Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Canım,benim 2 haftada geçmedi,yanlış anlaşılmasın 1haftada sıkılaşmayı hissettim 2nci hafta selülitlerimin azalmaya başladığını hissettim bir buçuk ay kullandım bu karışımı sporu hiç bırakmadan ama sporsuz bir anlamı yok,hala spora devam ediyorum ve bacaklarımda selülit kalmadı ve bu karışımın etkisini büyük olduğunu düşündüğüm için size de yazdım.Benim selülitlerim 2 senedir spor yapmadığım için oluşmuştu çok fazla değildi,fazla olanlar biraz daha sabırlı olmalı bence hiçbir formül selüliti 2 haftada yok edemez bence.

haklısın canım ama benim spor yapma şansım yok burda malesef işte yukarıda yazdığım harekleri yapmaya çalışıyorum karışımı da her gün sürüyorum ama geçmicek gibi sanki benim selülitler üzülüyorum çok bu yaşta var diye..ama selülit bi hastalık dediğin gibi 2 haftada hiçbişey geçirmez bilmiyorum artık bakıcam devam edicem ben

haklısın canım ama benim spor yapma şansım yok burda malesef işte yukarıda yazdığım harekleri yapmaya çalışıyorum karışımı da her gün sürüyorum ama geçmicek gibi sanki benim selülitler üzülüyorum çok bu yaşta var diye..ama selülit bi hastalık dediğin gibi 2 haftada hiçbişey geçirmez bilmiyorum artık bakıcam devam edicem ben
Bak daha yaşı çok genç vazgeçme spor öncelikle herşeyin çaresi,kalça egzersizi,dans,her türlü hareket faydalı, savaş selülitlerinle kurtul,sonrada düzenli spor yaparsın hiç oluşmaz ben 28 yaşımda tanıştım selülitle,2 sene onunla yaşadım ameliyatlarımdan dolayı ara verdim spora ama artık sağlıklıyım selülitlerimden de kultuldum,siz de kurtulacaksınız, yaş ilerledikçe vücut şekli oturuyor,kurtulmak zorlaşıyor fazlalıklardan,vazgeçme etkisini göreceksin ve kurtulacaksın canım.

inşallah canım bol su içmeye çalışıyorum ki ben hiç su içmezdim normalde ama zorluyorum kendimi çok içmek için sonra yeşil çay içiyorum günde bir bardak..

senin önerdiğin karışımı sürüp vucudum bu karışımı emdikten sonra yukarıda linkini verdiğim kalça egzersizlerini yapsam etki eder mi sence senin yarım saat spor yapın dediğin yerine ben bu hareketleri yapsam olur mu her gün??

inşallah canım bol su içmeye çalışıyorum ki ben hiç su içmezdim normalde ama zorluyorum kendimi çok içmek için sonra yeşil çay içiyorum günde bir bardak..

senin önerdiğin karışımı sürüp vucudum bu karışımı emdikten sonra yukarıda linkini verdiğim kalça egzersizlerini yapsam etki eder mi sence senin yarım saat spor yapın dediğin yerine ben bu hareketleri yapsam olur mu her gün??

canım çok saoll egzersizler için. bu arada sana bi iki tavsiyem daha olcak. yine bu siteden ben denedim çok işe yarıyor.. hergun susam yaglı formulden sonra yosun sabunu ile banyo yap cok işe yarıyor..bi de (anason rezene biberiye ve funda ) bu otlardan 50 gr al. bunları harmanla,bi kavanoza koy! bi tatlı kaşıgı alıp yarım lıtre suda kaynat. ve ıc tadı hıc kotu degıl . hergun 2 bardak iç.naniknanikfisfisfis

bu dediklerini uygulucam canım peki senin selülitin var mıydı bu uyguladıkların iyi geldi mi

bu dediklerini uygulucam canım peki senin selülitin var mıydı bu uyguladıkların iyi geldi mi

bnmde aşırı sayılmasa da bayağı vardı .ama şu çayı ve susam yaglı formulu uygulayınca çok ıyı geldı.. üstelik 3 günde çok fark ettı..biraz yediklerimi de azalttım. 2 kilo verdim..yosun sabunu da cok güzell fayde edıo .. gunde ıkı defa banyoya gırdıgım oluyoo..banyodan sonra(yosun sabunu kullanıp) 300-400 gr daha zayıflıorum ...ve selülitlerimde azalma oluo.. pantolonlarım bıle artık daha rahat oluosırnaşık şeysana da kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca bıde şu kalca egzersızlerıyle tamamen yok olurr senınkıler de.. bn cok inanıorum bunlara :Roflol::Roflol:umarım sende kurtulur , mutlu olursun canm !! :sm_cool::hooray::teselli:

ay inşallah canım ya ben çok sorun ediyorum bunları annem arkadaşlarım kızıyo sen de selülit mi var diye ama var işte ben görüyorum ve de rahatsız oluyorum üstelik vucudum güzel zayıfım ama selülit var işteee bu yaşta hem de..

neyse az sonra çıkıp dediğin otları alıcam aktarda vardır dimi bi de ne kadardır bi fikrin var mı??

