- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biliyorum o saatlerde sakin oluyor ama amaç ne olursa olsun aslında normali bu olayın olmaması,şimdi 100 kişi değil de 10 kişi öldü diye sevinecek değiliz.Gerçekten yeter artık,suruç,ankara,sultanahmet....nasıl bu kadar rahat içimize girip patlatıyorlar,hep konuşuyoruz,siyasiler konuşuyor ama sonuç yok,2 ay sonra yine aynısı.İşim nedeniyle sultanahmete çok sık gidiyorum.O saatlerde kalabalık olmuyor.Amaç çok insan öldürmek olsa başka yerde başka zaman yaparlardı eylemi.Bence tamamen dünyanın dikkatini çekmek içindi
Kimmis o cok merak ettim ?Eylemlerini batıya taşımaktan bahsediyorlardı birileri. Yine bu forumda da yarın istanbulda da yapsınlar gibi temenniler duyuyorduk yurtdışında yaşayan arkadaşlardan.
Kına yakabilirsiniz.
![]()
Sanırım bu herşeyi özetliyor.
arkadaşım şu ırkçı söylemlerden vazgeçsek artıkrabbim teroru ve yandaşlarını pkk yandaşlarını hdp ve yandaşlarını perişan etsin inşallah kurtler kendilerini en iyi kullandıran mıllet dağdan gelmiş bagdakını kovan millet
Amaan kible geç boylelerini.... Laf anlatıp dil parmak yormaya değmez. :)arkadaşım şu ırkço söylemlerinden vazgeçsene artık
evet yazdıktan sonra kibledim. bunlar yüzünden herkes birbirine düşüyor işte. bu bakış açısı yüzündenAmaan kible geç boylelerini.... Laf anlatıp dil parmak yormaya değmez. :)
Tüm siyasiler(chp liside,mhpliside,akp liside,bdp liside...)çıkıp terörü lanetliyoruz diyor,bir sürü açıklama yapıyor,iyi güzel de peki ya sonuç?2 ay sonra yine bir patlama oluyor,yine terörü lanetliyoruz...sonuç yok,konuşmaktan başka hiç kimse hiçbir şey yapmıyor.
yok office benim lafım buradaki arkadaşlara değil,bu açıklamaları tv de yapan tüm siyasilereydi,sadece konuşuyorlar ama ülkede düzelen birşey yok.Eee kinadik ve lanetledik ya daha ne yapsinlar.. olmadi bir de kiblerler bitti gitti..
Sayfa sayfa saçma sapan bi tartışmanın içerisine girmekten iyidir.Eee kinadik ve lanetledik ya daha ne yapsinlar.. olmadi bir de kiblerler bitti gitti..
yok office benim lafım buradaki arkadaşlara değil,bu açıklamaları tv de yapan tüm siyasilereydi,sadece konuşuyorlar ama ülkede düzelen birşey yok.
Sayfa sayfa saçma sapan bi tartışmanın içerisine girmekten iyidir.
yok office benim lafım buradaki arkadaşlara değil,bu açıklamaları tv de yapan tüm siyasilereydi,sadece konuşuyorlar ama ülkede düzelen birşey yok.
ben yaşlı bir kadınım mayk,jeton köşeliYok yahu ben kk icin demedim tepemizdekiler icin dedimkib de isin geyigiydi bana esprimi aciklattin rick
![]()