Sultan Tahtında İlk Hafta Ve Karşınızda "Mune"

Ben biraz hareketli bir yapıya sahibim, konuşurken bile ortalıkta gezinen tiplerdenim, müzik zevkimde bu yönde hareketli bol gümbürtülü yabancı müzik dinlerim.

Yok, umutsuzluğa kapılmam aksine sinir bozucu derecede pozitif biriyim, her şerde bir hayır vardır olsun bunada şükür deyip sırt sıvazlayanlardanım.

En son 2 yıl önce babamı aniden kaybettiğimde hayatımda hiç ağlamadığım kadar çok ağladım:KK50:

Ben biraz hareketli bir yapıya sahibim, konuşurken bile ortalıkta gezinen tiplerdenim, müzik zevkimde bu yönde hareketli bol gümbürtülü yabancı müzik dinlerim.

Yok, umutsuzluğa kapılmam aksine sinir bozucu derecede pozitif biriyim, her şerde bir hayır vardır olsun bunada şükür deyip sırt sıvazlayanlardanım.

En son 2 yıl önce babamı aniden kaybettiğimde hayatımda hiç ağlamadığım kadar çok ağladım:KK50:

allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun.

ciddi bir ortamda birinin mimiklerini komık bulup, kahkahayı bastığın oldu mu?

Duygusalım.
-------------------
Üyelerin paylaştığı hiçbirşeyin silinmeme nedeni yasalar, siteler üyelik bilgilerini, üyelerin paylaşımlarını 2 yıl boyunca saklamakla yükümlü.
Zaten niye silinmediği üye olurken imzaladığınız üyelik sözleşmesinde yazıyor, sizlerde bu sözleşmeyi kabul ediyorum demeden üyelik işlemlerinizi tamamlayamıyorsunuz.

O ciddi ortamda yanımda tanıdık biri yoksa kendimi tutmayı başarıyorum ama biriyle gitmişsem daha yanımdaki kişi yüzüme bakar bakmaz kendimi dışarı attığım gibi krize girerim.

Duygusalım.
-------------------
Üyelerin paylaştığı hiçbirşeyin silinmeme nedeni yasalar, siteler üyelik bilgilerini, üyelerin paylaşımlarını 2 yıl boyunca saklamakla yükümlü.
Zaten niye silinmediği üye olurken imzaladığınız üyelik sözleşmesinde yazıyor, sizlerde bu sözleşmeyi kabul ediyorum demeden üyelik işlemlerinizi tamamlayamıyorsunuz.

evet neden okumadınız dediğinizi duyar gibi oldum:KK1: 2 yılönce üye olduğum için hatılamıyorum, bir de konuya cevap verirken yukarıda büyük harflerle çıkıyor ya yeni bir uygulama sanmıştım.

cevapladığınız için teşekkür ederim...

O ciddi ortamda yanımda tanıdık biri yoksa kendimi tutmayı başarıyorum ama biriyle gitmişsem daha yanımdaki kişi yüzüme bakar bakmaz kendimi dışarı attığım gibi krize girerim.

ben gibi. bu huyumu sevmıyorum.:KK53:

teşekkürler mune, huzurlu sabahlar,huzurlu uykular

Ben teşekkür ederim, şu tahttan kalkayım, sabah 5.30 kalkmam lazım, malum bir kızım var, kocaman olsa da annelerin gözünde yavruları hep bebektir, onu okula kaldırmam lazım ve tabii sabah yürüyüşüm var:KK14:

basiniz sagolsun ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:

Başın sağolsun mune... Mekanı cennet olsun..
Benim sorum yok ama bana hep çok tatlı çok nahif birisi gibi geliyorsun söylemek istedim:KK1:

3. bir gözüm:44: 3. gözüm üyeler, özelden veya kib'le herşeyden haberdar olmamı sağlıyorlar sağolsunlar. E haliyle anında kiblenen tüm topikleri açıp tek tek bakıyorum.
Karakterleri az çok anlıyorum ama yazıyla ilgili değil sanırım, insan belli bir yaşa erişince az çok hayat tecrübesi olur ya, ondan dolayı.
Bakınca bile anlayabiliyorum.

