- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Peki her akşam toplanılan o ortamda açık açık duygularınızı neden ifade etmiyorsunuz, kimden çekiniyorsunuz? Be benim hayatım ve benim hayatımla ilgili bir daha yorum yapılmasını istemiyorum diye net bir şekilde konuşun. Zor demeyin, zor olabilir ama söyleyip rahatlamış olursunuz. O saatten sonra küsen küssün bunu da hiç dert etmeyin.Ben Evlenince kapancam diyodum zorla olmadi aslındarahatsız eden insanları umursamiyrum ama o anlık sinir ediyolar sadece kuzenlrm dışında başkada kimse yok etrafimda aile apartmni mecbur bakiyosunz yüzüne her akşam toplanilir çay içilir bahçede öyle bi ortam malesf
Ağzımı açsam karşılık verir kavgaya kadar gider oyuzden bisey demiyorum Allah var içimden Allah cezasını versn diyorum ki büyük günah isliyo o laflariyla zaten.Peki her akşam toplanılan o ortamda açık açık duygularınızı neden ifade etmiyorsunuz, kimden çekiniyorsunuz? Be benim hayatım ve benim hayatımla ilgili bir daha yorum yapılmasını istemiyorum diye net bir şekilde konuşun. Zor demeyin, zor olabilir ama söyleyip rahatlamış olursunuz. O saatten sonra küsen küssün bunu da hiç dert etmeyin.
Ve o ortamda bulunmak zorunda hiç değilsiniz, bende aile apartmanındayım üstelik eşimin ailesi ama istemediğim zaman kimseyle oturup ne çay içerim ne sohbet ederim. Hayır diyebilmek lazım insanlara.
Örtü konusuna gelince, şu çalkantılı dönemi atlatmadan bir karar vermeyin derim. Önce boşanma konusunu çözüme ulaştırın.
Yani kavga çıkarsa sadece sizinle mi olur, anne babanız da dahil olur mu?Ağzımı açsam karşılık verir kavgaya kadar gider oyuzden bisey demiyorum Allah var içimden Allah cezasını versn diyorum ki büyük günah isliyo o laflariyla zaten.
Kocam melek olsaydı hamileyken karnimdaki çocuğuna p.c demezdihamileyken gece yarısı bana tokat atıp ertesi gün baba evine göndermezdi bana ettiği küfürleri duysanız bunlar yanında neki kuzenlerime takilmiyorum ben anne tarafim kapalı baba tarafım açık aprtmanda kapalı bi ben bi annem var onları dert etmiyorum zaten ya neler çekmişim ben onlar yanında küçük kaliyo.
Ağzımı açsam karşılık verir kavgaya kadar gider oyuzden bisey demiyorum Allah var içimden Allah cezasını versn diyorum ki büyük günah isliyo o laflariyla zaten.
Aile les tek kelime.Merhaba canlarım iyiki varsınız siz değerli kadınlar sayesinde bu süreçte yalnız değilim
Nerden başlasam bilmiyorum Boşanma surecindeyim evet kendimi balık gibi hissediyorum çırpınıyorum resmen hayata tutunmaya çalışıyorum.canim çok sıkılıyor ya bi dipteyim bi yukarda bu nasıl bi karmaşazaman geçiyor savruluyorum rüzgar beni nereye götürürse ordayım hicbiseye gücüm yok öyle böyle günler geçiyor..Şimdi kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum şöyleki ben yurtdisina gelin gitmiştim eş kişisi bitirdi.ve bütün eşyalarım orda kaldı 7 aydır baba evindeyim zaten bütün kiyafetlerim makyaj malzemem ayakkablrm cantalrim aksesuarlrim herşeyim orda burda üzerime giyecek bisey bulamadığım günler oldu almak istemedim içimden gelmedi hala gelmiyor orda bir sürü eşyam var çünkü ve pislik herif bana hala gondermedi eşyalarımı evimi taşımış Eşyaları kolilemis deposuna kaldırmış.2 aydır konusmuyorum onunla mesaj atmiyorum bana kufurler etti engelledi zaten,boşanma dilekcesini vermedi hala yurtdisnda olduğu için bide kizkardesinin dugunu var nezman olduğunu bilmiyorum onu bekliyor heralde ozman turkiyeye gelip acack heralde...bide esyalrimi niye gondermiyo bilmiyorum bu yuzden mesaj atsammi bilemedim atsam cevap vermez sinirlenirm yine oyuzden korkumdan atamiyorum sormak istiyorum ama 2 ay oldu insan mesaj atar atmiyor bende atmiyorum ama bıktım artık nezamn acack bu davayı bilmiyrum ne yapmak istiyo anlamiyorum mesaj atasim geliyo bazen kötü olurum diye atmiyrum bekliyorum sessiz sessiz kaynana vs kimsede aramiyo beni zaten hepsinin Allah cezasını versin oh ne ala bi yuva yıkıp bi yuva yapiyolar ne utanmaz insanlarmis ya of of bilmiyorum bu hayat bana daha ne suprizler hazirliyo....
