- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bugün 9 gün olacak..hergün sürdüm masaj yaparak ama hergün 30 dakika spor yapmadım çok yorulduğum için bazen 15 20 dk yaptım bazen de hiç yapmadım sadece karışımı sürdüm
gerginlik var tenimde daha sıkı sanki ama selülitlerde hiçbi değişiklik yok..
Canım google dan suna dumankaya diye arattır ulaşırsın,adresini hatırlamıyorumKızlar bu Suna Dumankaya nın sitesinde nerde buluyosunuz tarifleri ??? Soru cevap kısmında mı????
Şu selülit olayı sonucunu merakla bekliyorum allegria...
kızlar gunde ıkı kupa yesıl cay ıcıp 45 dk tempolu yuruyus yapıp,bol su ıcersenız ve yosun sabunu kullanırsanız selulıtlerınız sıfıra yakın oluyor.fakat duzen sart..benımkıler bıttı bıle :))
yha aLLeGRia ise yaradı mı sen denemıssın ??
hangisi canım şu susam yağlı olan tarif mi
eft canım aspirın susam yagı ve lımon olan yaradı mı?? yanı hıc bı faydası oldu mu bnde baslıycam da :1shok:sırnaşık şey:sm_cool:
ya canım sana şöyle söyliim ben 2 hafta düzenli sayılabilecek şekilde kullandım ama sonra zor geldi ve fayda da etmedi diye bıraktım bi ara bu 2 haftalık kullanımda selülitlere hiçbişey olmadı olduğu gibi duruyolar ama sıkılaşma oldu basen bölgemde..sonra sabredip kullancaksın bitene kadar dedim kendime ve yeniden başladım yaklaşık 3 gündür forumda bi yerde kalça egzersizleri diye bi başlık var yağı sürüp o hareketleri yapıyorum 3 gündür bilmiyorum ya işe yarıcak mı ama selülitlerim olduğu gibi duruyo bende pek işe yaramadı konuyu açan arkadaşımızın ne güzel 2 haftada geçmiş :çok üzgünüm:
Canım,benim 2 haftada geçmedi,yanlış anlaşılmasın 1haftada sıkılaşmayı hissettim 2nci hafta selülitlerimin azalmaya başladığını hissettim bir buçuk ay kullandım bu karışımı sporu hiç bırakmadan ama sporsuz bir anlamı yok,hala spora devam ediyorum ve bacaklarımda selülit kalmadı ve bu karışımın etkisini büyük olduğunu düşündüğüm için size de yazdım.Benim selülitlerim 2 senedir spor yapmadığım için oluşmuştu çok fazla değildi,fazla olanlar biraz daha sabırlı olmalı bence hiçbir formül selüliti 2 haftada yok edemez bence.ya canım sana şöyle söyliim ben 2 hafta düzenli sayılabilecek şekilde kullandım ama sonra zor geldi ve fayda da etmedi diye bıraktım bi ara bu 2 haftalık kullanımda selülitlere hiçbişey olmadı olduğu gibi duruyolar ama sıkılaşma oldu basen bölgemde..sonra sabredip kullancaksın bitene kadar dedim kendime ve yeniden başladım yaklaşık 3 gündür forumda bi yerde kalça egzersizleri diye bi başlık var yağı sürüp o hareketleri yapıyorum 3 gündür bilmiyorum ya işe yarıcak mı ama selülitlerim olduğu gibi duruyo bende pek işe yaramadı konuyu açan arkadaşımızın ne güzel 2 haftada geçmiş :çok üzgünüm: