- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 29
- Konu Sahibi neolurneolmaz
5birçok ay sonra mı cagiracaklar seni şunu öğrenmek istiyorum evrakları teslim ettikten sonra gün veriyorlar test falan istediler miCAnım geçen hafta verdim 1 1.5 aya olur dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5birçok ay sonra mı cagiracaklar seni şunu öğrenmek istiyorum evrakları teslim ettikten sonra gün veriyorlar test falan istediler miCAnım geçen hafta verdim 1 1.5 aya olur dediler
Rahim filmi çektirdi n mi canımBizde eşimin 6 milyon sperm
Bende amh 0.47 yumurtam azalıyor benim ultrason muayeneme göre dr direk tüp dedi
Evet canım evrak teslimi yaptım dr dan da çok memnunum
Yeni okudum mesajları canım kusura bakmaCAnım yazmıştım 18 ocakta anestezi muayenesine gidicem
Anestezi muane sini niye yapıyorlar canım kusura bakma çok şey sordum ama fazla bilgim yok yeniyim doktor işinde ondan canimCAnım yazmıştım 18 ocakta anestezi muayenesine gidicem
İlaç verdi canım ilacın ismi aklıma gelmedi baya araştırdım o ilaci kullan yükselmiş ben şimdi eşime bitkisel bişeyler aldım kullaniyor Üroloji doktoru rumelide suleymani n orda3 ay yükselir diyen dr klomen verdi mi ne ile yükselir diyor birde hangi hastanede bu dr
Yumurta mi alacak lar senden ilaç falan verdiler mi sanaCAnım yazmıştım 18 ocakta anestezi muayenesine gidicem
Proxeed pulus canım bunu kulaniyör sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canım hayırlısı olsun canım bilgi ver burdan doktor la ilgiliCAnım yumurta toplama da anestezi verileceği için öncesinde anestezi muayenesi yapıyor . Bundan sonra başka dr a yönlendirir mi yoksa adet zamanı gel ilaçları al mı der bilemiyorum her kurum farklı yapıyor
İlacın adına bakabilirsen yazar mıısn ona göre biley diyim
Evrak ları toplayıp verdikten sonra randevu veriyor anestezi dr una muayene oluyorsun sonrasını bende bilmiyorum cnm[/QUO Anladım canım bende tam evrakları verecekti m vermedim vazgeçtim bide yeni rahim filmi cektim herkes iki ay bekleyın dediği için bekledim
FarmatO n vermişti bide evet şener beyCAnım klomen de kullanması lazım ben de baya araştırdım bu konuyu bizde kullandık sadece hareketlilik arttı bu ilaçla
27 yaşındayım 5 yıllık evliyim cnm Şener beyebi mi diyorsun bence çok iyi ilgileniyor şimdilik ben bahçeci de de muayene oldum ordan hiç memnun kalmadık. Zaten tüp öncesi eşime de burda vitamin ilacı verdiler senin eşinin kullandığı proxeed gibi başka isimde bi ilaç .
Klomen in fiyatı nedir canım faydası oldu mu duydum ama hiç kullandık doktora sormadan da bişey almak istemiyorzDaha önce takviye kullanmadı mı eşin
AnladıM canım saol genedeBiz kullanmadık CAnım eşim tiroit hastası olduğu dr önerisi olmadan kullanmak istemedi Kaan aydos hocaya gitseydik bu tip tedavi ile sperm yükselmesine sebep oluyor , Yada bazı ürologlar veriyormuş forumdan okuduğum fakat kendi başına kullanıp aynı sonuca ulaşan doğal gebelik olan var .
Başlıcam ama iki ay sonraÇok stres oluyorsan da başlq Süleymaniye’de aklında kalmasın