Şükürler olsun mucizem gerçekleşti...

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
4
36
bu bölüme başlık açacağım hiç aklıma gelmemişti :))demekki bu güne nasipmiş..
geçen yıl kasım ayında dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı 1 yıl tedavi olmadım tam bu ay başlamaya karar vermişken beklenen adetim gelmedi..
her ay deli gibi düşünen ben bu ay o ihtimali göz önüne bile getirmedim
ta kii düne kadar evde yaptığım testte direk 2. çizgi belirdi akşamında da kanda 353.95 sonucu alınca şaşkına döndüm.
oysa ben adetimin gelmesini bekliyordum.
hala atlatabilmiş değilim demekki tek yapmak gereken şey akıldan silmekmiş..
hayırlısıyla aralığın 7sinde doktor randevum var
hepinizin dualarına ihtiyacım var kızlar
inşallah bu sefer aynı acıları yaşatmaz Rabbim bana..
1 yıl sonunda meleğim kardeşini yolladı bana
Allahıma binlerce kez şükürler olsun...
biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın :kedi:
ayrıca bu zaman içinde bana destek olan kkdaki tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum..
Rabbim herkesi bu müjdeyle sevindirsin inşallah....
:nazar::nazar::nazar:
a.s.​

canım senin adına çok sevindim inşallah bu sefer bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur :1hug:

kalbi guzel arkadasim kasimdan kasima oldgunu bilmiyordum, daha bir sevindim tam da bu aya denk gelmesine, tekrardan cok tebrik ederim. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.
tum bu surecte bu ay gordugun ruyayi hic unutmayacagim sen o ruyaya guven makbuscum, her sey cok guzel olucak :nazar:
haydi ekip halaya :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:

makbuşum tebrikler canım darısı başımıza inşallah günüm geldim kıss haydin halaya
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kalbi guzel arkadasim kasimdan kasima oldgunu bilmiyordum, daha bir sevindim tam da bu aya denk gelmesine, tekrardan cok tebrik ederim. her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle.
tum bu surecte bu ay gordugun ruyayi hic unutmayacagim sen o ruyaya guven makbuscum, her sey cok guzel olucak :nazar:
haydi ekip halaya :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:
bitanemmm çok çok sağol evet en çok şaşırtanda bu oldu zaten kasımın 15inde ameliyat olmuştum tam yılında geldi meleğim şükürler olsun..inşallah dediğin gibi olur bitanemm inşallahhh..darısı sizlere artık:Saruboceq:

makbuşum tebrikler canım darısı başımıza inşallah günüm geldim kıss haydin halaya
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sağol bitanemmm aminn darısı hepinizin başına yaa hala bu yazıları bile ben yazdığıma inanamıyorum kaydirigubbakcemile3

makbbuşummmm ayyyy yarabbimmmmm çok şaşırdım ve sevindimmmmmm canım benim ya bayram bayram ne süper bir haber yaaaaaaaa allaaaahhhhhh valla çekilir halayyyy yuppiiiii bu işte yaaaa peşinden de derin gelecek gibi geliyo bana bakkkk allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinnn inşallah olumlu düşün sakın korkup bebişi de strese sokma tamammı canım benim herşey çok güzel olucak allahın izniyle öpüyorum seni kocaman hakettin öpücüğü hadi bakim

ceylanım çok sağol bitanemmmm bayram hediyesi oldu meleğim Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallah

Makberimm canım senin adına çokk sevindim.Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucagna almayı nasip etsin yavrunu inşallahhh a.s. allahın izniyle sağlıcakla alıcan bebeğini kucağına a.s. arıkk sigara içmek yok oh bee :))

amin canım darısı isteyen herkese olsun günümmm sana da inşallahh aşağıda gördüm seni yakaladımmmmmmm

makbus belirtileri de yaz bilgilenelim opuyorumnanaktan
canım aslına bakarsan pek belirti aramadım ben yaa sadece biliyosun sirkeli su içiyordum son bi kaç gündür onu içerken midem çok bulandı baş ağrım old üşüdüm adet günümde ağrım vardı olucam sandım hatta :)))son olarakta göğüslerim çok ağrıyor...vücudumda tek farkta sağ kasığım şiş kaydirigubbakcemile3onuda kociş farketti
Makberimm canım senin adına çokk sevindim.Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucagna almayı nasip etsin yavrunu inşallahhh a.s. allahın izniyle sağlıcakla alıcan bebeğini kucağına a.s. arıkk sigara içmek yok oh bee :))
ay bitanemmm balımmm teşekkür ediyorum bitanemmm darısı sizin başınıza inşallahhh evet artık sigara yokkk

makbus sen bir uykuluydun sanki bir de son gunlerde benim dikkatimi cekmisti ama susmustum:)) :smiley-cool:

canım hadi gözün aydın...allahım tamamına erdirsin...tüm isteyenlerde nasip etsin bu güzelligi...

X