Sultan sarnıç

perimsin

yakışıklı oğlum büyüyor...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
123
Mekan işi gerçekten zor ama o kadar istediğim bi yerdi ki burası...Gerçekten eşsiz biyer..Ekim ayında olacak düğünüm ve tuttuk 1 ayönce falan.Burayı görünce İstanbulda çok gezen biri olarak hiç tereddüt etmeyerek burası olsun istedim ve oldu...Tavsiye ederim.hihoyyyt

şimdiden hayırlı olsun. fiyatları ve menü hakkında bilgi verebilirmisin.

Çok teşekkürler...Biz 10.000 TL ye tuttuk..Peşin ödedik.
kokteyl menü aldık cünkü 500 kişilik olsun istedik.Daha detaylı yemekli 300 kişi de aynı fiyat ama kişi sayısı bizim için yetersizdi...Ama muhtesem biryer muhakkak görülmesi gerekiyor..1600 yıllık tarih..ınanılmaz bir ambians var...Bu menüde de çok şey var..Köfte,çeşitli kanepeler,paçanga böreği,pasta ve.. ıçki limitsiz fiyatı.

Biz de burayı tuttuk. Muhteşem bir yer gerçekten.Umarım her şey planladığımız gibi gider de.

Perimsin müzik işini ne yaptınız?Canlı müzik mi tercih ettiniz?

Hayırlı olsun cnm sizin hangi ay kısmetse ? Canlı istiyoruz ama sanırım dısarıdan orkestra sokmuyorlar..

Canım bizim Kasım ayının sonunda olacak. Kendi orkestraları varmış anlaştıkları dışarıdan da getirebilirisiniz de dediler ama karar veremedik. Fasıl ekibi ilginç geldi ama dinleme şansım olmadı.Orada daha evvel bir organizasyona katılmadım da. Kararsızım.

Bizimde ekim ortası cnm , bakalım düşünelimde olmazsa dısarıdan ayarlıyacağım..Ben de katılmadım hiç düğüne orada.İnsallah güzel gecer diyebiliyorum sadece..Bir de o uzun merdivenlerden gelinlikle düşmeden nasıl inicez onu düşünüyorum :) sizin kaç kişilik olacak yemekli mi?

Bizim 300 kişi yemekli. Oradak bayan bize iniş yaparken bir çiftin görüntülerini izletti.Gelin önden damat arkasından iniyor. Bayağı dikkatli şekilde tabii:)İnşallah istediğimiz şekilde geçer bizim düğünler. Seninki bitsin hayırlısıyla mutlaka paylaş buradan bizimle yorumlarını olur mu? :)

Bizim 300 kişi yemekli. Oradak bayan bize iniş yaparken bir çiftin görüntülerini izletti.Gelin önden damat arkasından iniyor. Bayağı dikkatli şekilde tabii:)İnşallah istediğimiz şekilde geçer bizim düğünler. Seninki bitsin hayırlısıyla mutlaka paylaş buradan bizimle yorumlarını olur mu? :)

canım 300 kişilik yemekli fiyatı ne kadar??

Bizim her şey içinde yemeklide biraz daha fiyat arttı bizim ama değer.Süslemeler yemek filan dahil bu fiyata.Müziği ayrı ayarlıyorsun.

İyi bakalım bizde benimkiyle inelim yavas yavas ama ona da cok güvenemiyorum :) Daha cok sakarlık edip beni düşürür heyecandan :D Tamam cnm bilgilendiririm muhakkak ;)

Sen bu söylediklerini söyleme nişanlına ya adamın eli ayağı iyice dolaşacak birbirine:)Düşmeyeceği varsa da düşer oradan Allah korusun:)

ben orda çok düğüne katıldım kızlar:)hayrlı olsn inşallah,çok sevindm sizin adınızaa:)orda düğün yapmak herkese nasip olmz...ben çok organizasyona katıldım orda,fasıl ekibi muhteşem,o olmasa bile normal çalan müzik bile oranın ambiansyla okadr güzel bi hal alıyoki...hiç tereddüt etmeyin...merak ettiğinz bişey varsa sorabilrsinizde...;)guclubacismile

kızlar merhaba bende baktım biraz önce güzel ama masa süslemelerini begenmedim hep bordomu yoksa sadece siteyemi bu rengini koymuşlar ?

ben orda çok düğüne katıldım kızlar:)hayrlı olsn inşallah,çok sevindm sizin adınızaa:)orda düğün yapmak herkese nasip olmz...ben çok organizasyona katıldım orda,fasıl ekibi muhteşem,o olmasa bile normal çalan müzik bile oranın ambiansyla okadr güzel bi hal alıyoki...hiç tereddüt etmeyin...merak ettiğinz bişey varsa sorabilrsinizde...;)guclubacismile

sağol cnm daha da rahatlattın bizi ;)

Sen bu söylediklerini söyleme nişanlına ya adamın eli ayağı iyice dolaşacak birbirine:)Düşmeyeceği varsa da düşer oradan Allah korusun:)

:icecream: haklısın valla :))))

kızlar merhaba bende baktım biraz önce güzel ama masa süslemelerini begenmedim hep bordomu yoksa sadece siteyemi bu rengini koymuşlar ?

İstenilen renkte süsletebilirsin tabi extra bedel ödersen..Hersey ekstra yani haberin olsun..Ayrıca o ambiyansta o renk fena durmuyor

Back