Sultan Tahtında İlk Hafta Ve Karşınızda "Mune"

Eşim:44:
Özellikle 84-85 sonrası genç olanlar ve telsiz kullananlar bilir.
Rahmetli babam eve telsiz kurmuştu, yurt içi yurt dışı muhabbetler ediyordu, genciz tabii, arada muziplik olsun diye bende oturuyorum telsizin başına, birgün telsizi açtım George Michael'ın Faith şarkısını dinletiyorum, şarkıyı dinleyen bir genç çağrı yaptı, kim dinletiyor diye, bende cevap verdim, o şarkıyı çok sevdiğini söyledi, tekrar dinletmemi istedi, tekrar dinlettim, daha sonra sohbet etmeye başladık, telsizde görüntü yok, yazı yok, sadece ses var, seslerimizi duyuyoruz ama tip nasıldır meçhul

Bir müddet hergün muhabbet ettik, aslında her ikimizde aynı semtteyiz ama birbirimizi hiç bilmiyorduk, daha sonra yüzyüze tanıştık, 5 yıl kadar flört, nişan dönemi yaşadık, daha sonra evlendik, bir faith şarkısı gül gibi adamın hayatının kararmasına sebep oldu

Allah'a şükür bir derdim var bölümüne konu açacak kadar büyük bir derdim olmadı, sıkıntılar, üzüntüler yaşadım elbette ama kendi kendime üstesinden gelebildim şimdiye kadar, çok bunaldığımda bir defterim var, ona yazarım.

Bir düzen oturttum kendimce, mesela gündüzleri beni pek göremezsiniz sitede, gündüz eşim, kızım ve ev işlerine vakit ayırıyorum, akşamlarıysa sitedeyim. Eşim hiçbir zaman benim özelime karışmadı, bende onu özeline karışmam. Zaten birbirimize vakit ayıracak bol bol vaktimiz oluyor

Müzik zevkimi yazmıştım aslında, çoğunlukla yabancı ve hareketli müzikler dinlerim, karakterimi yansıtacağını düşünüyorsanız Adel'in rolling in the deep, Shakira'nın addicted to you parçasına bayılırım, daha absürt şarkılarda var, ne kadar çok hareketliyse o derece tutulurum şarkıya.

Özel hayatımda da buradaki gibiyim, duruma, olayın gidişatına göre değişir tavrım. Bazen pamuk gibiyimdir, bazende bir bakarsınız benim kaşlar çatılmış, eşimde kızımda neye nasıl tepki vereceğimi bildiklerinden ya kaçarlar ya da yapışırlar:)))

Avatarımın özel bir anlamı yok aslında, görünce tam benlik deyip ekledim.

Ooooo kk'nin bana çok şeyler kattığını düşünüyorum, mesela hareketli, aceleci, sabırsız biriyim aslında, çabuk sinirlenirim ama sinirim saman alevi gibidir, yarım saat sonra hiçbirşeyim kalmaz.
Sitede aceleci, sabırsız yanım törpülendi, olaylara farklı cephelerden bakmayı, insaoğlunun başına birçok şey gelebileceğini, insanların hayatlarını görme ve bilme şansımız olmadığı için abarttıkça abartabileceğini, sinirlerime hakim olmayı öğrendim, biri gelip ağzına geleni söylese sinir katsayım tavan yapardı, halada öyle ama pc başından kalkıp şöyle evde bir tur atıyor, olmadı bir sigara yakıyorum, sigaram bitince tekrar gelip derin nefes alıp yazımı yazıyorum.

Şüpheci ve hatta meraklı oldum, bir konu açıldığında eğer konu çok aşırı dikkat çekiciyse hemen konuyu açanın profiline giderim çünkü kandırılmayı sevmiyorum, kimsenin kandırılmasını istemiyorum.

Sitede olup bitenlerin çoğunu üyeler haber veriyorlar, onlara çok teşekkür ederim Birde yılların tecrübesi olsa gerek, az çok hangi bölümlerde ne gibi olaylar çıkabilir, hangi konular üyelerin dikkatini çeker, hangi konuya tepki verirler biliyorum.

