- 30 Mart 2019
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Esrakecebas
Merhabalar uzun zamandır Süleyman Taş hocamla ilgili yorumları takip ediyorum .Ben de burda kendi burun ameliyatımı paylaşmak istiyorum.27 yaşındayım 19 Yasında ilk burun ameliyatımı oldum fakat o kadar kötü bir ameliyatta ki hem görüntü olarak ,hem nefes alma problemi vs.yıllar geçtikçe daha kötü bir hal aldı burnum çöktü resmen sağ tarafa doğru yamuldu aynı zamanda aynaya bakmak istemiyordum bile .ruh halim çok kötüydü ve tekrar ameliyat olmak istedim fakat bu sefer çok doğru bir karar vermem gerekecekti çünkü çok daha zor bir ameliyat beni bekliyordu ya daha kötü olursa düşüncesi sürekli kafamdaydı.Süleyman hocamı uzun bir süre takip ettim yaptığı ameliyatları ,katıldığı eğitimleri,yayımladığı makaleleri ,kendi ameliyat tekniğini ,hastalarına olan ilgi ve alakasını, kullandığı aletlere kadar her şeyi takip etmeye başladım ben sonunda karar verdim ameliyat olmaya çok güveniyordum gerçekten her şeyin güzel olacağına ve ameliyatımın başarılı geçeceğine gerçekten kalben inanıyordum ve yanılmadım .önce karşılıklı oturduk ve benı nelerin beklediğini ameliyat öncesini ve sonrasını konuştuk .zor bir ameliyat olacağını fakat üstesinden geleceğimizi söyledi ve diyorum ya öyle de oldu .ben ne kadar teşekkür etsem azdır .o kadar güzel bir burnum oldu ki ,her seyden önce nefes alabiliyorum en önemlisi Aslında.iki yıl oldu ben her aynaya baktığımda iyi ki diyorum iyi ki ,ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum tekrar çok teşekkür ederim Süleyman Taş hocam sizi tanıdığım için çok şanslıyım