- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
başkanlık sistemi şart :)))Hani susacakti, bitecekti, huzur gelecekti ülkeme ?
Hani analar aglamayacakti ?
@sah-mat , o yurtdisindaki arkadas her kim ise, dogru söylemis. Teröre karsi her neresi olursa olsun sessiz kalinirsa ayni senin dedigin gibi terör her yere sicrar. Sicradida.
Esin oraya gitmisse bu o arkadasin sucu degil.
Yahu su kendimizi acindirmayi bir biraksak. Bu kadarmi düstük yaaaaa, koskoca Türkiyeyiz, Türkiye ..... koskoca Atatürk bir kurtulus savasi ile yok olmaya giden bir ülkeyi kurtardi, biz neden böyle korkak olduk ?
Neden basaramiyoruz ?
ırkcı ne dedim acaba dangalak mısın senarkadaşım şu ırkçı söylemlerden vazgeçsek artık
yeni bir kib. hakaret yasak .ırkcı ne dedim acaba dangalak mısın sen
o nasıl bi üslupırkcı ne dedim acaba dangalak mısın sen
yeni bir kib. hakaret yasak .
ve o mesajın.
rabbim teroru ve yandaşlarını pkk yandaşlarını hdp ve yandaşlarını perişan etsin inşallah kurtler kendilerini en iyi kullandıran mıllet dağdan gelmiş bagdakını kovan millet
Bu nasil bir uslup ??? KK`da yenimisin sen ? Hic kimse böyle bir tarzda konusmuyoruz burada.ırkcı ne dedim acaba dangalak mısın sen
Bu nasil bir uslup ??? KK`da yenimisin sen ? Hic kimse böyle bir tarzda konusmuyoruz burada.
Bağğzı eskilerde ban korkusundan konuşamıyor gerçi. Ah ban tekrar kalksa neler diyeceklerdee.. İşte...
emin misin oliva ben bu üslupta konuşan bir kaç kişiye defalarca şahit oldum amaBu nasil bir uslup ??? KK`da yenimisin sen ? Hic kimse böyle bir tarzda konusmuyoruz burada.
400 millet vekilini de unutmayalımbaşkanlık sistemi şart :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?