Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bilirler her aktarda var..markası farklı olsada üzüm çekirdeği sabunu deyince veriolar....yosun sabunuda önlüomş....benimkinin markası helin...

teşekkürler denemekte fayda var yıl sonu balosu gelıyor mını elbısemı giymem için güzel formül :)

Canım ben ilk tarifi uyguluyorum şimdilik ama daha 2 gun oldu bugun akşam da yuruyuşe cıkarsam 3. gun olucak. 1 hafta geçsin gelişmeleri yazarım. Ama tabi bende kraterler vara.s yani ne kadar belli olur bilmiyorum.

Noa'cım ilk tarif dediğin sadece asprin limon suyu ve susam yağı değil mi? ben her gün 30-35 dk. yürüyorum. işe yürüyerek gidip geliyorum. ayrıca da haftaiçi fırsat buldukça akşamları yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bide burada okumuştum her gün yarım demet maydonoz yiyerek 1 ay sonra selülitinden kurtulan arkadaşlar var. denemek gerekli. en kısa zamanda deneyeceğim. haberleşiriz canım.

selilüt derdinden kurtulmak için formül öneren bütün arkadaşlara teşekkür eder, bu förmülleri uygularken diğer yandan da beslenme düzeninize dikkatinizi çekmek isterim:

bu förmülleri uygularken, egzersiz yaparken; günde 8 bardak su içmezseniz, çay'ı azaltıp kahve ve colalı içeceklerden vazgeçmezseniz, tuzu, şekeri azaltmazsanız, margarin, hayvansal yağların yerine sıvı yağ kullanmazsanız ve selülitten kurtulmayı beklerseniz :1no2: daha çok beklersiniz. demedi demeyin nakkad'ı da dinleyin. :mymeka:

bir arkadaş selülütten kurtulmak için sihirli bir içecek olsa da içsek kurtulsak yazmıştı.
var arkadaşlar SU.
saçımızın, beynimizin, cildimizin, sindirim organlarımızın, tırnaklarımızın, kanımızın bile rahat akması için vucudumuzun günde içmek zorunda olduğumuz 8 bardak suya ihtiyacı var arkadaşlar. bunu çay ile cola ile meşrubatlar ile gideremeyeceğinizi doktorlar hergün tv'lerde söyleyip duruyor. selilüt içinde ne yaparsanız yapın o gidermeye uğraştığınız selülütleri vucudunuzdan sadece su ile atabilirsiniz bunun başka formülü yok.
ister susayalım ister susamayalım su içmeye mecburuz arkadaşlar.
temizlemek için nasıl su ile banyo yapıyorsak, vucudumuzun iç temizliği içinde sadece su içmeliyiz. çay ile kolayla yıkanamadığımız gibi :teselli:
az su içen vucut selülit yaparmış, zayıf oldukları halde selülitten yakınan arkadaşlar bu notum da sizin için yerimseniben

teşekkürler.... eğer işe yararsa sevinç çığlıklarımı taaaaaa oralardan duyabilirsiniz :sm_cool:

bisi Soracagim Kizlar Bbunu 1 Limon 2 Aspirin Birazsusam Yagi Ile Hergun Karisimi Taze Taze Yapsak Daha Iyi Olmazmi

kesinlilkle masaj arkdilar tek yol bu ne sürersek anam masaj die yırtınıyolar.sabah akşam yürüyüş tempolu.bu ne bohem bi savaştır bea :)

