Sulu salçaya ne yapabilirim?

nureeey3207

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
42
12
288
39
Kızlar eşim yolculuk yaparken yol kenarındaki satıcı kadından salça almış ama salça çok sulu ne yapabilirim?

Hiç bilmiyorum biz köyde ya kaynatınız yada tepsiye döker güneşe koyarız fırın ocakta kaynatmak tam daha mantıklı gibi

Olsun siz yine balkona tepsi içinde koyun ama üzerine birşey örtmeyin gece ayazında yine kurur salça sık sık karıştırırsınız.[/QUO tesekkurler baya baya suyunu suzdum bi firin tepsisinin köşesini yükseğe koydum dün akşamdan beri 3 kase şu suzuldu

Demek ki iyice kurumadan toplamışlar halbuki iyice kuruması gerek biz de yaparız salça güneşte kuruturuz biber ve domatesi 5 kg aldıysanız eksilecek şimdi gece ayazında bırakın balkonda kurur yine.

Baya eksildi 2 günde heralde yarim kilosu gitmiştir. Insanlar ne kadar dolandırıcı olmuş. Kırıtmasam bir de bozulacak para tamamen çöpe

Baya eksildi 2 günde heralde yarim kilosu gitmiştir. Insanlar ne kadar dolandırıcı olmuş. Kırıtmasam bir de bozulacak para tamamen çöpe
Nereden almış ve kilosunu ne kadara almış.Biber salçasımı.

Valla yol kenarindan almış bursa tarafinda baya bişey almış meyve sebze filan ama kilosu ne kadar bilmiyor. Yakın bi yerde olsa gidip verirdim seyahat sırasında aldığı için bişey yapamadık. Domates salçası almış.

Valla yol kenarindan almış bursa tarafinda baya bişey almış meyve sebze filan ama kilosu ne kadar bilmiyor. Yakın bi yerde olsa gidip verirdim seyahat sırasında aldığı için bişey yapamadık. Domates salçası almış.
Tadına bakın bari tuzu azsa içine tuz atın salça tuzu yoksa bozulur.

tencereye koy pişir canım sen onu rengı koyulasana kadar pişir ,
afiyetle yersınız inşallah

Back
X