2. Üyeliklere gelecek olursak, dediğin gibi 2. üyelikleri iptal ediyoruz çünkü yasak, amacı ortalık karıştırmak olanların 2. üyeliklerini iptal ettikten sonra peşini bırakmıyoruz ki, sadece fırsat tanıyoruz, oldu oldu, olmadı ana üyelikte gidiyor.

Sevgılı mune;
denenmişi denermisin?
Birde,
hiç haksızlık yaptım mı diye düşündüğün oldu mu
teşekkurler...

Denenmişi denemem dersem çok büyük laf etmiş olurum, gün gelir bu büyükm lafı yutturacak bir olay yaşarım, yıllar önce bıraktım büyük konuşmayı, yeri gelir, herşey farklı gelişir ve denenmişi denerim kimbilir.

Her ne kadar sitede sert, kimilerine göre burnu büyük, ukala, bilmiş biri gibi gözüksemde vicdanına kulak veren biriyim, kuralcıyım, kuralları uygularken, uygulanmasını isterken tavrım ters gelebilir ama böyle yapmamalısın tatlım, niye konu dışı yazdın balım demeyle olmuyor, her taviz bir yenisini doğuruyor.

Kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum, çok ince eler sık dokurum o yüzden haksızlık yaptığımı düşünmüyorum ama haksızlık yaptığımı düşünenler oluyor, sanıyorlar ki ben her dakika yazıştığım kişileri kayırıyorum ya da yazıştığım kişiler bana birilerini şikayet ediyor, bende onların ricalarını kırmayıp patır kütür üye banlıyorum.

Yok öyle birşey, biriyle sabaha kadar yazışsam, hatta canciğer olsam site kurallarına uymuyorsa hiç bakmam veririm cezayı, o ahbabım sinir olduğu birini bildirse, gider bakarım, bildirim yapılan yorumda kurallara aykırı hiçbirşey yoksa ahbabım banlıyken sinir olduğu üye sitede salına salına dolanır.

Ki konu dışı yazıyor, polemiğe girdi diyerek sevmediği üyeleri şikayet eden çok oluyor, onun sevmemesi önemli değil, kurallara uyulup uyulmadığıdır aslolan.

Zaten haksızlık yapsam, birilerini kayırıp diğerlerinin kafasını cezadan kaldırtmasam bu görülmez mi, fark edilmez mi?
Ben buranın ağası mıyım, paşası mıyım? Ben fena olsam herkes ağzına geleni söylese de Kazen adaletli adamdır, onu tanımamalarına bağlıyorum bu durumu, anında alır beni görevden, nerdeyse hergün verdiğim cezalar yüzünden Kazen'e şikayetler gidiyor biliyorum, hatta bir kısmı adaletsizsin deyince, üye üşenirde beni şikayet etmezse diye bizzat mesaj attığım oluyor Kazen'e, ceza verdim ama üye benden şikayetçi onun yerine ben ihbar ediyorum kendimi, inceler misin lütfen diye.

Eşinle tanışma hikayen çok değişik,telsiz bile olsa demekki bir şekilde tanışmanıza vesile olmuş

Gündüzleri burada olmuyorsun daha çok gece geliyorsun herhalde kontrol amaçlı..Zaten seni görenler eyvah mune geldi diyorlar

Günlük yaşamdada buradada tatlı sert olmak gerekiyor değilmi..

Sevgili Mune,
Tanışma hikayeniz ilginçmiş ama ben özel sorulara girmeyeceğim.

Sadece birşey sormak istiyorum
Hani biz ban yiyince bi mesaj gönderiyorsunuz ya 'Üzgünüz, ceza aldınız ' gibi..
Cidden üzülüyor musunuz Ben ilk ceza aldığımda gerçek sandım, yani direk şahsıma yazılmış sandım cevap yazdım

'Önemli değil, zaten yorum yazarken aklımdan geçmişti göze alarak yaptım ' diye

Ay kaderrrr yerim seni varyaaa

Kader çok güldüm,ölecem şimdi gülmekten

Mune hanım bu banlamalarla ilgili sizinde çok güldüğünüz bir anınız var mı acaba?

