arkadaşlar bu karışımda bebe aspirinimi yoksa beyaz büyük aspirinmi kullanılıyor
birde hergün yeni karışım hazırlamamızmı gerekiyor yoksa bu karışım birkaç gün idare ediyormmu
ben bunu 2 günde bir uygulayarak ve her gün kabak lifi+yosun sabunu ile masaj yaparak 1.5 ayda selülitlerimi baya azalttım.kurtuldum diyemem ama azalıyor sporla da birlikte. bu asprin+limon suyunun en büyük faydası cildi sıkılştırması bir de beyazlatması oldu benim için. sırf bunun için bile değer bence. çünkü 2 yıl önce geçirdiğim bir alerjiden kalan lekelere çok iyi geldi, resmen yok oldular.Kızlar bu formülle gözle görünür bir şekilde selülitlerimden kurtuldum diyen var mı??:44::44::44:
Arkadaşlar ben bu tarifi yani susam yağı,aspirin ve limon tarifini 3 gündür yapıyorum.Akşam yatmadan bir saat önce iyice masaj yaparak sürüyorum ve streç folyoya sarıp bir iki de bacak hareketi yapıp onunla yatıyorum.Sabah uyanınca da banyoya girip kese ile yıkayıp sonra da yosun sabunu sürüyorum.Veeee sonuç:Mükemmel pürüzsüz baldırlar gerçekten taş gibi oldu.Deneyin arkadaşlar bir ay sonra yine yazarım buraya.
canım sadece 3 günde mi gördn etkisini?ve bu 10 tane limon fln çok fazla dğlmi ?
ben bu sekılde 3 ay duzenlı kullnadım ne selulutum hıc kalmadı kı ıncelmeyıde hıc soylemıyorum bıle. yanlız bu tarıf sole dogru okaliptüs yaği, susam yaği 5 limon suyu 10 adet asprin. beş limonu iyicene sıktım suzdum ve aynı oranlarda bu ıkı yagı ekledım asprınlerı ıycene ezip ekledim sonrada püskürtmeli bi şişeye doldurdum ve nerde catlak selulut varsa oraya bolmıktarda sıktım ve bır masaj aletıyle ıycene yedırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?