- Konu Sahibi Dumadumadum
konuların mesajların eklenmiş resimlerin istenince silinmemesinin nedeni nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz hareketli bir yapıya sahibim, konuşurken bile ortalıkta gezinen tiplerdenim, müzik zevkimde bu yönde hareketli bol gümbürtülü yabancı müzik dinlerim.
Yok, umutsuzluğa kapılmam aksine sinir bozucu derecede pozitif biriyim, her şerde bir hayır vardır olsun bunada şükür deyip sırt sıvazlayanlardanım.
En son 2 yıl önce babamı aniden kaybettiğimde hayatımda hiç ağlamadığım kadar çok ağladım
Duygusalım.
-------------------
Üyelerin paylaştığı hiçbirşeyin silinmeme nedeni yasalar, siteler üyelik bilgilerini, üyelerin paylaşımlarını 2 yıl boyunca saklamakla yükümlü.
Zaten niye silinmediği üye olurken imzaladığınız üyelik sözleşmesinde yazıyor, sizlerde bu sözleşmeyi kabul ediyorum demeden üyelik işlemlerinizi tamamlayamıyorsunuz.
O ciddi ortamda yanımda tanıdık biri yoksa kendimi tutmayı başarıyorum ama biriyle gitmişsem daha yanımdaki kişi yüzüme bakar bakmaz kendimi dışarı attığım gibi krize girerim.
Ben biraz hareketli bir yapıya sahibim, konuşurken bile ortalıkta gezinen tiplerdenim, müzik zevkimde bu yönde hareketli bol gümbürtülü yabancı müzik dinlerim.
Yok, umutsuzluğa kapılmam aksine sinir bozucu derecede pozitif biriyim, her şerde bir hayır vardır olsun bunada şükür deyip sırt sıvazlayanlardanım.
En son 2 yıl önce babamı aniden kaybettiğimde hayatımda hiç ağlamadığım kadar çok ağladım
3. bir gözüm:44: 3. gözüm üyeler, özelden veya kib'le herşeyden haberdar olmamı sağlıyorlar sağolsunlar. E haliyle anında kiblenen tüm topikleri açıp tek tek bakıyorum.
Karakterleri az çok anlıyorum ama yazıyla ilgili değil sanırım, insan belli bir yaşa erişince az çok hayat tecrübesi olur ya, ondan dolayı.
Bakınca bile anlayabiliyorum.
Kazen'le tanışıyoruz, fırsat buldukça da görüşürüz.
Ev hanımıyım, işim kızım ve eşim ve kk.
Eşim kk'ye üye olduğum ilk günden beri biliyor, kızmaz, niye kızsın ki? kk ve ailem arasındaki dengeyi sağlıyorum sorun olmuyor.
Evet lütfen kendinizle ilgili sorular sormayın, yalnız şunu bilin ben şunu seviyorum, bunu sevmiyorum diye ayrım yapmadım hiçbir zaman, bir insanı sevmemem için aramızda gerçekten büyük bir husumet olması lazım, öyle çabuk nefret eden, kin tutan bir yapım yoktur ama fikir ayrılığım olduğu üyeler olmuştur bu da çok normal, herkes benle aynı düşünecek diye bir kaide yok, benden farklı düşünüyor diyede kimseye takıntılı olmam, saygı duymayı bilirim, kızdığım anlar olur, onlarda anlıktır, yarım saat sonra niye kızmıştım hatırlamam bile.
Ooo neler olmuş yahu ...
Mune teşekkür ederim.
Buarada kuralları ihlal eden bir arkadaşım var isim vermeyim o anlasın.
SORU SORMA HER MESAJ BAŞINA 2DİR...
KONUDA SADECE TANIMAK AMAÇLIDIR VE LÜTFEN GEYİK AMAÇLI MUHABBET ETMEYİNİZ..
Mune iki soruda benden...
Eşinle tanışma hikayen nedir?
Derdim vara konu açacak kadar büyük bir derdin var mı ?
Ooo neler olmuş yahu ...
Mune teşekkür ederim.
Buarada kuralları ihlal eden bir arkadaşım var isim vermeyim o anlasın.
SORU SORMA HER MESAJ BAŞINA 2DİR...
KONUDA SADECE TANIMAK AMAÇLIDIR VE LÜTFEN GEYİK AMAÇLI MUHABBET ETMEYİNİZ..
Mune iki soruda benden...
Eşinle tanışma hikayen nedir?
Derdim vara konu açacak kadar büyük bir derdin var mı ?