- 23 Mart 2013
- 42
- 12
- 288
- 39
- Konu Sahibi nureeey3207
-
Bı tepsiye döküp üzerine tülbent örtüp güneşe koyabilirsinizKızlar eşim yolculuk yaparken yol kenarındaki satıcı kadından salça almış ama salça çok sulu ne yapabilirim?
Bende düşündüm ama havalar soğudu malum evde sabah 1 2 saat güneş alıyorBı tepsiye döküp üzerine tülbent örtüp güneşe koyabilirsiniz
Kaynatilsa nasıl olur acaba yada dolaptan tüketin ziyan olmasınBende düşündüm ama havalar soğudu malum evde sabah 1 2 saat güneş alıyor
Kaynatmak mantikli aslında. Acaba fırına koysam şöyle 40 50 derecede bozulur mu kiKaynatilsa nasıl olur acaba yada dolaptan tüketin ziyan olmasın
Olsun siz yine balkona tepsi içinde koyun ama üzerine birşey örtmeyin gece ayazında yine kurur salça sık sık karıştırırsınız.Bende düşündüm ama havalar soğudu malum evde sabah 1 2 saat güneş alıyor
Olsun siz yine balkona tepsi içinde koyun ama üzerine birşey örtmeyin gece ayazında yine kurur salça sık sık karıştırırsınız.[/QUO tesekkurler baya baya suyunu suzdum bi firin tepsisinin köşesini yükseğe koydum dün akşamdan beri 3 kase şu suzuldu
Nereden almış ve kilosunu ne kadara almış.Biber salçasımı.Baya eksildi 2 günde heralde yarim kilosu gitmiştir. Insanlar ne kadar dolandırıcı olmuş. Kırıtmasam bir de bozulacak para tamamen çöpe
Tadına bakın bari tuzu azsa içine tuz atın salça tuzu yoksa bozulur.Valla yol kenarindan almış bursa tarafinda baya bişey almış meyve sebze filan ama kilosu ne kadar bilmiyor. Yakın bi yerde olsa gidip verirdim seyahat sırasında aldığı için bişey yapamadık. Domates salçası almış.
Valla yol kenarindan almış bursa tarafinda baya bişey almış meyve sebze filan ama kilosu ne kadar bilmiyor. Yakın bi yerde olsa gidip verirdim seyahat sırasında aldığı için bişey yapamadık. Domates salçası almış.
Teşekkürler canim ❤tencereye koy pişir canım sen onu rengı koyulasana kadar pişir ,
afiyetle yersınız inşallah
Hala sulu mu?Teşekkürler canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?