• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sudan ucuz marka kıyafetler!! Hepsi 50 tl. Pazartesi son!!

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
$06112013262.jpg $06112013301.jpg $06112013300.jpg $06112013299.jpg $06112013298.jpg $06112013297.jpg $06112013296.jpg $06112013295.jpg $06112013294.jpg $06112013293.jpg $06112013292.jpg $06112013291.jpg $06112013267.jpg $06112013266.jpg $06112013265.jpg $06112013264.jpg $06112013263.jpg $06112013302.jpg

Hepsi marka olup zamanında çok çook çooook para verdiğim kıyafetlerdir. Doğum yaptığım için artık giyemiyorum :( :( hepsi 38 - 40 beden. Hepsini 50 TL ye veriyorum. Kaçırmayın kızlaar! Temiz kullanılmıştır.. PAZARTESİ SON!

Bu arada çok zevkli olduğunuzu belirtmek istedim.Kıyafetleri incelerken türbanlı bir bayan olduğunuzu tahmin ettim.Sonra abiye kıyafetlerinizi de incelediğimde orada zaten belirtmişsiniz.Tarzınız benimkine çok uygun.Ben de sizin kıyafetleriniz gibi modern kıyafetleri beğeniyorum.Yine de herşeyin hayırlısı diyelim.Kısmet kiminse onun olur.Bu arada bebeğinizi güle güle büyütün.İnşaAllah bana da önce hayırlı bir eş,sonra da anne olmayı nasip eder.sevgilerle...

Bu arada çok zevkli olduğunuzu belirtmek istedim.Kıyafetleri incelerken türbanlı bir bayan olduğunuzu tahmin ettim.Sonra abiye kıyafetlerinizi de incelediğimde orada zaten belirtmişsiniz.Tarzınız benimkine çok uygun.Ben de sizin kıyafetleriniz gibi modern kıyafetleri beğeniyorum.Yine de herşeyin hayırlısı diyelim.Kısmet kiminse onun olur.Bu arada bebeğinizi güle güle büyütün.İnşaAllah bana da önce hayırlı bir eş,sonra da anne olmayı nasip eder.sevgilerle...

zevk konusunda kendıme cokk guvenırımm..ve ıncelıgınız ıcınde cok tesekkur ederımm...evet turbanlı bır bayanımm...Rabbımın hedıyesı bebegımden sonra boylesıne guzel kıyaftelerımı gıyemeyecegım ıcın ınanaın uzgunum ama olsunn..o benım herseyımm. :))ben boluda yasıyorumm..dılersenız gonderebılırım sızee..hepsı temız kullanılmıstır...yırtık,leke fılanda yokturr...

Öncelikle çok tatlı ve samimi bir arkadaşsın.Orada bir gaf yapmışım sanırım.Tesettürlü yazacağıma türbanlı yazmışım.Ben de tesettürlü bir bayanım.Kıyafetleri gerçekten beğendim.Şimdi kargo parasını da verirsem bana bayağı maliyetli olacak.Ben de iki senedir çalışmıyorum,evdeyim.Dışardaki ki kıyafet fiyatlarından da haberim var.kesinlikle yanlış anlama işi yokuşa sürmüyorum.tüm samimiyetimle durumumu açıklıyorum.yine de ikimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Senin bir fikrin var mı? Bir de merak ettim Kasis Marka olan da ceket mi? fotoğrafta net anlaşılmıyor.sevgilerimle:))

Öncelikle çok tatlı ve samimi bir arkadaşsın.Orada bir gaf yapmışım sanırım.Tesettürlü yazacağıma türbanlı yazmışım.Ben de tesettürlü bir bayanım.Kıyafetleri gerçekten beğendim.Şimdi kargo parasını da verirsem bana bayağı maliyetli olacak.Ben de iki senedir çalışmıyorum,evdeyim.Dışardaki ki kıyafet fiyatlarından da haberim var.kesinlikle yanlış anlama işi yokuşa sürmüyorum.tüm samimiyetimle durumumu açıklıyorum.yine de ikimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.Senin bir fikrin var mı? Bir de merak ettim Kasis Marka olan da ceket mi? fotoğrafta net anlaşılmıyor.sevgilerimle:))

tesekkur ederım guzel sözlerın ıcın...turbanlı-tesetturluu :)) fotografları sırasıyla koymamasım,o benım hatam..kasıs marka olan asagı resımdekı sarı ceket...cok severek gıydıgım,floş satenden yapılma bı cekettır...grı ceketını ınanaın ıkı kere gıymısımdırr,zmanında 150 lıra vermıstımm...puane puanlı bluzu(70lıra) bır kere gıydımm..alvına saten tunıgı (80 lıra)3 kere gıydımm .etegı ve tüllü kahverengi gömlegi ise hıc gıymedımm.hep bı dugun ııcn saklamıstımm.nasıp olmadı gıyemedım..ve gercekten hepsı temız kullanıldı...kargo parasına gelıncee dee ben zaten elımdekı kıyaftelerımı öldüm pahasına cıkarıyorumm...kargo parasını dusunerekten satış bedelını 50 lıra dusunmustumm..kargo benden olursada 70 olur...bıde ıstanbul anadolu yakaısnda oturyormusuunn.boluyda yakınn..nasıl ıstersen

Canım ,ilgin için teşekkür ederim.Ben, bu durumda alamayacağım.İnşallah herşey gönlüne göre olur.Ne diyelim alana şimdiden hayırlı olsun;güle güle giysin.sevgiler...:emir_bebek::nazar:

Gerçekten bende zevkinizi çok beğendim şimdilik ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan kaçırmasın ayrıca yakın zamanda kargo yolladım ptt ile bu kıyafetler 10-15 tl civarı tutar fikir olsun alacak arkadaşlara.

Back