Şimdi size bisey daha anlatcam ben tesetturluyum ve evlenmeden önce açıktım dugun günüm kapandım simdi baba evindeyim bilmiyorum ya geçmişteki beni hatirliyorum tatlı bi kız kendine özen gösteren herkesin iltifatlrni alan kızdım şimdi haliyle 11 kilo verdim bide kapaliyim eski beni özledim boğuluyorum açılmak istiyorum korkuyorum 1 sene oldu kapanali acilirsam günah olacak evet bu geliyo aklıma sanki büyük suç işlermiş gibiyim kafam karışık ama böylede ozguvenim bitik hicbi kiyafetm yok zaten kapali halimi çirkin buluyorum niyeysebide kuzenlerim var aile apartmanı kapaliyim diye biyere benle gitmiyolar kendimi dışlanmış gibi hissediyorum öyle yapmamalri lazım evet onların günahı ama ben bu durumdaykn bide tesettür yüzünden bana bunları diyolar hele bi kuzenim var Allaha havale ediyorum onu kafandakini çıkar öyle gel yanıma diyo benden büyük olduğu için karsilikta veremiyrum.ne yapcam ben ya bunların içinde hepten kafayı yedim bi tane kuzenimde dul diye dalga geciyo benimle mesela halam var diyoki oğlumu boşanmış kadınla ben evlendirmem diyo resmen canimi yakiyolar vallaya.evlendinde ne oldu diyolar.neler neler ya
Kusura bakmayin canlarım belki karışık anlatmis olabilrim kafam yerinde değil şu günlerde yardımcı olursanız sevinirim.
tabiki tekrar evlenip anne olacaksınızBide o sorunum varçocuğum yok vardı hamileydim bu sürede düşük oldu ben neye uzulcegimi şaşırdım artık ya herşey üst üste geldi bebegimemi üzüleyim neye üzüleyim bilmiyrum bi aralar bende anneydim şimdi bi bebeğe bile bakamiyrum içim gidiyo
İnşallah ban yemem. En azındam evlenmişsin ne yaptın ne ettiğin belli. Bazı hatunlara evlilik öncesi cinsellik normal geliyor ve haliyle yaşıyorlar. Kimisi evleneceği kişiye söylüyor kimisi kızlık zarı diktiriyor. Diyelim ki halan kızlık zarını diktirmiş biriyle evlenecek oğlu? Hala nın hiç bi şekilde haberi bile olmayacak bu durumda. Neyi kınarsan onu yaşadığımız bi dünyada yız. Böyle kıt zihniyetli insanların kesin dille konuşması güldürüyor sadece. He he diyip geçeceksinhalam var diyoki oğlumu boşanmış kadınla ben evlendirmem diyo resmen canimi yakiyolar
İçinde bulunduğunuz durumdan icinizden gelmiyordur zamanla daha iyi olucaksınız inşallahEvet zaten ordaki kiyafetlerim olmaz bana kilo verdiğim içinama iste tek bi iğne bile kalsın istemem orda ki mecbur gönderecek dava açılınca. Kapalilara göre evt güzel şeyler var ama içimden cikipta alışveriş bile yapasim gelmiyo öldumde toprak atanım yok heralde
Çok teşekkür ederimLeş sürüsü gibi çevreniz.
Bu insanların yanınızda olması çok mu önemli?
Kaliteli yalnızlık tercihimdir.
Böyle pisliklere malzeme vermeyin lütfen.
