- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 53
- 34
- Konu Sahibi neolurneolmaz
Hayırlısı olur inşaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşalh allah hepimize hayırlı evlatlar versin cnmHayırlısı olur inşaAllah
@hediye-i rahmet postu açalı çok oldu ama çalıştığım için girememiştim hiç. bende 18ocak ta anestezi muayenemi oldum büyük ihtimal dahiliye sırasında da birlikteydik :) nasıl geçti herşey yolundadır umarım. ben ilaçlarımı yazdırdım şimdi regli günümü bekliyorum sonrası büyük bir karanlık tabi :)
ben o gün akşam 5e kadar falan dahiliye civarındaydım, birine yardımcı olmaya çalışıyordum kendi işlemlerimi yaptırırken :) regli düzensiz bende malesef pko var çünkü oyüzden hala beklemedeyim. zaten bende çok şaşırdım onayı alabildiğime çünkü benimle birlikte bir elin parmağını geçemeyecek sayıda kişi onay alabildi benim girdiğim dahiliye doktorundan. birçok kişide troid vs sorun oldu ilaç tedavisi dedi doktor. Şuan reglimi bekliyorum ve regli günümde kullanmaya başlayacağım iğneleri nasıl vuracağım korkusunu yaşıyorum. Bu günlere kadar hiç bir korku yoktu kesinlikle stres falanda yapmıyordum ama şu ilaç reçetesini verdimya eczacıya sonrası tamamen heyecan korku ve stres demek oldu benim için :) @hediye-i rahmet
Merhaba arkadaşlar.
Umarım hepimiz en kısa zamanda dileklerimize kavuşuruz.
Bu zorlu süreçte hepimize Allah sabırlar versin.
Henüz tüp bebek tedavim başlamadı şuan hormon testi yapılacak regli bekleme aşamasındayız biz.
Tüm aşamalarım da burada olup tecrübelerimi sizinle paylaşıyor olacağım.
Umarım Süleymaniye'de tüp bebek tedavisi yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler olarak iyi yada kötü geçen günlerimizi bu başlıkta birbirimize verimli olabilecek şekilde paylaşabiliriz.
#hepimizbirgünanneolacagız![]()
CAnım adetli iken tüp bebek bölümüne eşinle gidip kan testlerinizi verin
Size evrak verecek
Orda adetsiz kadın Doğuma randevu alıp tüp bebek içim geldiğini söylersin o kağıtta ki evrakları hazırlayıp götüreceksin sana gün verecek o gün de gidip rapor için tekrar kan vermen ve doktor lara imzalatmak için bi kağıt verecek .2.ci sefer gittiğinde pazartesi git derim çünkü sadece perşembe günü psikolog oluyor ve basen kan 3 güne çıkıyor kanımı verirsin sonra perşembe günü onaylar için gidersin