Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
merhaba bahar kokusu , bende bu formülü okumuştum yalnız benm okuduğum formülde 5ADET LİMON,1ŞİŞE BEBEK YAĞI VE 1KUTU ASPİRİN VARDI! . seninkinde susam yağı yazıyor?

kızlar iyi güzelde ben spor salonuna gidiyorum onu napcam eşofmanıma bulaşmazmı olmaz sanırım benim durumumda =((

ben karışımı hazırladım biraz ders çalışıyım da sora biraz tepincem sora banyo sora da cumba yatak:)

arkadaslar, susam yagının tüylenme yaptıgını duymustum ben; benım arka bacak bölgemde bıraz selülitim war, we kıl sorunu olmayan biriyim.. tüylenme yapıyor mu, uygulayan arkadaslar cewap werırse sewınırım.....

bu limon susam yağı aspirin karışımından ne kadar sürücez yada hepsini birkere de mi sürücez bilgilendirirseniz sevinirima.s.

bir ay falan yetiyor arkadaşalr hazırlanan karışım.ben yarı yarıya uğygulanmıştım verilen miktarı.ben memnun kaldım.ama tamamen geçmedi:KK43:başka çözümler arıoyorum şimdi

ben 81 kilodan 51 kiloya düştüm düşün artık selülit ve çatlağı deniyceğim ve hemen sonuçları bildircem inşallah işe yarar:KK43: çok teşekkür ederim

kızlar kakao yağı da masaj yapılarak sürüldüğünde selülitlerin geçmesinde etkiliymiş ben bu asprinli karışımı kakao yağıyla yapsam olur mu acaba ki evde susam yağı kalmamış :)

bu arada arkadaşlar doğum kontrol hapları felaket selülit yapıo Allah düşürmesin de görmeyin aman

kızLarrr,bu tarifdeki aspirin nasıL aspirin?? bebek aspirini mi diğerinden mi,nedirr??
cvp aLırsam çok sevinicemm Şeniz

bebek aspırını değıl normal aspırın olacak...

tam tarıfe göre bebeyağı ıle yapılıyor..ve kesınlıkle süper etkı gösterıyor....herkese tavsıye ederım

bişi daha sorcam burnesisim,bebeyağı dedin ya hani,masaj yaparken mi bebeyağı kuLLanıLacakk??
çünkü tarifte yağ oLarak susam geçiyo sadece maLum

işe yarıyor arkadaşlar..
ben bu formülü burdan okudum ve denedim..
memnunum , halen devam ediyorum ..
1 ayda % 30 oranında azalma oldu.
ilave olarak düzenli spor yapıyorum , kabak lifi ve bitkisel sabunlar kullanıyorum..
ayrıca haftada 3 seans profesyonel selülit masajı yaptırıyorum..
hangisi işe yaradı tam olarak derseniz ben bu formülün masajla birlikte kullanımında faydalı olduğunu düşünüyorum.
heryerde özelikle masaj derler zaten farkettiyseniz..
deneyeme değer emin olun..

melıke karışım bebeyağı ile hazırlanıyor....

funndya masaj temel kavram gerçekten...özel masajda neler yapıyorlar bızede bılgı verırsen evde yapabılceğımız kısımları yapalım

bende bugün başlıyorum. şimdi başlangıç için selülitlerimin foto.sunu çekeceğim bakalım 2 hafta içinde nasıl olacak. :)

Bu yağları sürdükten sonra ben strech film ile bacaklarımı sarıyorum ancak spor yapmaya başlayıpta bacaklarım terleyince strech film düşmeye başlıyor. Siz napıyorsunuz?

arkadaslar, susam yagının tüylenme yaptıgını duymustum ben; benım arka bacak bölgemde bıraz selülitim war, we kıl sorunu olmayan biriyim.. tüylenme yapıyor mu, uygulayan arkadaslar cewap werırse sewınırım.....

evet arkadaşımm maalesef susam yağı biraz tüylenme yapıyoo.ben bi ara hamilelil döneminde vücutta çatlaklar olmasın diye hemen ilk aylarda susam yağı sürmeye başlamıştımm..bir müddet sonra vücudumda karımda göbeğimde filan yani hiç tüylerim yoktu oralarda ama ufak ufak birsürü tüy olmuştuu...:1no2: bende neden neden diye düşünürken beynime şimşek çaktı susam yağııııı!!! dedim ve hemen o anda bıraktım..ben bu selülitler için; ısırgan yağı, kekik yağı, biberiye yağı ve turunç yağı karışımını duymuştum tv de ama... yine de siz bilirsiniz...haa birde bendede hafif bi şekilde selülit var. artık hergün kese ve 2 günde bir de peeling+kese yapıyorum kabak lifiyle..acayip farkettii.dün akşam boy aynasında baktım kalçalarıma bacaklarımın arkasına acayip hafiflemiş..çok sevindimm. o yüzden kesinliklee kese işini herzaman yapın arkadaşlarrr...:lepi:

hiç bir işe yaramadı bende 3 ay kullandım ama yaramadı umarım size yarar
bide bacaklarımı kuruttu baya dökülmeye baslayınca bıraktım

X