Valla tuhaf gelecek ama kk'den hiç bıkmadım, kafa dinlemek istediğim zamanlar oldu,dinledimde ama bıkkınlık ı-ıh, valla patron beni kovana kadar başınızdayım.
Editörlükten ayrılmam gerekse ve yerime birini koymamı isteseler kimsenin adını veremem, niye derseniz hani bakınca ooo yetkili olmuş, mavi mavi salınıyor, 2 laf ediyor, millet çil yavrusu gibi dağılıyor sonra bir bakıyorsun banlamış pehhh kadına bak havalar 1500, tabii elinde yetkisi var, işine geleni tutar işine geleni atar gibi algılansa da işin iç yüzü öyle değil ve aslında zor bir durum.
Kendinizi benim yerime koyun, yerime koyabilmeniz için size damardan soru sormam lazım, diyelim ki 2 tane çok sevdiğiniz arkadaş dost olduğunuz kişi var, bu sitede en yakın 2 arkadaşınızı hayal edin, birşey oldu ve bunlar birbirine girdi, tartışıyorlar, bildirim gelmiş, ikiside kurallara uymamış, gerekeni yapmanız lazım, biri banlanırsa aylarca gelemeyecek kadar çok ceza puanı var, diğeride 1 hafta banlı kalacak ama öte yandan canciğer arkadaşlarınız ikiside, ne yaparsınız?
Üyeleri gıcık vs.diye düşünmedim, düşünür öyle nitelendirirsem duygularla yapmam gerekenler birbirine karışır, sevsemde sinirden ölsemde herkesi kurallara göre değerlendirmem gerekiyor.