Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşsizliğimi tatil bilip pasoo gezmelerdeyim..Çeyiz bile bakıyorumm ama alamıyorumm tabii.. Jumboo çok pahalı sevalcimm indirimli ÇKB si 1090 tl düşün artıkk
Seramik tencereleri ortalama fiyatı 245 tl mişş Monetalar ne kadar acaba :18:
ohh ne güzel canım fırsat bu fırsat o zaman biraz tatil modunda tadını çıkart![]()
ben hiç bakmadım jumbolara gözüm kalır falanişin bide o tarafı var ilerde ciddi birşeyim olurda çeyiz mağazalarına girmeye başlarsam resmine bakınca dayanamayıp alıyorum yakından görüp sevdiklerimi ne yapacağım :18:
aynen canımm millet deniz kum güneş yapcak yazın ben masa başı.. Olsun iş olsunda çalışırımmyaa hiç sormaa kendimden bi parça bırakıyomuşum gibi hissediyorumm ama sen o sıraya kadar çoğu eşyalarını hazır edeceğin için beğendiğini alırsın.. iki tane olsun beğendiğim benim olsun hesabıı
![]()
her şey tamam damat yokhahaha düşünsene ben böyle beğendiklerimi almaya devam ediyormuşum
evde yer kalmıyomuş ve ilerde her üründen sadece bir adet var şeklinde internet satışı başlatıyomuşum artık![]()
![]()
hehe ne alemsiinn senn..Olur olur o da olur Allah hayırlı bi damat çıkarsınn karşınaa :) Çıkarmazsa da zarar etmezsin merak etme zevklisinn sen netten satışa çıkar bi günde biter çeyizinn ki ilerde kullanmadığın olursa satışını yap bence.. Hediye et değerlendir.. Çeyiz alışverişi böyle bişi bi tane yetmiyo bi kaç tane olcak illa.. Hayırlısı tatlım.. Olmadı ayrı eve çıkarsınn Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktımm hesabıı çeyizimi kendim yaptımm tek başıma kendim kullanıyorumm dersinn
![]()
Kızlaaarrrrrr geldim canlarım benim bu aralar paso mesayıdeyım ışler çok yoğun giremiyorum özledim sizide ohhh bensiz döktürülmüş damatlar bıle ayarlanmışsevgalcim allah gönlüne göre versin inşallah sühoşum sende benim yerime bol bol gez valla ohhhhh öptüm sizi şimdilik.
diyorum zaten ben ''evlen''micem ''ev'' lenicem diye
hayırlısı canım yaa aday çıkıyoda bende iş yok
ben beğendiklerimi almaya devammm :))) masa örtüsünü gördünmü sence nasıl???
çookk teşekkür ederimm tatlım ama kaçırdım galiba..nasip :)
Hala devam ediyor canım.
Gördüm canım.. :) ama almayı düşündüklerim tükenmiş.. Tekstil olarak çokta düşmemiş fiyatı.. Bidee sevgilimle gidip alıyoruz yani onun için bu alışveriş çeyiz alışverişlerine ısındırma turlarımm![]()
oooo daha zor o zaman kolay gelsin canımmm![]()
Hayırlı olsun arkadaşım, hepsi birbirinden güzeller, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
ayyy bnların hepsiii senn mii????
bayıldım yaaaa helee bardaklarna tabaklarnaa ve veee havlularnaa
inş.bendee bylee gzel seyller alablrm çeyzm için alamycam param yetmcek dyee çok korkyrm
hewesm kursagmda kalmaz inş...![]()