ay inşallah canım ya ben çok sorun ediyorum bunları annem arkadaşlarım kızıyo sen de selülit mi var diye ama var işte ben görüyorum ve de rahatsız oluyorum üstelik vucudum güzel zayıfım ama selülit var işteee bu yaşta hem de..

neyse az sonra çıkıp dediğin otları alıcam aktarda vardır dimi bi de ne kadardır bi fikrin var mı??

evt aktarda var fiyatı da cok pahalı deıl... ben babama aldırttım. otların yanında baska seyler de aldı toplm 11 ytl di ama snnkıler daha az olurr baska seyler yok cunku yerimseniben

çok saol canım valla bi sürü şeye dünyanın parasını veriyoz ondan sordum alıcam bu akşam gidip ve hemen başlıcam içmeye

çok saol canım valla bi sürü şeye dünyanın parasını veriyoz ondan sordum alıcam bu akşam gidip ve hemen başlıcam içmeye
lülülülülülü

eet haklısın bişeyler yapcaz dıye bır suru para verıorz..bazen de işe yaramıo kötü oluo.. neyse kı bu sefer yarıycakk bn buna emın oldum.. ve sende de yarıycaktırr.. bnmde ailem arklarım sende bısey yok deselerde ınsan kendısını daha çok incelyip degerlendırıo. bu yuzden de mutlaka bı ksur buluyorz.. ama bunlar da gecicek laelaelaelaelae:sm_cool:

inşallah canım yaa o kadar çok istiyorum ki pürüzsüz olmasını

bnde çok istiyorumm jeyyarsırnaşık şey peki sen şu nivea body selülit kremlerini fln denedin mi ?? bn denemek istiyorum ama çoğu kişiler işe yaramadığından bahsediyo :uhm::uhm::1rolleyes:

Ben karışımı sürüp epiliptik bisikleti yarım saat kullanıp senin yaptığın hareketlere benzer hareketler yapıyordum 10-15 dk,tarifi aldığım yerde 30 dk sorunlu bölgeyi çalıştırmaktan bahsediyordu,senin hareketler gayet iyi öncesinde dans ederek biraz ısınabilirsin sonra bu hareketlerle yavaş yavaş selülitlerine elveda dersin:hooray:yeter ki :dance:sabırsız olmaa.s

:sm_cool:ben vichy nin ve niveanın kini denedim ama hiç bir fark yaratmadı, bence Sema nın yazdıkları da faydalı gözüküyor bunlar yeterli olacaktır buna inan ve uygula, sonuç alacaksın

:sm_cool:ben vichy nin ve niveanın kini denedim ama hiç bir fark yaratmadı, bence Sema nın yazdıkları da faydalı gözüküyor bunlar yeterli olacaktır buna inan ve uygula, sonuç alacaksın

saol cnm ztn krem kullananların çoğu memnun değil. ben artık dogadan elde edılen seylerde bunların gecıcegıne ınanıyorum. ve gercekten de ıse yarıyorlar. ztn kozmetık urunlerınde de bu bıtkılerden var. en iisi o kremlerle kendımızı yormamak D: süprizzzzz

saol cnm ztn krem kullananların çoğu memnun değil. ben artık dogadan elde edılen seylerde bunların gecıcegıne ınanıyorum. ve gercekten de ıse yarıyorlar. ztn kozmetık urunlerınde de bu bıtkılerden var. en iisi o kremlerle kendımızı yormamak D: süprizzzzz
Sema cım bunca şeyi kullanırken kremi hiç karıştırma bence sporu da yeterince yaparsan selülit kalmayacaktır.Sonuçlarınızı yazın mutlaka,merakla bekliyorum:emir_bebek:

Sema cım bunca şeyi kullanırken kremi hiç karıştırma bence sporu da yeterince yaparsan selülit kalmayacaktır.Sonuçlarınızı yazın mutlaka,merakla bekliyorum:emir_bebek:

evtt sonuçları yazıcam tabıkı .... :1shok::1shok:süprizzzzzsüprizzzzzsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeylülülülülülü

ay kızlar inşallah bakalım devam edicem bu akşam çıktım ama aktarlar kapalıydı yarın bakıcam artık

bide semacım senin dediğin bu otlar yerine yeşil çay içsem günde 2 bardak olmaz mı??

ay kızlar inşallah bakalım devam edicem bu akşam çıktım ama aktarlar kapalıydı yarın bakıcam artık

bide semacım senin dediğin bu otlar yerine yeşil çay içsem günde 2 bardak olmaz mı??

bılmıorum canım ama yeterlı sanmam. yanı bnm verdiğim tarifteki bitkiler slülite iyi geliyormus yeşil çay da oyle ama bitki karısımı daha etkili oluyor. bnce sabh aksm karısık caydan(bnm verdıgım) iç..süprizzzzz öğlen fln da yeşil çay içenilirsin iyi gelir.. baska bir gün de sabah aksam yaşil çay öğlen de karısık cay içersin!! belki daha etkili olur aklıma bırden oyle geldı sırnaşık şeysırnaşık şey bu arada şimdi de banyodan geliyorum yosun sabunu cok ısıme yaradı her seferde daha da zayıflatıyo :kahve::dance:sende mutlaka alcnm unutmaa :teytey:

X