- Konu Sahibi delimavi86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada çok zevkli olduğunuzu belirtmek istedim.Kıyafetleri incelerken türbanlı bir bayan olduğunuzu tahmin ettim.Sonra abiye kıyafetlerinizi de incelediğimde orada zaten belirtmişsiniz.Tarzınız benimkine çok uygun.Ben de sizin kıyafetleriniz gibi modern kıyafetleri beğeniyorum.Yine de herşeyin hayırlısı diyelim.Kısmet kiminse onun olur.Bu arada bebeğinizi güle güle büyütün.İnşaAllah bana da önce hayırlı bir eş,sonra da anne olmayı nasip eder.sevgilerle...
Öncelikle çok tatlı ve samimi bir arkadaşsın.Orada bir gaf yapmışım sanırım.Tesettürlü yazacağıma türbanlı yazmışım.Ben de tesettürlü bir bayanım.Kıyafetleri gerçekten beğendim.Şimdi kargo parasını da verirsem bana bayağı maliyetli olacak.Ben de iki senedir çalışmıyorum,evdeyim.Dışardaki ki kıyafet fiyatlarından da haberim var.kesinlikle yanlış anlama işi yokuşa sürmüyorum.tüm samimiyetimle durumumu açıklıyorum.yine de ikimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Senin bir fikrin var mı? Bir de merak ettim Kasis Marka olan da ceket mi? fotoğrafta net anlaşılmıyor.sevgilerimle:))
Canım ,ilgin için teşekkür ederim.Ben, bu durumda alamayacağım.İnşallah herşey gönlüne göre olur.Ne diyelim alana şimdiden hayırlı olsun;güle güle giysin.sevgiler...