şükürler olsun bende hamileyim..

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel haberler çok seviniyorum okudukça allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim korusun sizi

bugün transferimide sayarsam eğer 9.günüm.. 3gündür peşimi bırakmayan kasık ağrılarım sonucu bu sabah gelen kahverengi akıntım..
dayanamayıp idrar testi yaptım..
2.çizgi silik çıktı..
gidip kan tahlili yaptırdım sonuç 69,77..
RABBİM.e şükürler olsun yüzbinlerce defa..
önce bu sitedeki arkadaşlarıma,sonra tüm isteyenlere RABBİM nasip etsin inş..:Saruboceq:

Harıka canım ya super darısı tum arkadaslara,bana ve tum bebısı olmayanlara olsun canım hayırlı evladın olsun canım sevgıler sana tum KK ya:enbuyukkk::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

halisna seni tebrik ediyorum Allahu teala tamamına erdirsin. sen hangi merkezde yatırdın biraz hikaye ni anlatırmısın. embiryolar ilaçlar işte anlat arkadaşım...

tabiki anlatırım.. öncelikle ben brüksel tüpbebek merkezinde tedavi oldum..
24yaşındayım 1,5yıllık evliyim.. sorunum pko+tek yumurtalığa sahibim(diğeri boşyere yapılan tedaviler sonucu alındı).. eşimde bir problem yok şükür..
3defa negatif aşılamam yapıldı evlendiğim ilk aydan itibaren tedaviye başladım..
en sonunda bu merkezle tanıştım şükür.. kısa protokol yapıldı.. puregon kullandım.. doktorum çok çok dikkatli davrandı saolsun ne acele etti,ne yavaşladı..
sonuçta 16tane yumurtam toplandı.. 13tanesi olgun çıktı.. 10tanesi döllendi..
bunların hepsini blastokist embriyo haline getirmek istediler ve 2tane iyi kalitede blast embriyo kaldı geriye.. 5.gün ikisinide transfer ettiler.. yani geçen hafta pazar günü.. ve geriye hiç dondurmak için yumurta kalmamıştı ve gerçekten çok üzülmüştüm ya olmazsa sil baştan nasıl yaparız diye.. maddi anlamda zorlamıştı bizi.. ki şükürler olsun gerek kalmadı RABBİM sağlık versin inş.. feda olsun meleğime..benim hikayemde böyle canım.. RABBİM herkese nasip etsin inş..

şimdi sormak istediğim..
14 haziran 2tane blast embriyo transferi yapıldı..
22 haziran değer 69,77 çıktı
son adet tarihimde 28 mayıs..

bu duruma göre ben kaç günlük hamileyim:) ve değer test gününe göre, normal yüksekliktemi yoksa biraz fazlamı?

cevaplarınızı-yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım..a.s.

gözün aydın hallisnacım rabbim tamamına erdirsin inş.
bizede dua et canım

Son adet tarihine göre hesaplanıyor arkadaşım yani 3 haftalık hamilesin sen şu anda, darısı bizim başımıza 8. gün değerin 69 bence bu değer 10. günde 140 olur 12. gündede 280 olur inşallah.bu arada galiba ikizler geliyor...

tebrik ederim canim.allah tamamina erdirsin insallaaah.darisi bizim basimiza.

tebrikler canım güle güle büyüt bebeğini darısı olmayanlara inşş

halısna canım bence ıkısıde tuttu..........değerın yuksek sekıcızıncı gune gore..................ve su an daha dort haftalıksın...............ınş onbeşgun bekle bebelerını gorursıun..............

Tebrik ederim hallisna
rabbim bu yolda yürüyen herkesin meleğini göndersin inşallah

aminnn inş.. RABBıM herkesin yavrusuna sağlık-sıhhat-hayırlı ömür nasip etsin... tüm isteyenlere sağlıklı-hayırlı melekler nasip etsin inş.. verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim..
ben hala inanamıyorum....

tebrikler. gözünaydın canım. Rabbim hepimize nasip etsin inş. Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. kendine dikkat et unutma sen artık hamişsin.....

canım hayırlı olsunnnn.alah tamamına erdirsinn inşş.darısı bana ve tüm istiyenlerin başınaaa.

bugün transferimide sayarsam eğer 9.günüm.. 3gündür peşimi bırakmayan kasık ağrılarım sonucu bu sabah gelen kahverengi akıntım..
dayanamayıp idrar testi yaptım..
2.çizgi silik çıktı..
gidip kan tahlili yaptırdım sonuç 69,77..
RABBİM.e şükürler olsun yüzbinlerce defa..
önce bu sitedeki arkadaşlarıma,sonra tüm isteyenlere RABBİM nasip etsin inş..:Saruboceq:

halisnacım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı basımıza.allah ömür versin inşallahh.

sağsalim doğar inşallah darısı tüm olmayanların başına allahım herkese nasip etsin yaaaaaa :(((

Back