şükür bebeğim benimlee

ilkay86

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
28
23
38
Bugün bebegimin belli belirsiz de olsa kalp atışlarını duydum.daha Minnacık 6 haftalık dedi doktor haftaya kalp atışları daha net olur dedi.o kadar mutluyum kiii Rabbim yasamak isteyen herkese bu mutluluğu tatdirsin.inş.sağ salim kucağımıza almakta nasip olur.

amınnnn 17 yıldan sonra bir mucizede ben yaşarım inş....bebegını sağlıklıca kucağına alırsın inş...

İnş berirem..Rabbim nelere kadir.. Allah(c.c) ol derse herşey olur .zamanı vardır muhakkak ve sen bunu en doğru ve hayırlı bir zamanda yaşarsın allahın izniyle.Rabbim beni de aile 13 yıl sonra lutfetmis.unutma her gecenin bir sabahı vardır.ve dua Allahtan en güzel isteme şeklidir.

Allah kucağına almayıda nasip etsiin :) Benimkide senin bebişin kadarr :))

hayırlı olsun arkadasım Allahım bizede yasatsın bu mutlulugu inş

Çok şükür canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)) çok mu bekledn?

Zobiska kesinlikle çok şükür canım..1 buçuk senelik evliyim.ilki düşük oldu aci zamanlar geçirdim.çok bekletmedi Rabbim şükür.. Sağ salim kucagima alırım allahimin izniyle..

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamisim perşembe günü keseyi gördüm haftaya gel bakalım dedi erkenmi kalp atışı için sizce ilk gebeligim cok heyecanlı ve panikliyim.

Hayırlı olsun arkadasim.Rabbim tamamına erdirsin.keseyi gördükten iki hafta sonra gitsen daha iyi olur.o zaman kalp atışlarını duyabilir ve bebeğini gorebilirsin.ben 6.haftadayim dun gittim zar zor duyduk doktr ugrasti baya daha net 7. hafta iyi.stres yapna inş iyi olur.dikkatli beslenmeye özen göster.

Amin canım benim rabbim hepimizinkini devam ettirsin insallah. Bende öyle düşünüyorum haftaya gitsem daha iyi.

Öyle yap canım.. Çok stres yapma rahat olmaya çalış böyle davranmak zor ama elimizden geleni yapmalıyız.çünkü bebeklerimiz her halimizden etkileniyor.

Öyle yap canım.. Çok stres yapma rahat olmaya çalış böyle davranmak zor ama elimizden geleni yapmalıyız.çünkü bebeklerimiz her halimizden etkileniyor.
Evet cnm kesinlikle dikkat ediyorum rabbimin emaneti rabbime emanet..

Hayırlı olsun :) rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vatanına annesine babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…