• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesi Tüp Bebek Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@hediye-i rahmet postu açalı çok oldu ama çalıştığım için girememiştim hiç. bende 18ocak ta anestezi muayenemi oldum büyük ihtimal dahiliye sırasında da birlikteydik :) nasıl geçti herşey yolundadır umarım. ben ilaçlarımı yazdırdım şimdi regli günümü bekliyorum sonrası büyük bir karanlık tabi :)

@hediye-i rahmet postu açalı çok oldu ama çalıştığım için girememiştim hiç. bende 18ocak ta anestezi muayenemi oldum büyük ihtimal dahiliye sırasında da birlikteydik :) nasıl geçti herşey yolundadır umarım. ben ilaçlarımı yazdırdım şimdi regli günümü bekliyorum sonrası büyük bir karanlık tabi :)

Yaa olabilir ;) hangi arkadaştın acep burdan hatırlayamadım şimdi. Benim tsh onayı olmadı CAnım 2.9 olduğu için ilaç kullanıyorum 2 hafta sonra tekrar gideceğim dahiliye baş hekim ve anestezi onayı alıp vereceğim . Sen gittiğinde yeni mi adet olmultun neden gecikti

ben o gün akşam 5e kadar falan dahiliye civarındaydım, birine yardımcı olmaya çalışıyordum kendi işlemlerimi yaptırırken :) regli düzensiz bende malesef pko var çünkü oyüzden hala beklemedeyim. zaten bende çok şaşırdım onayı alabildiğime çünkü benimle birlikte bir elin parmağını geçemeyecek sayıda kişi onay alabildi benim girdiğim dahiliye doktorundan. birçok kişide troid vs sorun oldu ilaç tedavisi dedi doktor. Şuan reglimi bekliyorum ve regli günümde kullanmaya başlayacağım iğneleri nasıl vuracağım korkusunu yaşıyorum. Bu günlere kadar hiç bir korku yoktu kesinlikle stres falanda yapmıyordum ama şu ilaç reçetesini verdimya eczacıya sonrası tamamen heyecan korku ve stres demek oldu benim için :) @hediye-i rahmet

ben o gün akşam 5e kadar falan dahiliye civarındaydım, birine yardımcı olmaya çalışıyordum kendi işlemlerimi yaptırırken :) regli düzensiz bende malesef pko var çünkü oyüzden hala beklemedeyim. zaten bende çok şaşırdım onayı alabildiğime çünkü benimle birlikte bir elin parmağını geçemeyecek sayıda kişi onay alabildi benim girdiğim dahiliye doktorundan. birçok kişide troid vs sorun oldu ilaç tedavisi dedi doktor. Şuan reglimi bekliyorum ve regli günümde kullanmaya başlayacağım iğneleri nasıl vuracağım korkusunu yaşıyorum. Bu günlere kadar hiç bir korku yoktu kesinlikle stres falanda yapmıyordum ama şu ilaç reçetesini verdimya eczacıya sonrası tamamen heyecan korku ve stres demek oldu benim için :) @hediye-i rahmet

Acaba Sarıyer’den gelen misin :)
Korkma CAnım 300 iğne kullanan var sonu düşün inşaAllah güzel sonumlr getirir

merhaba Esmadem Esmadem ben şuan iğnelere başlamak için regli günümü bekliyorum bi olamadım gitti :) yazdığın tarihe göre kan sonucunu almışsın sonuç umarım iyi olmuştur ..negatif olduysa da sadece hayırlısını diliyorum Allah tan herşeyin bir zamanı vardır inşallah güzel haberler verirsin :dua:

bende süleymaniye kadın doğuma bütün tahlilleri yaptırdım ve dosyayı hazırlayıp verdim ama ondan sonraki süreç nasıl bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirmi lütfen :110:

Sana tarih veriyor o gün rapor için dr dr imza alınıyor cnm onaylar tamamlanırsa ilaç raporu verilmesi için tarih veriliyor o tarihte gidiyorsun dr artık adetli çağırıyor

Merhaba arkadaşlar.
Umarım hepimiz en kısa zamanda dileklerimize kavuşuruz.
Bu zorlu süreçte hepimize Allah sabırlar versin.
Henüz tüp bebek tedavim başlamadı şuan hormon testi yapılacak regli bekleme aşamasındayız biz.
Tüm aşamalarım da burada olup tecrübelerimi sizinle paylaşıyor olacağım.
Umarım Süleymaniye'de tüp bebek tedavisi yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler olarak iyi yada kötü geçen günlerimizi bu başlıkta birbirimize verimli olabilecek şekilde paylaşabiliriz.
#hepimizbirgünanneolacagız :dua:

BEN BU GITTIGIMDE DRASETİL HAPI VERDI 14 GUN SONRA GONOPOPTLY ILE GEL DEDI BENIM GIBI HAP ILE TEDAVIYE BASLYANLAR VARSA TECRÜBENIZI ALATI MIINIZ 14 GUN SNRA GITTIK TEN SONRAKI SUECTENELCKBANADA TUP BEBEK DEDILER AMA HERKES IGNEE ILE TEDAVIYE BASLAMIS BANA DOGUM KONTOROL HAPI VERDI HASTAYDIM GITTIGIMDE ILAC RAPARUMU ALAMAYA...GONOPOPTLY KULANINCA KAC GUN SONRA TEKRAR CAGIRACAK DIGER ILACLAR NE ZAMAN KULLANACAM... BUY SEKILDE TEDAVI OLANLAR YAZABILIR MI

CAnım herkes iğne ile başladı değil , durumuna göre veriyor sana öyle denk gelmiştir yine aynı şekilde senin durumuna göre gün verecek

Merhaba kızlar bende suleymaniye den rapor alıp bahçeci tüp bebek merkezine gitmek istiyorum .önce kadin doğumdan muayene mi olmak lazım yok tüp bebek bölümüne mi gitmek lazım bilgi verir misiniz regl ken mi gitmeliyim

CAnım adetli iken tüp bebek bölümüne eşinle gidip kan testlerinizi verin

Size evrak verecek
Orda adetsiz kadın Doğuma randevu alıp tüp bebek içim geldiğini söylersin o kağıtta ki evrakları hazırlayıp götüreceksin sana gün verecek o gün de gidip rapor için tekrar kan vermen ve doktor lara imzalatmak için bi kağıt verecek .2.ci sefer gittiğinde pazartesi git derim çünkü sadece perşembe günü psikolog oluyor ve basen kan 3 güne çıkıyor kanımı verirsin sonra perşembe günü onaylar için gidersin

Sağol canım çok git gel yapıyorlar mi
CAnım adetli iken tüp bebek bölümüne eşinle gidip kan testlerinizi verin

Size evrak verecek
Orda adetsiz kadın Doğuma randevu alıp tüp bebek içim geldiğini söylersin o kağıtta ki evrakları hazırlayıp götüreceksin sana gün verecek o gün de gidip rapor için tekrar kan vermen ve doktor lara imzalatmak için bi kağıt verecek .2.ci sefer gittiğinde pazartesi git derim çünkü sadece perşembe günü psikolog oluyor ve basen kan 3 güne çıkıyor kanımı verirsin sonra perşembe günü onaylar için gidersin

Back