Kazen'le tanışıyoruz, fırsat buldukça da görüşürüz.
Ev hanımıyım, işim kızım ve eşim ve kk.

Eşim kk'ye üye olduğum ilk günden beri biliyor, kızmaz, niye kızsın ki? kk ve ailem arasındaki dengeyi sağlıyorum sorun olmuyor.

Evet lütfen kendinizle ilgili sorular sormayın, yalnız şunu bilin ben şunu seviyorum, bunu sevmiyorum diye ayrım yapmadım hiçbir zaman, bir insanı sevmemem için aramızda gerçekten büyük bir husumet olması lazım, öyle çabuk nefret eden, kin tutan bir yapım yoktur ama fikir ayrılığım olduğu üyeler olmuştur bu da çok normal, herkes benle aynı düşünecek diye bir kaide yok, benden farklı düşünüyor diyede kimseye takıntılı olmam, saygı duymayı bilirim, kızdığım anlar olur, onlarda anlıktır, yarım saat sonra niye kızmıştım hatırlamam bile.

Seni tanımamıza fırsat verdiğin için teşekkürler mune...

seni daha bir çok seviyorum şimdi..:KK16::KK16::KK16::KK16:

Ooo neler olmuş yahu :KK8:...
Mune teşekkür ederim.

Buarada kuralları ihlal eden bir arkadaşım var isim vermeyim o anlasın.
SORU SORMA HER MESAJ BAŞINA 2DİR...
KONUDA SADECE TANIMAK AMAÇLIDIR VE LÜTFEN GEYİK AMAÇLI MUHABBET ETMEYİNİZ..

Mune iki soruda benden...
Eşinle tanışma hikayen nedir?
Derdim vara konu açacak kadar büyük bir derdin var mı ?

Mune teşekkür ederim.

ben çok soru sordum
kimse yoktu ve mune vardı bende sordum.
boştu ortam yani.

selam mune;
gönüllük esas demişsin, peki düzenli olarak burda bulunman, takip etmen işleirni aksatıyormu, işler aksayınca eş kızmıyormu, yav parada almıyon zaten bırak artık diye sitem etmiyor mu
ayrıca müzik dinlermisin, ne tarz müzik seversin ( müzik tercihleri karakter tahlilinde önemli diye düşünüyorum)

Sevgili Mune'yi tanımak isterim bende hoş geldin :KK42:

Site içinde otoriter bir duruşun var,olması gerekende bu zaten..

Özel hayatında nasılsın ,sertmi yoksa daha mı anlayışlısın..

Yada duruma göre değişiyormu bu..

Sevgiler :KK19:

Mune teşekkür ederim.

bu bende olabilirim..
surrenderin dedigi gibi ortam bostu zaten..

Merak ettiğim kk nın sana kattıkları neler ?
Misal daha mı ketumsun , şüphecimisin , anlayışlımı oldun ?
Sitenin kişiliğini olumlu veya olumsuz etkisi olduğunu düşünüyor musun ?

Mune seni çok tanımayı istemiştim baya sorular sorulmuş güzel tanımış olduk seni.

Sitede çok fazla yerle ilgileniyorsun her yerden haberin olmak zorunda çok fazla topik gereksiz yere geyik topiğine dönüyor, ya da olaylar oluyor konua sapıyor falan nasıl bu kadar iyi takip edebiliyorsun sana gelen mesajlar haricinde yanii.Zor veyorucu olmuyor mu bunun düzenini nasıl oturttun. Ben editörken azcık zorlanmıştımda gerçi işlerimin yoğunluğundan bırakmak zorunda kaldım o dönem o yüzden sordum. Bir de çok ikinci üyelik alanlar oluyor ancak bu editörler tarafından farkedildiği zaman ya da biri şikayet ettiği zaman ilk üyeliğine dokunulmuyor sadece ikinci üyelik iptal ediliyor ama kişi ilk üyeliğiyle yazmaya devam ediyor diğerini başka üyeyi takip ve rahatsız etmek, forumlarda olay çıkarmak için alabiliyor nasılsa çakılsa bile o üyelik gidiyor sadece bence ilk üyeliğide silinmesi lazım aktif olduğu sen ne düşünüyorsun.

Son düzenleme:
X