- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 27
- Konu Sahibi duygutekin1336
dolaptan ciksardim kestim sarmaya calistim ama parçalandı saramadim neden acaba biraz dahami beklemesi lazim dolapta bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatliyi bitirdikten sonra krem santiyi sürdum dolapta bi saat bekledi cikardim sarmaya calistim olmadiNe zaman yaptınız kaç saat oldu
En az on dk mikserle çirparsaniz daha elastik bir hal alıyor ve tepsiye dökerken çok kalın olmamalı. Diğer türlü evet parçalanıyor.dolaptan ciksardim kestim sarmaya calistim ama parçalandı saramadim neden acaba biraz dahami beklemesi lazim dolapta bilgisi olanlar cevap verirse sevinirimEki Görüntüle 3318874
1 saat az ama 4 saat falan durmalıyaptim bitti dolaba koydum 1 saat sonra cikardim sarmaya calistim olmadi parcalanmaya basladi :/ emeğim boşa gidecek galiba
kalın olmadıki dolapta az bekledi galibaEn az on dk mikserle çirparsaniz daha elastik bir hal alıyor ve tepsiye dökerken çok kalın olmamalı. Diğer türlü evet parçalanıyor.
az önce yine baktim sarmaya calistim daha olmamis biraz daha bar galiba1 saat az ama 4 saat falan durmalı
buzluğa koymadim altina koydum buzlukta donmaz yani buzlanma gibi bi durum olmaz dimi kac saat beklettin buzluktaDolapta derken dolabin altına mı koydunuz ben üste de koyuyorum biraz
normal kıvamı alınca döktüm 1 saatte öyle beklettim sonra krem santiyi sürdüm üstüne bir saatte dolapta öyle beklettim cikardim sarmaya calistim olmadi böyle parcalanir gibi oldu bende dolaba geri koydum 4 5 saat oluyo yapaliKıvamı mı tutmadı muhallebinin? Genelde kolay sarılan bir şey. Birkaç kez yapmışlığım var. Biraz daha dolapta bekletin belki tam donmamıştır.
Ben buzluğa atıyorum 10 dk beklet aşağıda uzun sürüyor beklemesi sultan lokumu yaparken de buzluğa atıyorum ben aşağıda vakit kaybı oluyorbuzluğa koymadim altina koydum buzlukta donmaz yani buzlanma gibi bi durum olmaz dimi kac saat beklettin buzlukta
Şuan ne durumdanormal kıvamı alınca döktüm 1 saatte öyle beklettim sonra krem santiyi sürdüm üstüne bir saatte dolapta öyle beklettim cikardim sarmaya calistim olmadi böyle parcalanir gibi oldu bende dolaba geri koydum 4 5 saat oluyo yapali
Tatlıyı dökmeden tepsinin dibine streç sarın çok kolay sarılmasını sağlıyor ve hiç dağılmıyoryaptim bitti dolaba koydum 1 saat sonra cikardim sarmaya calistim olmadi parcalanmaya basladi :/ emeğim boşa gidecek galiba
tepsinin dibine nasil sarabilirim tatli varken pek anlamadimTatlıyı dökmeden tepsinin dibine streç sarın çok kolay sarılmasını sağlıyor ve hiç dağılmıyor
daha tam sarilmiyor sabaha kadar beklicemŞuan ne durumda
Sabaha kadar da bekletebilirsinizdaha tam sarilmiyor sabaha kadar beklicem
suan baktigimdA sarılır gibi oldu insallah sabah olmus olur normalde boyle uzun yapıldigini bilmiyodumSabaha kadar da bekletebilirsiniz