Sultan sarnıç

sarnıçı sordum zemuszemus

Canım , pastalı yapmıyorlar.Yemekli ya da kokteyl şeklinde ki her ikisindede yeme içme baya var.İçki (alkolsüz) sınırsız , devamlı biten tabaklar yenileniyor vs. Salonda maximum 500 kişi alır o da bi kısmı ayakta olur.Yani kokteyl masaları şeklinde.

kuzeniniz nerede evlendi? bizim konuya farklı bir salon karıstıda :D

sarnıçta evlendi cnmm ama siz 10binlerden bahsediyosunuz onlar 6000 verdi gerçi sadece yemek müziği çaldı ve yemek yendi birde nikah çıkış efektleri fln oldu yani..CADIARZU

sarnıçta evlendi cnmm ama siz 10binlerden bahsediyosunuz onlar 6000 verdi gerçi sadece yemek müziği çaldı ve yemek yendi birde nikah çıkış efektleri fln oldu yani..CADIARZU

Benim 450 kişilik cnm , içinde canlı müzik süslemeler falan var..
Kuzeninin belki kişi sayısı az ve hafta içine denk gelmiş olabilir mi?

Benim 450 kişilik cnm , içinde canlı müzik süslemeler falan var..
Kuzeninin belki kişi sayısı az ve hafta içine denk gelmiş olabilir mi?

onun 300 kişilikti haftasonuydu ancak öğlen saatlerinde olduğu için belkide öyle oldu bilmiyorumkismile

onun 300 kişilikti haftasonuydu ancak öğlen saatlerinde olduğu için belkide öyle oldu bilmiyorumkismile

evet cnm gündüz ve aksam arasında malesef cok fark var.Tercih edilen günlerin fiyatları hep yüksek..Hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar Ezel dizisinin yeni fragmanını izlediniz mi, Sarnıç'ta çekilmiş:)Çok şaşırdım niyeyse.Nereden buldular orayı diye ama süper olmuş.Demek artık keşfedilmeye başlandı bu mekan.

Kızlar Ezel dizisinin yeni fragmanını izlediniz mi, Sarnıç'ta çekilmiş:)Çok şaşırdım niyeyse.Nereden buldular orayı diye ama süper olmuş.Demek artık keşfedilmeye başlandı bu mekan.

Wauwwwww işte bu habere bayıldımmm ;) Şimdiden sansasyon yaratıcaz desene :p
Mutlaka izlicem o bölümü :)))

Perimsin, senin düğünün yaklaştı.Naptınız provaya gittiniz mi Sarnıç'a?

Gitmedik daha canım walla çok yoğun yorgun ve gerginim şu sıralar birde o iş var dimi :) Kınam var benim 10/10 da Tekirdagda şimdi orasıda arar aynı gün kesin :( Bakalım cnm gidince neler olduğunu yazarım sana ;)

Haklısın canım ya Allah kolaylık versin, zor işler haklısın.Şimdiden iyi eğlenceler kınada.Umarım şıkır şıkır geçer:)

Perimsinnn düğünün oldu sanırım hayırlısıyla:)Allah mutlu etsin sizi bir ömür boyu inşallah!Ama nasıldı düğün bekliyorum yorumlarını sabırısızlıkla:)

Bende resimleri bekliyorum. Umarım herşey sorunsuz geçmiştir.

Perimsinnnn nerelerdesin sen?Kasım sonunda düğünüm olacak senden yorum bekliyorum.Benim için yorumların önemli özellikle orkestra için yardımına ihtiyacım var:((

perimsin kayıplarda :)
ben de merk ediyorum sultan sarnıçı. mesaj attım evlerindeki internet sorunluymuş sanırım.

kızlarrr selamm nihayet internet sorunu çözüldü sonrasındada 1 haftadır Antalyadaydık 3 hafta gecikmeli balayında :) Düğün çok güzel oldu , son derece ihtişamlı çıkış müzikler vs. Orkestra güzel çalıyor ancak son derece para toplama amacındalar haberiniz olsun.Sürekli birilerinin tepesinde bahşiş istiyorlar bu da biryerden sonra sinir etti beni neyse.. Bir de biz semazen gösterisi istemiştik o da çok hoş oldu mekanın ambiansına uydu. Takıda uzun sürdü yani tuttuğumuz orkestradan pek birsey anlamadım :) Nikahta orada oldu bizim oynamaca ancak 1 saat yani :)) Lemis hanım cok ilgiliydi bizide cok seviyor özellikle eşimi o nedenle bize cok yardımcı oldu.Ancak bizden birkaç gün sonra işi bırakmıs :( Umarım o yokken güzelce idare ederler senin düğünü aydacım. Ya da yerine birini alırlar çünkü organizasyonu idare eden biri muhakkak olmalı. Sonuc olarak hersey güzeldi akılda kalıcı bir düğün oldu.Herkes cok begendi yani..Umarım sizinkilerde cok güzel olur..Öpüyorum cokkkk

Canım çok teşekkür ederim bilgiler için. Lemis Hanım'ı biliyorum ayrıldığını.Şimdilik pek ısınamadığım biri gelmiş yerine maalesef:(İnşallah her şey istediğim gibi olur benim de.Bahşiş işi canımı sıktı şimdi.Halletmemiz gerekiyor demek en baştan bu sorunu.Tekrar mutluluklar Perimsin..

Çok tesekkür ederim cnm , hersey cok güzel olacak içini ferah tut sen :)

Merhaba Perimsin ve ayda83 düğünüm için sultan Sarnıçı araştırıyordum tesadüf burada yorumlarınızı okudum.Hafta sonu görüşmeye gidicez.Siz tecrübe edinmiş kişiler olarak tavsiye edermisiniz acaba cvp larınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden Tşk...

Merhaba Perimsin ve ayda83 düğünüm için sultan Sarnıçı araştırıyordum tesadüf burada yorumlarınızı okudum.Hafta sonu görüşmeye gidicez.Siz tecrübe edinmiş kişiler olarak tavsiye edermisiniz acaba cvp larınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden Tşk...

Selam cnm ben ekim ayında evlendiğim için burayı tercih ettim , maliyet biraz yüksek oluyor ama çok memnun kaldık biz cok ilgilendiler.Açtığım konulardan düğün resimlerime bakıp fikir edinebilirsin.Şimdiden kolaylıklar diliyorum ve tebrik ediyorum.

Back