Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
p.tesi başlamayı düşünüyorum iyi haberler veririm umarım canım:dance: ayyyyyyyy kendimi kobay gibi hissettim bir antatlicadiarzu

Yok yok kobay gibi hissetme ! Bende de akatardan almış olduğum bir karışım vardı. Onda da biberiye yağı var. Ara ara onu kullanıyorum. Kötü bir etkisi yok. Sen olumlu etkisi var mı yok mu onu burada bizimle paylaşırsan seviniriz şutarafagitti

iyi günler canım.

Yok yok kobay gibi hissetme ! Bende de akatardan almış olduğum bir karışım vardı. Onda da biberiye yağı var. Ara ara onu kullanıyorum. Kötü bir etkisi yok. Sen olumlu etkisi var mı yok mu onu burada bizimle paylaşırsan seviniriz şutarafagitti

tabiki paylaşırım umarım düzenli kullanabilirim susam yağı ile yapılan formülü 1 hafta-10 gün kadar kullandım sonrasında tembellik yaptım bıraktım halbuki bacaklarımda sıkılaşma hissetmiştimbenneyaptımki bu sefer çok kararlıyım ama en az 1 ay kullacam.Bu arada ben karışımı sürdükten sonra titreşimli kemer takıyordum spor falan yapmıyodum kemerlerde etkili deneyebilirsiniza.s.

evettt bende an itibariyle karışımı hazırlıyorum sürüp spora gideceğim.ilerleyen günlerde eğer gözle görülür bir gelişme olursa muhakkak haber veririm. ayrıca ben bu karışımı sürmedende yaklaşık 1 aydır düzenli spor yapıyorum yalnızca spor bile çok etkili kesinlikle günde yalnızca 30 dakikanızı kendiniz için spora ayırmalısınız

ben de şimdi hazırladım karışımımı :))) biraz da bibireye, portakal, melisa ve zeytin yağı koydum...baya fazla oldu bir ay falan gider heralde...şimdi sürmeye başlıcam sonradaaaa sporrrr :)))

bu karışıma termal tuzya da kaya tuzu ya da deniz tuzu da koyabiliri miyiz acaba?

geçen hafta aktardan almıştım yine selülit için :)) ama sadece bir kere kullanabildim. bu tarifi okuduğum için bununla devam ediyorum..ama tuzu da koymayı düşünüyorum...

kizlar bugün ben de yaptım karışımdan diyet yapıyorum haftada en az dört gün 2-2.5 km yürüyorum günde en az 1,5lt su içiyorum gelişmeleri 1 hafta sonra yazarim :)

merhaba bende bu formülü denemek istiyorum. bir sorum var bunu azaltalarak yapabilir miyiz. 5 limon suyu ve 10 asprin bitince tekrar yapsak olurmu. taze olur diye düşündüm. hergün 2 defa mı yapıyoruz. umarım işe yarar!

ben de yeni başladim ama oyle yaptım azaltarak. Başka yapanlar da var bi sorun çıkmaz sonuçta oranlar aynı kalıyor.Umarım faydasını görürsün hemen :)

kizlar ya benşm kafam karıştı biraz once Suna Dumankaya'nın sitesinde bunu okudum

Size öncelikle spor yapmanızı önereceğim canım. Selülit için ise, bir su bardağı susam yağına yarım su bardağı limon suyu, 30 gram kafur, 10 adet dövülmüş Aspirin, 10 damla öküzgözü esansı, 10 damla biberiye, 5 damla servi ağacı yağı ekleyip karıştırın. Bu karışımı masaj yaparak selülitli bölgeye yedirin. Düzenli uygulandığında sorununuza yardımcı olacaktır.
(2008-01-15)

Acaba eksik mi yapıyoruz biz yoksa başka bir tarif daha var da ben mi görmedim acaba?

selülitten kurtulmanın yolu
Malzemeler:
1 kase deniz tuzu
1 kase susam yağı
10 damla biberiye yağı
10 damla okaliptüs yağı
10 damla funda yağı

Uygulama:
Tüm malzemeler bir kase içinde karıştırılır. El, önce yağa sonra tuza batırılarak vücuda peeling yapılır. 15 dakika sonra duş alınır ve aromatik yağlarla masaj yapılır.

kizlar ya benşm kafam karıştı biraz once Suna Dumankaya'nın sitesinde bunu okudum

Size öncelikle spor yapmanızı önereceğim canım. Selülit için ise, bir su bardağı susam yağına yarım su bardağı limon suyu, 30 gram kafur, 10 adet dövülmüş Aspirin, 10 damla öküzgözü esansı, 10 damla biberiye, 5 damla servi ağacı yağı ekleyip karıştırın. Bu karışımı masaj yaparak selülitli bölgeye yedirin. Düzenli uygulandığında sorununuza yardımcı olacaktır.
(2008-01-15)

Acaba eksik mi yapıyoruz biz yoksa başka bir tarif daha var da ben mi görmedim acaba?

acaba hangi tarif daha etkili? sen bu formülü deneyip etkisini gördün mü tatlım? bilgi verirsen sevinirim.

acaba hangi tarif daha etkili? sen bu formülü deneyip etkisini gördün mü tatlım? bilgi verirsen sevinirim.

Canım ben ilk tarifi uyguluyorum şimdilik ama daha 2 gun oldu bugun akşam da yuruyuşe cıkarsam 3. gun olucak. 1 hafta geçsin gelişmeleri yazarım. Ama tabi bende kraterler vara.s yani ne kadar belli olur bilmiyorum.

merhabalar herkese tekrar !

Birşey daha sormak istiyorum. Bu aspirinli susam yağlı formülün bir son kullanma tarihi varmı ? Malum havalar da ısındı. ben buzdolabında saklamamıştım..

beni aydıntlatan olursa sevinirim

X