• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Suna Dumankaya doğal ürünlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer
arkadaşlar ben daha yeni gördüm ama Suna Dumakaya kendi ismiyle doğal ürünler satıyor.
cilt bakımı,vücut bakımı vs...

fiyatları bana çok pahalı geldi sonuçta hepsi doğal malzemeler.
ayrıca sitesindeki bazı yorumlar beni biraz düşündürdü.:sm_confused:
aranızda kullanıp bir sonuç alan var mıCADIARZU

64,95YTL benim beğendiğim krem.
belki normal kozmetiklerle aynı para. Bana pahalı gelen kısmı verdiği tariflerdeki otları toplasan bu fiyatın yarısının altındadır.
peki bu kremlerin içinde farklı ne varCADIARZU

arkadaşlar ben daha yeni gördüm ama Suna Dumakaya kendi ismiyle doğal ürünler satıyor.

o ürünleri ilk defa senden duydum canım ama neden o akdar çok para vermek yerine suna dumankaynın sitesine girip ordaki tariflerden uygulamıyosun emin ol hem ucuza gelir hemde daha doğal olur sonuçta o kremler ne kadar doğal desede içinde kimyasal bişler vardr tatlıma.s.

o ürünleri ilk defa senden duydum canım ama neden o akdar çok para vermek yerine suna dumankaynın sitesine girip ordaki tariflerden uygulamıyosun emin ol hem ucuza gelir hemde daha doğal olur sonuçta o kremler ne kadar doğal desede içinde kimyasal bişler vardr tatlıma.s.

oradaki bir yorum beni çok düşündürdü
bir krem için bir bayan "bize verdiğiniz göz bakım kreminde bunlar yok"dedi.
ben o yüzden verdiği tüm tariflerine güvenemiyorum.
elbette verdiği tarifler kötü değil ama satışını yaptığı ürünler kadar mükemmel değillerdirfisfisfis

olabilr tabi canım ama eskiden böyle kremler mi vardı allah aşkına?bence herşey doğallıktan uzaklaştıkça kötü oluyo.mesela benim yaptığım karışım suna hanımın verdiği benim cildime süper geldi hem daha önce bi gülriz sururi vardı tiyarocu oda tereyağ kullanıyodu ve cildi yaşına göre süperdi bilmiyorum herkesin kendi fikri sonuçta a.s.

Suna Dumankaya'nın antiaging gündüz, gece kremi ve göz çevresini kullandım. ılk bir iki ay iyi geldi gibi ama sonra göz çevremdeki kırışıklıklar ikiye katladı, cildim iyice kurudu. Üstelik fiyatı da çok yüksek, antiaging olduğu için tanesine yaklaşık 100 YTL gibi bir ücret ödedim. Ayrıca satın aldığım yere Suna Dumankaya belirli günlerde geliyormuş. Onunla görüşmek için de gittim, ben evde yapacağım bir kaç karışım öğrenmek istemiştim, ancak bana sadece ürünlerinden tavsiye etti. Ödediğiniz fiyatın üçte ikisini ambalaja veriyorsunuz, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar bişeye dikkat ettinizmi bilmiyorum..Suna Dumankaya tv de çeşitli tarifler veriyo..Mesela yağlı cilde şu iyi gelir yok kuru cilde bu iyi gelir diye..Ama ben ne zaman onu tv de görsem cildi yağdan parıl parıl parlıyo..Madem tarifleri etkili önce kendisine uygulasın bence..

suna dumankaya nın ürünlerinden güneş kremini almak istiyorum, 65 TL diyor, pahalı gibi görünüyor ama değerse alırım, bilginiz var mı acaba ürünlerini kullananınız var mı?

Arkadaşım Suna hanımın bütün ürünleri harika cilt bakım ürünleri müthiş pudraları allıkları sadece meyve ekstresi ve sebze suyundan elde ediliyor yeditepe üniversitesinde hazırlanıyor guarlenle aynı fabrikada fırınlanıyor orkide hareketi network sitesinden alabiliyorsun ayrıca ben üye oldum ürünleri daha ucuza alıyorum ve satıyorum hem para kazanıyorum hemde yanında gelen hediyelerinde mükemmel üye olmak istersen referans numarası 0238271 yada ürün almak istersen bana ulaşabilirsiniz

suna dumankaya nın ürünlerinden güneş kremini almak istiyorum, 65 TL diyor, pahalı gibi görünüyor ama değerse alırım, bilginiz var mı acaba ürünlerini kullananınız var mı?

Gercekten ben kullanıyorum tek kelimeyle süper ayrıca nemlendiriyorda tamamen doğal içerik ayrıca üye olup daha ucuza ürünleri alabilirsin hem satarak parada kazanıp kendi ürünlerini bedavaya bile getirebilirsiniz ayrıca muhteşem ürünler var orkide hareketi referans No 0238271

Son düzenleme:
Bütün ürünleri denedim ve çevredeki herkes kullanıyor harika üye olup daha ucuza alıyorum sizde üye avantajlarından faydalanabilirsiniz orkide hareketi referan No 0238271

serum ve nemlendiricisini kullanıyorum memnunum,cilt bakımı yaptıracaktım ama fiyat cok pahalı geldi.
Nemlendirici uzun süre gidiyor ama serumu çok çabuk bitiyor.

Back
X