ya olumlu tavsiyeler var ama bişeyin netliğe kavuşması lazım...sevgili bahar kokusu :
10limon suyu kadar susam yağını nasıl ayarladın ? 10limon suyunu sıkıp mutfak tartısında tarttında o ölçüylemi susam yağını ekledin ??
ve ayrıca bu selülit maskesini haftada bir mi yapıcaz
ne kadar sıklıkta yapıcaz?
bi kere de hepsini sürücekmiyiz...benim selülitlerim 1. derece ama yinede takılıyorum
çünkü 'güzellik ayrıntıda gizlidir' lütfen acil cvp verirmisin çok önemli benim için heycanla cvbını bekliyorum :))
Canım mesajını yeni gördüm,istediğin sıklıkla selülitli bölgeye masaj yapar gibi yedir,1 kerede hepsini nasıl kullanacaksın yarım ölçek tarif 1 ay gidiyor en az,tekrar yazıyorum ben limonlerı sıkıp ölçü kabına koydum,ölçüp aynı oranda susam yağı ekledim,aspirin sayısı belli zaten tartıya gerek yok,ben birer gün arayla 2-3 ay kullandım tabi spor öncesi,tamamiyle kurtuldum ama benim azdı,spora ara verdiğim için olmuştu,artık sadece spor yapıyorum,kurtulanlar mutlaka spora devam etsin arkadaşlar bırakırsanız fazlasıyla geri döner.
Tarifi ben Suna Dumankaya nın sitesinden aldım basit olduğu için bunu seçtim,bir çok arkadaş şunu da katalım bununla yapalım diye yorumlar yapmış,ben bilmeden bir şeyleri karıştırmayı doğru bulmuyorum,belki iyi gelir ama zarar da verebilir,farklı maddeler birbiriyle farklı etkileşimlere girebilir,insanları yanlış yönlendirmeyelim bu tarif sizce yetersizse Suna Dumankaya gibi uzman insanların sitesinden farklı tarifler seçin onları uygulayın ama kafanıza göre karışımlar yapmayın,bu tarif çok fazla insana iyi geldi,onları da alacakları faydalar konusunda teredüte düşürmeyelim.Umarım hepinize faydalı olur.a.s.

Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:

10 damla mı bu yoksa 10 adet limonun suyumu bide susam yağı kullanmasamda sadece limon suyu ve aspirin kullanılsa aynı etkiyi göstermezmi :uhm:

Selamlar,

ben de selülit mağdurlarındanım...bu akşam power plate e başlayacağım...ayrıca limonlu,aspirinli,susam yağlı karışımı da denemeyi düşünüyorum.gelişmelerden sizleri haberdar ederim.:1rolleyes:

bayanlar uzun süre topuklu ayakkabı giymekte selilüti tetikliyor bilginiz olsun. kan dolaşımını etkilediği için diyorlar. Şahsen ben selilütlerimi buna bağlıyorum.

kızlar ben formülü bi haftadır kullanıyorum sayılır.bence de şu an sıkılaşma var.tabi ben her gün 1 saat yürüyorum.arada da bacak kalça egzersizleri yapıyorum 1 kiloya yakın verdim 1 haftada.
walla devam ederim gibi gözüküyo ama selülitler giderse bunun sebebi formül mü olur yoksa yaptığım egzersizler mi onu anlamak çok zor.neyse inşallah giderler, nasıl olduğu çok önemli değil:))
bu arada şu sirke+bal+suya da başladım.galiba o da iyi bi şey.gelişmeleri yazıcam...

selamlar,

bir haftadır power plate denen aletle spor yapmaya başladım..ayrıca hergün yaklaşık 45 dk. yürüyüş ve deracine denen serumu bacaklarıma sürüyorum..hangisi daha etkili bilmiyorum ama bacaklarda biraz sıkılaşma oldu,kilomda değişiklik olmadı ama sanki ayna da incelmiş gibi görünüyorum.bu haftasonu ölçülerimi tekrar kontrol edeceğim. gelişmeleri yazarım.

şükürler olsun bu siteyi bulduğum için ya ne kadar sevindim anlatamam bu sorunları yıllardır yaşıyorum ve yürüyüş yapmama hatta günde 2,5-3 lt. su içmeme rağmen :nazar:gitmeyen inatçı selüloidlerime karşı birde bunları birde elma sirkesi+bal+su formülünü denicem zaten ramazana gircez :teytey: daha iyi olcak yaa şimdiden sevinçliyim bayrama zayıflayarak gircem inşallah:eek:

kızlaaarrr ben bunu yapıorum ve gercekten gıdıo daha bı hafta oldu ama cok farkedıo deneyın derım kesın hihoyyyt

Her sene plaja gideriz !

Kankam bu yaz birden dönüp bana demez mi.. AA sende kaçlalarda çukurlar vardı. Bu yıl yok ? Ne yaptın ?

Aspirinli limon dedim şaşırdı kaldı....

1 ay uyguladım kızlar. o bile fark ettirmiş. Siz anlamıyonuz ama başkaları fark ediyor

bende 1 haftadır kullanıyorum bu karışımı.Spor konusunda zorlanıyorum pek yapamıyorum 10 dakka bı kaç hareket yapıyorum okadar.Akşamda yosun sabunuyla kese yapıyorum bide ponza taşıyla daıresel hareketlerle masaj yapıyorum yosun sabunuyla.En sonda soguk suyla yıkıyorum.Eskıye oranla daha sıkı vücudum oldu. Bide beslenmeye dıkkat edebilsem daha iyi olcak:)

X