- 8 Şubat 2008
- 176
- 15
haklısın. Dene ! Bana da haber vermeyi unutma sırnaşık şey
p.tesi başlamayı düşünüyorum iyi haberler veririm umarım canım:dance: ayyyyyyyy kendimi kobay gibi hissettim bir antatlicadiarzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın. Dene ! Bana da haber vermeyi unutma sırnaşık şey
p.tesi başlamayı düşünüyorum iyi haberler veririm umarım canım:dance: ayyyyyyyy kendimi kobay gibi hissettim bir antatlicadiarzu
Yok yok kobay gibi hissetme ! Bende de akatardan almış olduğum bir karışım vardı. Onda da biberiye yağı var. Ara ara onu kullanıyorum. Kötü bir etkisi yok. Sen olumlu etkisi var mı yok mu onu burada bizimle paylaşırsan seviniriz şutarafagitti
tabiki paylaşırım umarım düzenli kullanabilirim susam yağı ile yapılan formülü 1 hafta-10 gün kadar kullandım sonrasında tembellik yaptım bıraktım halbuki bacaklarımda sıkılaşma hissetmiştimbenneyaptımki bu sefer çok kararlıyım ama en az 1 ay kullacam.Bu arada ben karışımı sürdükten sonra titreşimli kemer takıyordum spor falan yapmıyodum kemerlerde etkili deneyebilirsiniza.s.
bu arada yağ limon suyuna göre biraz az oldu 1/4 oranında...
bu karışıma termal tuzya da kaya tuzu ya da deniz tuzu da koyabiliri miyiz acaba?
kizlar ya benşm kafam karıştı biraz once Suna Dumankaya'nın sitesinde bunu okudum
Size öncelikle spor yapmanızı önereceğim canım. Selülit için ise, bir su bardağı susam yağına yarım su bardağı limon suyu, 30 gram kafur, 10 adet dövülmüş Aspirin, 10 damla öküzgözü esansı, 10 damla biberiye, 5 damla servi ağacı yağı ekleyip karıştırın. Bu karışımı masaj yaparak selülitli bölgeye yedirin. Düzenli uygulandığında sorununuza yardımcı olacaktır.
(2008-01-15)
Acaba eksik mi yapıyoruz biz yoksa başka bir tarif daha var da ben mi görmedim acaba?
acaba hangi tarif daha etkili? sen bu formülü deneyip etkisini gördün mü tatlım? bilgi verirsen sevinirim.
üzüm çekirdeği sabunu selülite iyi geliyomuşşş....önlüomuş...