Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ilk tarifi uyguluyorum şimdilik ama daha 2 gun oldu bugun akşam da yuruyuşe cıkarsam 3. gun olucak. 1 hafta geçsin gelişmeleri yazarım. Ama tabi bende kraterler vara.s yani ne kadar belli olur bilmiyorum.
Canım mesajını yeni gördüm,istediğin sıklıkla selülitli bölgeye masaj yapar gibi yedir,1 kerede hepsini nasıl kullanacaksın yarım ölçek tarif 1 ay gidiyor en az,tekrar yazıyorum ben limonlerı sıkıp ölçü kabına koydum,ölçüp aynı oranda susam yağı ekledim,aspirin sayısı belli zaten tartıya gerek yok,ben birer gün arayla 2-3 ay kullandım tabi spor öncesi,tamamiyle kurtuldum ama benim azdı,spora ara verdiğim için olmuştu,artık sadece spor yapıyorum,kurtulanlar mutlaka spora devam etsin arkadaşlar bırakırsanız fazlasıyla geri döner.ya olumlu tavsiyeler var ama bişeyin netliğe kavuşması lazım...sevgili bahar kokusu :
10limon suyu kadar susam yağını nasıl ayarladın ? 10limon suyunu sıkıp mutfak tartısında tarttında o ölçüylemi susam yağını ekledin ??
ve ayrıca bu selülit maskesini haftada bir mi yapıcaz
ne kadar sıklıkta yapıcaz?
bi kere de hepsini sürücekmiyiz...benim selülitlerim 1. derece ama yinede takılıyorum
çünkü 'güzellik ayrıntıda gizlidir' lütfen acil cvp verirmisin çok önemli benim için heycanla cvbını bekliyorum :))
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim: