selülitten kaynaklanıyor.1.70 boyunda 52 kiloyum hiç yağlı yiyecekler tüketmem ama aşırı selülitim var.1 haftadır spor yapıyorum ve aktardan aldığım selülit yağını bacaklarıma bir güzel sürüp büyük boy çöp poşetiyle sarıyorum.koli bantıylada çıkmasınlar diye tutturuyorum.bir güzel paket yapıyorum kendimi:Roflol:sonra eski kışlık kilotlu çorap giyip,eski bir pijamamıda onun üstüne giyiyorum.Roflol:bu şekilde 3 saat bekliyorum.sporuda bu şekilde yapıyorum,bir güzel terliyor bacaklarım.en sonunda da banyoya giriyorum.10 gün oldu başlayalı acayip sıkılaşma hissettim.ender saraç'ın tarifiydi muhakkak işe yarar:1rolleyes:sporu her gün yapıyorum yağıda haftada 3 gün sürüyorum.merhaba kızlar ben buraya yeni üye oldum.bende burda yazdıgınız formulu kullanıorum bir haftadır fln değişiklik var ama asıl bi sorunum var bacaklarımda küçük çöküklükler var sizce bunları nasıl giderebilirim...ben bunlarında selilütten kaynaklandıgını düşünüorum ama ayrı bi yol olmalı bunları gidermek için
fikirlerinizi bekliorum
Merhaba,
Bende 1 Haftada Selülitlerimden Büyük ölçüde Kurtuldum.aktardan Kendi Hazirladiklari Bir Kremi Aldim Ve Sonuç Inanilmaz Vücudumdaki çatlaklar 1 Hatada % 70 Azaldi, Selülitlerim Neredeyse Görünmeyecek Kadar Yokoldu Ve 4 Cm Inceldim. Bu Kremi Akşam Iş Dönüşü Sürüp Korse Giyiyorum Ve Yarim Saat Tempolu Yürüyorum, Yürüyemediğim Zamanlarda Ise Evde Basit Hareketler Yapiyorum. Geçen Hafta Kot Pantolon Almak Için Mağazaya Girdiğimde Tam 1 Beden Küçüldüğümü Farkettim. Buda Beni çok Mutlu Etti:) Kremle Ilgili Bilgi Verebilirim Arkadaşlar. Gerçekten Süper