- 20 Eylül 2011
- 367
- 0
- 46
Teşekkür ederim tatlımm.. :))
Tabikii zaten özlücemm sizleriii :85:
Çok teşekkür ederim canımm daha güzelleri senin olsunn..![]()
Özlicem sizi derken :44:
Biz burdayız canım senmi biyere gidiyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlımm.. :))
Tabikii zaten özlücemm sizleriii :85:
Çok teşekkür ederim canımm daha güzelleri senin olsunn..![]()
Biz burdayız canım senmi biyere gidiyon, Çeyiz olmadı başka bir forum bulurz bizde
Teşekkür ederim tatlımm.. :)) İçin tabikiiCanım hayırşı olsun güle güle kullan , tabiki içicez kız sühoşumun ellerinden![]()
Biz burdayız canım senmi biyere gidiyon, Çeyiz olmadı başka bir forum bulurz bizde
evett ya bende takıldım şimdi nereye gidiyorsunnnnn
pikemm ve dayanamayıp aldığım havlu..
Eki Görüntüle 377827
bunlarda çeyize destek hediyesii
Eki Görüntüle 377828 Eki Görüntüle 377829
canım pikeni yeni mi aldın birde nekadara aldın acaba ?
hepsi çok güzelmiş canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin
pikemm ve dayanamayıp aldığım havlu..
Eki Görüntüle 377827
bunlarda çeyize destek hediyesii
Eki Görüntüle 377828 Eki Görüntüle 377829
veee çeyiz büyümeye devam ederrrr
canım yaa güzel günlerde kullanmanı dilerim çeyizinin her bir parçasını![]()
Teşekkür ederim tatlımm.. :)) İçin tabikii
iş değiştiriyorumm ve başlayacağım işte pek mümkün görünmüyor foruma girip takip etmek.. İndirimleri alışveriş sitelerini takip etmek ve sizleri çok özlücemm.. Akşamları vaktim oldukça girmeye çalışırım...
canımm gerçekten bende burada çok vakit geçiriyorum ikinci adreste fırsatmağazası oldu zaten işyeri rahat olmazsa zor malesef..
vakit buldukça sesini duyurursun artık bize:126:
aynenn tatlım.. Rahat battı sanki bana..fırsatmağazası baya güzel indirimler yapıyo sende dayanamayıp alıosunnn takipteyimm..
Güle güle kullann tatlımm..
![]()
bu indirimlerle gezmeden çok model araştırmadan internetten çeyizimi tamamlıcam bu gidişle :)
bu indirimlerle gezmeden çok model araştırmadan internetten çeyizimi tamamlıcam bu gidişle :)
merhaba arkadaşım;
çeyiz alışverişi olayına yeni başlıyorum yalnız piyasayla ilgili hiç bir fikrim yok netten bakıyorum ucuk fiyatlar belkide indirimli fiyatlardır bilmiorum mağaza fiyatlarını sizin nasıl gidio alışveriş öneriniz olabilir belki![]()
merhaba arkadaşım;
çeyiz alışverişi olayına yeni başlıyorum yalnız piyasayla ilgili hiç bir fikrim yok netten bakıyorum ucuk fiyatlar belkide indirimli fiyatlardır bilmiorum mağaza fiyatlarını sizin nasıl gidio alışveriş öneriniz olabilir belki![]()
hehe aynen öylee canım.. Abartma ama canım.. İnan sevdiğinle gidip almak bambaşka bişi.. Ben bide sipariş vermeden önce genelde mağazada bulabildiklerimi gidip bakıyorum dokunuyorum falan sonra netten sipariş veriyorum.. Sende öyle yap sırf indirimli diye alma :)
aslında orasıda doğru canım ama indirim görünce ürünüde görüntü olarak beğendiysem alıyorum
(emin olamadığım bir şeyse mağazada bakıyorum - örn. karacadan çelik tencere takılmıştı gözüme gidip bakınca iyiki almamışım dedim)
bi taraftan buda aradan çıktı aldım ileride mutfak & tekstil vb. ürünlere borcum olmayacak diye seviniyorum
aldıklarımda beklentime uygun çıkıyor genelde beğeniyorum zaten beğenmezsem direk iade![]()
Canım yeni aldıklarını güle güle kullan yeni işinde hayırlı olsun canım huzurlu bir ortam olur umarım![]()
Teşekkür ederimm tatlım.. :) İnşallah öyle olur çünkümm işsizimmm![]()