Gerekirse görüşmeyin, hayatınız hakkında konuşmalarına izin dahi vermeyin.
Ayrıca güzellik, şıklık, kişisel bakım açıklığa özgü değil.
Kapalı olup güzel hissetmeniz mümkün.
Hassas dönemde bu tarz ciddi kararlar almak yerine sakinleşmenizi öneriyorum..
Çok haklısınızİnşallah ban yemem. En azındam evlenmişsin ne yaptın ne ettiğin belli. Bazı hatunlara evlilik öncesi cinsellik normal geliyor ve haliyle yaşıyorlar. Kimisi evleneceği kişiye söylüyor kimisi kızlık zarı diktiriyor. Diyelim ki halan kızlık zarını diktirmiş biriyle evlenecek oğlu? Hala nın hiç bi şekilde haberi bile olmayacak bu durumda. Neyi kınarsan onu yaşadığımız bi dünyada yız. Böyle kıt zihniyetli insanların kesin dille konuşması güldürüyor sadece. He he diyip geçeceksin
Çok haklısınız hep susuyorum ne geldiyse başıma şu karakterim yüzünden geldi eşimin dediklerinede susuyodum kötü ben oldum.simdi bunlarada susuyorum çünkü ben tartismayi sevmeyen kötülük olmasin diye düşünen kimsenin canini yakmayan saygımi bozmayan kim ne derse desin hep susan bi insanim sanki ben stres topuyum gelen giden üstüme üstüme geliyor e haliyle sesimi cikaramiyrm buyugumdur yuzyuze bakiyruz felan diye yapamiyrum aile olunca farklı oluyo kesip atamiyosunAllah size sabır versin kolaylık versin.. Açılmak kapanmak size kalmış kimseyi sallamayın bu sene de çay içmeye çıkmayıverin alın bir kitap okuyun yürüyüş yapın sosyal sorumluluk projelerine katılın kurslara yazılın üzerinizdeki ölü toprağını atın. Kuzenlerin ne hali varsa görsün halanız otursun hiç evlenmemiş gelinini beklesin kızlarının hep çok mutlu olacağına gelinlikle çıkanın kefenle döneceğine inandırsın kendini bırakın bakın uzaktan zaman onlara neler gösterecek tükürdüklerini bir bir yalayacaklardır. Maddi imkanlarınız nasıl bilmiyorum eski eşyalarınız size kötü günleri anımsatabilir. Üç beş parça olsun yeni olsun bütçenize göre alın Bi şeyler. Siz kendinize saygı duyun ki onlar da size saygı duysun. Siz kendinizi bırakırsanız içinize kapanırsanız herkes üzerinize gelir.
İnşallah bir an önce huzurlu günleriniz gelir ve bugüne kadar yaşadığınız herşeyi unutturur size bizler uzaktan konuşuyoruz tabii ama olsun elbet birimizin bir söylediği belki hayatınıza yön verecekÇok haklısınız hep susuyorum ne geldiyse başıma şu karakterim yüzünden geldi eşimin dediklerinede susuyodum kötü ben oldum.simdi bunlarada susuyorum çünkü ben tartismayi sevmeyen kötülük olmasin diye düşünen kimsenin canini yakmayan saygımi bozmayan kim ne derse desin hep susan bi insanim sanki ben stres topuyum gelen giden üstüme üstüme geliyor e haliyle sesimi cikaramiyrm buyugumdur yuzyuze bakiyruz felan diye yapamiyrum aile olunca farklı oluyo kesip atamiyosunama dert etmiyorum belkide ediyorum içime işledi belki bilmiyorum. Acilirsam onların lafiyla acilmam kendim için ben ne istiyorsam nasıl mutluysam öyle davrancam Allah beni böyle siniyo bu benim sınavım küçüklüğümden beri yüzüm gülmedi ne aşktan ne aileden ilerisinde bilmiyorum ama yaşamadığım kalmadi valla inşallah şu günlerim geçer inşallah
Inşallah evet sizler yorum yazınca iyi geliyo.evet benim gibi boşanmış insanlar atlatmış benim gibi yaşamışlar diyorum bende atlatırım ya diyorum bende başarırım bunu tek ben değilim üzülen evet onlar güçlü durduysa bende güçlü durabilrim diyorum..boşanma travmasi yüznden ne önüme bakabilyrm ne kendime geçicek ama insallah toparlancam şuan bi girdaptayim cikicamİnşallah bir an önce huzurlu günleriniz gelir ve bugüne kadar yaşadığınız herşeyi unutturur size bizler uzaktan konuşuyoruz tabii ama olsun elbet birimizin bir söylediği belki hayatınıza yön verecek