Son düzenleme:
Sevgili Mune..kk eminim ki seni şaşkına çeviren insanlar ve hikayelerle doludur..ya da kimbilir hayat tecrüben şaşırmana müsade etmiyordur.

gerçekten "vay beee" dedirtecek olay(lar) yaşadın mı? insan ömrü boyunca yaşamaya devam eder mi bunu ?
yoksa tecrübe sonrası insanın şaşıracak bir şeyi kalmıyor mu artık?

Teşekkürlerr

Merhaba Mune;

Benim KK da tip olarak en merak ettiğim insan sensin.

Kafamdaki Mune profili 172 boyunda,esmer,ince bir bayan(kilo olarak da bir tahmin yapayım 60 kilo ).Kahverengi göz,saç rengide kahverengi.Tutturdummu:26:

bir soruda bende hep merak etmişimdir
kk nın fecebook sayfasındaki paylaşımlar sizemi ait:26:
eğer değilse kk dan bildiğimiz bir editöremi ait:26:

Şu meslek tam benlik.Eğer bu meslekte çalışsam süper olurdu dediğin bir meslek var mı munecim ?
Issız bir adaya düştün yanına alacağın tek şey ne olurdu ve neden ?

Malesef ceza aldınız, üzgünüz yazısı standart bir yazı, banlanan herkese aynı yazıyla gönderi yapılıyor.

Banlamalar değilde, sırf açtığı konu yüzünden rencide edilen, alay edilen üyelerin yazdığım herşey doğruydu, niye bana kötü şeyler yazdılar, ben kadınlar kulübünün böyle olacağını düşünmemiştim diyerek üyeliğimi kapatın dediklerinde üyeliklerini iptal ederken üzülüyorum, kiminden özür diledim, iptal ettirmeden evvel tekrar düşünmesini istedim.

Site yönetimiyle ilgili güzel şeyler yazdığı için özelden hakaret edilen üyelere de üzülüyorum, mesaj atıp defalarca özür diliyorum
--------------------
Alışverişi severim ama ihtiyaç olanı almaya özen gösteririm, aynı model ayakkabının her rengini alayım diye uğraşmam. Böyle yazdım diye alışveriş düşkünleri kırılmasınlar, zevk meselesi. Ben liste yaparım neye ihtiyaç varsa onu alır gelirim.

Valla yeni taze taze bir anım oldu, biri daha yeni mesaj atmış, banlarken kibar yazıyormuşum, sırf yazdığım ban yazıları yüzünden banlanası geliyormuş, müptela olmuş, böyle uslanmaz bankoliklerde var

Nerdeyse hergün vay bee dediğim konular oluyor, öğrenmenin yaşı olmazmış, kk bana bunu öğretti, artık şaşırmam dediğim anda bir bomba konu oluyor yok daha neler diyorum, insanoğlu garip bir canlı

parkon profilime bakıp kopya çekmedin değil mi
Boy ve kilo hariç herşeyi tutturdun.

Yok face'deki yazılar bana ait değil, üstlerimizden biri yazıyordur muhtelemen, açıkçası bilmiyorum çünkü hesabım yok.

En son aldığım hediye annemle kızkardeşim seramik tencere tava almışlar.
Mune adı gerçekten Mune olan bir ablamızdan öğrendiğime göre liman pırıltısı demekmiş.

Yazmayı ve konuşmayı seviyorum, doya doya konuşacağım bir tv programı sunardım ya da radyocu olurdum.
Issız adaya düşsem tek şey alamazdım, kızım, eşim ve kk'ye bağlanmak için tam donanımlı pc, eşim becerikli adamdır, rüzgar enerjisiyle elektrik üretirdi, sizde oh adaya düştü diye halay çekerken siteye girer ortalığı kasıp kavururdum

Sanırım Sayın kelimesini çok kullanıyorum, Sayın'la başlayıp Saygılarımla bitiriyorum.

Sulu el şakalarından hiç hoşlanmam.

Teşekkürler müdürüm,''hakkımda'' bölümünü doğru doldurduğunu hiç düşünmemiştimO yüzden kopya çekmedim.
Ama ben boy konusunda ısrarcıyım yani,uzun boylu olman lazım,yani ben öyle hayal ediyorum

Şimdi konu dışından banlanmamak için bir soru daha sorayım;

KK da en çok okumaktan keyif aldığın bölüm hangisi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…