şükürler olsun bende hamileyim..

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.456
8
316
İstanbul
bugün transferimide sayarsam eğer 9.günüm.. 3gündür peşimi bırakmayan kasık ağrılarım sonucu bu sabah gelen kahverengi akıntım..
dayanamayıp idrar testi yaptım..
2.çizgi silik çıktı..
gidip kan tahlili yaptırdım sonuç 69,77..
RABBİM.e şükürler olsun yüzbinlerce defa..
önce bu sitedeki arkadaşlarıma,sonra tüm isteyenlere RABBİM nasip etsin inş..:Saruboceq:

Canım çok ama çok tebrik ederim allah analı babalı buyutmenizi nasip etsin
inşallah saglıkla huzurla kucagına aldığınıda bizlere haber veririsin
çok öptüm seni

özel olarak msj attım ama burdanda tekrar tebrik etmek istedim seni. canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. gözlerim doldu inan her mutlu haberde umudumuz artıyor. bizlerede dua et bol bol

Hayırlı olsun arkadaşım çok mutlu oldum, bize de dua et olur mu? Sen şimdi annesin senin dualarını rabbim kabul eder

Çok çok çok tebrik edeirm senide eşinide
Rabbim dualarını duydu inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini
Bizide unutma olur mu?:nazar:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok teşekkür ederim arkadaşlarım... RABBİM razı olsun hepinizden inş..
kat kat fazla güzel duyguları nasip etsin size... meleklerimizi kavuştursun hepimize..
sabrın sonu selametmiş gerçekten.. RABBİM şükürler olsun.. hepinizin aynı başlığı açmanız nasip olsun inş.. göbişleriniz meleklerle dolsun inş...:emir_bebek: :emir_bebek:
sen ANNESİN yazmış ya arkadaş ne tuhaf oldum ne değişik ne müthiş bir kelime-duygu...
hepimize nasip olsun inş...

hayırlı olsun canım.. allah olmayanlarada versin.. herşeyin hayırlısı

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok teşekkür ederim arkadaşlarım... RABBİM razı olsun hepinizden inş..
kat kat fazla güzel duyguları nasip etsin size... meleklerimizi kavuştursun hepimize..
sabrın sonu selametmiş gerçekten.. RABBİM şükürler olsun.. hepinizin aynı başlığı açmanız nasip olsun inş.. göbişleriniz meleklerle dolsun inş...:emir_bebek: :emir_bebek:
sen ANNESİN yazmış ya arkadaş ne tuhaf oldum ne değişik ne müthiş bir kelime-duygu...
hepimize nasip olsun inş...

kızlar en kısa zamanda bizlerde bu başlık altında toplanırız güzel haberlerimizi veririz.canım çok sevindim sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olur inşallah.arkadaşların söylediği gibi annelerin duası daha çabuk kabul olurmuş bizlere çok çok dua et. hihoyyythihoyyyt

canim tebrik ederim,saglicakla kucagina almakta nasip olsun insallah :nazar:
darisi basimiza insallah,ayagini sürüde forumca hamis kalalim

Arkadaşım tebrik ederim ,allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza...

:nazar::nazar::nazar:
:CüvCüv:tekrar tebrikler gözün aydin canim benim:CüvCüv:

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle melegini mucizeni kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:ve isteyen herkeze tatdirsin bu duyguyu:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

gözün aydın arkadaşım..allah sana rahat sağlıklı bi 9 ay,sonrasındada sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah

tebrik ederim canım...rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin...
darısı bizlerinde başına...:Saruboceq:

Back