Sultan Tahtında İlk Hafta Ve Karşınızda "Mune"

mune kızın kaç yaşında ?

bir derdim var topiğinde bir konuya cevap yazmak isteyip ama çekindiğin oldu mu ?hani editörsün ya o bakımdan :)

seni en çok etkileyen film ?

parkon hayallerinde yaşat beni
Ama aşkolsun profilimde ne yazıyorsa doğru, övünmek gibi olmasın üye olduğum ilk günden beri yazdığım herşey ve profilimde doldurduğum her bilgi doğru. Bu sitede asla yalan veya abartı birşey yazmadım, neyse o.

Geyik bölümünü okumaktan hoşlanıyorum, bazı üyelerin esprilerine aralarındaki yazışmalarına bayılıyorum, okuyup kahkahalarla güldüğüm çok şakalaşmalar var, Allah onları hep güldürsün İnşaAllah
-------------------
Hayatta hiçkimsem olmasaydı Allah'tan başka korktuğum hiçbirşey yok derdim ama sevdiklerim aklıma gelince
Sevdiklerimi yitirmekten korkuyorum, insan sevdiklerini yitirince yıkılıyor

Asla yapmam dediğime gelirsek bak bunda büyük konuşurum, asla hiçbir anlamda aldatmam.

--------------------

Kızım 17 yaşında.
Yok hiç çekinmedim, yazmak istediğimde yazdım çünkü fikrimi yazarken karşımdakini incitmemeye özen gösteriyorum.
Titanic filmi çok etkilemişti, defalarca seyredip ağladığımı bilirim.

Mune, koç burcuymuşsun
Tam tamına koç burcunun karakterini yansıtıyor gibisin aslında, yazılarından anladığım kadarıyla. Tatlı sert bi yapın var.
Şu huyumla tam bir koçum diyebildiğin karakteristik özelliğin var mı? Gerçi bunu sormadan önce astrolojiye inanır mısın demem lazımdı
En çok hangi rengi seversin?

Normalde astrolojiye pek inanmam, yani uğurlu renk, uğurlu sayı gibi şeyler bana inandırıcı gelmiyor. Burçlar için yazılan özelliklerin hepsinin uymadığını da düşünüyorum ama her ne kadar inanmasamda pozitifliğim ve hareketli yapımla ben tam bir koç'um diyebilirim.

En sevdiğim renk, 2 rengi çok severim, mavi ve beyaz.

----------------------
Açıkçası şimdilik zorlandığım bir soru olmadı, çok özel sorular sorulmadığı sürece sorun yok:))
Sorular arasında birkaç tane soruyu çok beğendim.
Biri sizin sorduğunuz ''asla yapmam dediğin şey nedir? '' biri kadesa'nın güldüğüm bir banlanma anım olup olmadığıyla ilgili sorusu,
birde Surrender'ın sorduğu soru: ciddi bir ortamda birinin mimiklerini komık bulup, kahkahayı bastığın oldu mu?

Soru soran diğer arkadaşlarımın yüzü düşmesin, soru sorulmuş cevap verdim, yüzü asılacak kimsede kalmadı forumda(( kimi uyuyor, kimi banlı

sitede açılan konular silinmiyor diye biliyorum yanlış mı ?

bi ara takip ettiğim bir konu vardı. ama silinmiş ?

Mune, kızının yaşına göre çok genç bir annesin :) kızınla arkadaş olduğunuzu söyleyebilir misin ? :)

Son düzenleme:
Geçen hafta mune yi tanımak istemiştim Bu hafta kaçırmışımAma yorumlar açıklayıcı oldu çok teşekkürlerOkurken çok zevk aldım

Son düzenleme:
Mune, yanıtlarını okudukça daha çok merak ettim seni. Yaşıtmışız. İlk sorum bununla ilgili: 80'leri nasıl hatırlıyorsun? 80'leri en iyi anlatan 3 şey ne sence?
Benim gibi Kurtlar Vadisi izliyormuşsun, ilk kez Vadi'yi takip eden bir kadın tanıyorum. Bununla ilgili sorum yok
İkinci sorum, (ben de Google'lamaya bayılırım, hatta bağımlıyım) internete ilk ne zaman girdin ve ilk düşüncen ne olmuştu hatırlıyor musun?

Hemen fark ediliyor muyum valla buna ne cevap versem ki hemen fark edilirim desem kendini beğenmiş kibirli biri gibi olacağım ki kibirden, kendini beğenmişlikten hiç hoşlanmam, insanın kalbini kapkara yapan 2 fena duygu
Farkediliyorsam umarım saygımla, edebimle, yüreğimle fark edileyim.

----------------
Konular silinmiyor, takip ettğiniz konuyu açan üye açtığı konu yüzünden özel hayatında sorun yaşamışsa konunun sadece yönetimce görülen bölüme taşınmasını istemiştir.
Konu silmek yok
------------------

Kızımla anne-kız gibiyiz, ikimizde biliyoruz ki anneler arkadaş olamaz, annelerin tarafsız olması zor, insan hep yavrusunun tarafını tutuyor ister istemez, her derdine, sıkıntısına, sorununa, sevinç ve mutluluğuna ortak olur, onu dinler, bana danışmak istediğinde fikrimi söylerim ama ben annesiyim, onun ağlamak istediğinde yaslanacağı omuz, şefkat istediğinde kucağını açan annesiyim, birlikte gülüp eğlenir miyiz, off hemde çok, kikirdemediğimiz zaman yok gibi

80'ler deyince benim aklıma gelen 3 şeyi yazayım hemen, bir kere dallas dizisi, Ceyar'dan gerçekmiş gibi tırsardım, yakın zamanda ölmüş, toprağı bol olsun.
Eve alınan videolar ve Küçük Emrah filmleri:)))
Birde Modern Talking grubu, odamda dev posterleri vardı Radyoda arkası yarınlar'ı da unutmamak lazım

İnanır mısınız google'a ilk girdiğimde kadınlara yönelik site aradım ve burayı buldum

Bunu yaşamam beni gerçekten çok yıpratır dediğin olay var mı ?
Sultan tahtına senden sonra kimin oturmasını istersin ?

Forum hakkında sizin önerdiğiniz ama yönetimce kabul edilmeyen istekler oldu mu hiç? diğer bir deyişle, KK da sizce olması gereken yenilikler/değişiklikler var mı?
varsa nedir?

Mune ye çok teşekkür ederim beni kırmayıp tahta oturmayı kabul ettiği için...
Sultan tahtının 2. hafta konusunu açacağım akşama.
HayyaL arkadaşım oturacak bu haftamızda.
Yeni yılın yeni konusunda umarım muhabbetimiz devam eder.
Buarada hepinizin yeni yılını kutluyorum :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…