şükürler olsun bende hamileyim..

aminnn....aminnn...aminnn... RABBİM hayırlı sağlıklı bir şekilde hepinize-hepimize nasip etsin anneliği... çok çok teşekkür ederim arkadaşlarım ALLAH razı olsun...

canım arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bak gördünmü tutndu meleklerin sana Darısı bizleirn başına inşallah dua et haaa :kedi:canım bnmmmm Alahım tamamına erdirsin inaşşalhhhhh

canım tebrik ederim.
ama 12.günde ve 14.günde tekrar et kan tahlillerini olur mu? iki katını yakala
benim de başıma geldi çünkü...
sevgiler...

tebrik ederim cnm inş. değerlerin ikiye katlayarak devam eder.darısı bizim gibi tedavide olan ve tedaviye start veren diğer arkadaşların başına inş.allahım hepimize anneliği nesip etsin inş.sevgilerimle..

tebrik ederim canım yüce rabbim inşallah sağlıklı bir doğum ve hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok teşekkür ederim arkadaşlarım... RABBİM razı olsun hepinizden inş..
kat kat fazla güzel duyguları nasip etsin size... meleklerimizi kavuştursun hepimize..
sabrın sonu selametmiş gerçekten.. RABBİM şükürler olsun.. hepinizin aynı başlığı açmanız nasip olsun inş.. göbişleriniz meleklerle dolsun inş...:emir_bebek: :emir_bebek:
sen ANNESİN yazmış ya arkadaş ne tuhaf oldum ne değişik ne müthiş bir kelime-duygu...
hepimize nasip olsun inş...

halisna tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr hatırlı olsuuuuuuun çok sevindim çokkkk:nazar::teytey::teytey::teytey:

tebrikler canımm benimde bugün 9.günüm test günümü bekliyorumm.. darısı bana

aminn canlarım güzel dilek dualarınız kabul olsun inş.. RABBıM tedavide olanlara,sonuç bekleyenlere,tedavisiz bekleyenlere de hayırlı-sağlıklı-pozitif sonuçlar göstersin inş..
değerlerim sağlıklı gelişir benimde inş....

tebrikler arkadaşım darısı bize tüm isteyenlere ve gülencime olsun bizlerede dua et rabbim kucağınıza almayı nasib etsin sağlıkla zemuszemus

tebrik ederim canım............ne güzel anneligin başlangıcını sen tattın rabbim sonuna kadar saglıkla götürsün inş.darısı bizler hayırlısıyla..........................

canımmm Alah tammına erdirsin HAYIRLISIYLA Allah bağışlasın yavrunu Çok sevindim şimdiden güle güle büyütalkisalkisalkis

Back