Aile garip sanki sevinmisler gibi tavirlar ohhh der gibi...Merhaba canlarım iyiki varsınız siz değerli kadınlar sayesinde bu süreçte yalnız değilim
Nerden başlasam bilmiyorum Boşanma surecindeyim evet kendimi balık gibi hissediyorum çırpınıyorum resmen hayata tutunmaya çalışıyorum.canim çok sıkılıyor ya bi dipteyim bi yukarda bu nasıl bi karmaşazaman geçiyor savruluyorum rüzgar beni nereye götürürse ordayım hicbiseye gücüm yok öyle böyle günler geçiyor..Şimdi kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum şöyleki ben yurtdisina gelin gitmiştim eş kişisi bitirdi.ve bütün eşyalarım orda kaldı 7 aydır baba evindeyim zaten bütün kiyafetlerim makyaj malzemem ayakkablrm cantalrim aksesuarlrim herşeyim orda burda üzerime giyecek bisey bulamadığım günler oldu almak istemedim içimden gelmedi hala gelmiyor orda bir sürü eşyam var çünkü ve pislik herif bana hala gondermedi eşyalarımı evimi taşımış Eşyaları kolilemis deposuna kaldırmış.2 aydır konusmuyorum onunla mesaj atmiyorum bana kufurler etti engelledi zaten,boşanma dilekcesini vermedi hala yurtdisnda olduğu için bide kizkardesinin dugunu var nezman olduğunu bilmiyorum onu bekliyor heralde ozman turkiyeye gelip acack heralde...bide esyalrimi niye gondermiyo bilmiyorum bu yuzden mesaj atsammi bilemedim atsam cevap vermez sinirlenirm yine oyuzden korkumdan atamiyorum sormak istiyorum ama 2 ay oldu insan mesaj atar atmiyor bende atmiyorum ama bıktım artık nezamn acack bu davayı bilmiyrum ne yapmak istiyo anlamiyorum mesaj atasim geliyo bazen kötü olurum diye atmiyrum bekliyorum sessiz sessiz kaynana vs kimsede aramiyo beni zaten hepsinin Allah cezasını versin oh ne ala bi yuva yıkıp bi yuva yapiyolar ne utanmaz insanlarmis ya of of bilmiyorum bu hayat bana daha ne suprizler hazirliyo....
Şimdi size bisey daha anlatcam ben tesetturluyum ve evlenmeden önce açıktım dugun günüm kapandım simdi baba evindeyim bilmiyorum ya geçmişteki beni hatirliyorum tatlı bi kız kendine özen gösteren herkesin iltifatlrni alan kızdım şimdi haliyle 11 kilo verdim bide kapaliyim eski beni özledim boğuluyorum açılmak istiyorum korkuyorum 1 sene oldu kapanali acilirsam günah olacak evet bu geliyo aklıma sanki büyük suç işlermiş gibiyim kafam karışık ama böylede ozguvenim bitik hicbi kiyafetm yok zaten kapali halimi çirkin buluyorum niyeysebide kuzenlerim var aile apartmanı kapaliyim diye biyere benle gitmiyolar kendimi dışlanmış gibi hissediyorum öyle yapmamalri lazım evet onların günahı ama ben bu durumdaykn bide tesettür yüzünden bana bunları diyolar hele bi kuzenim var Allaha havale ediyorum onu kafandakini çıkar öyle gel yanıma diyo benden büyük olduğu için karsilikta veremiyrum.ne yapcam ben ya bunların içinde hepten kafayı yedim bi tane kuzenimde dul diye dalga geciyo benimle mesela halam var diyoki oğlumu boşanmış kadınla ben evlendirmem diyo resmen canimi yakiyolar vallaya.evlendinde ne oldu diyolar.neler neler ya
Kusura bakmayin canlarım belki karışık anlatmis olabilrim kafam yerinde değil şu günlerde yardımcı olursanız sevinirim.