Sudan çıkmış balığım ve ne yapsam😞

Peki her akşam toplanılan o ortamda açık açık duygularınızı neden ifade etmiyorsunuz, kimden çekiniyorsunuz? Be benim hayatım ve benim hayatımla ilgili bir daha yorum yapılmasını istemiyorum diye net bir şekilde konuşun. Zor demeyin, zor olabilir ama söyleyip rahatlamış olursunuz. O saatten sonra küsen küssün bunu da hiç dert etmeyin.
Ve o ortamda bulunmak zorunda hiç değilsiniz, bende aile apartmanındayım üstelik eşimin ailesi ama istemediğim zaman kimseyle oturup ne çay içerim ne sohbet ederim. Hayır diyebilmek lazım insanlara.
Örtü konusuna gelince, şu çalkantılı dönemi atlatmadan bir karar vermeyin derim. Önce boşanma konusunu çözüme ulaştırın.

Size aileniz cok saygısızlık yapmis ben kapalı degilim ama biri bana oyle dese cok fena ederdim..isiniz gücünüz var mi sonraki mesajları okumadim..yoksa muhakkak bir ise girin meşgul olun bunlari dusunmezsiniz emin olun.cok muhatap olmayin.. o saygısızlığı çekeceğine cevap da verin onlara.

Ağzımı açsam karşılık verir kavgaya kadar gider oyuzden bisey demiyorum Allah var içimden Allah cezasını versn diyorum ki büyük günah isliyo o laflariyla zaten.

Ağzımı açsam karşılık verir kavgaya kadar gider oyuzden bisey demiyorum Allah var içimden Allah cezasını versn diyorum ki büyük günah isliyo o laflariyla zaten.
Yani kavga çıkarsa sadece sizinle mi olur, anne babanız da dahil olur mu?

çocuğunuz var mı şimdi?
eğer kocanız zoruyla kapandıysanız şimdi de ailenizin soruyla açılmayın. Bence böyle şeyleri insan kendi istediği için yapmalı, öbür türlüsü amacına ulaşmıyor çünkü. İstiyorsanız bu sizin isteğinizse açılın neyin günahı kime ne kadar orasını Allah bilir ama bundan önce biraz güçlü olmayı öğrenin, ezik ezik durmayın.
Hiç mi arkadaşınız yok, onlarla bir yerlere gidin?
Sülaleniz taş kalpli insanlarla dolu ama bugün size olanın yarın kimin başına geleceği belli olmaz.
Hayatınızda siz güçlü durursanız elalem de hatta ilerdeki kocanız da size bir daha böyle davranamaz!

Aile les tek kelime.
Ne alaka açıl yanıma öyle gel,
Ben de acık bi insanım.
Hic bir kapalıya böyle söyle haddim olamaz,
Ne alaka yani?
Keske içinizden geliyrsa kapansaydınz.
koca tarafı istedi diye kapandiysaniz yazık olmuş,

iş bulup çalışmayı neden düşünmüyorsunuz
yaşınız kaç üniversite eğitiminize devam edebilirsiniz
kardeşim boşanmak dünyanın sonu değil, herkesin başına gelebilir
size öyle diyen kuzeniniz bekar mı yarın öbür gün onun da başına gelebilir
insanların ne söylediğini lütfen bu kadar önemsemeyin, çünkü ne yaşadığınızı sadece siz biliyorsunuz
yeni hayatınızda mutluluklar, bu arada keşke bende bir an önce boşansam diye bekliyorum

Yani başınızı açsanız gidip o kuzenlerle takılacak mısınız?

Bu kendinizi aşağılamak ve aşağılatmak olur çünkü.

tabiki tekrar evlenip anne olacaksınız
benim 2.evliliğim ve bir bebeğim var
olumsuz düşünmeyin, boşanmakla kurtulduğunuza sevinin
pozitif bakmaya çalışın, emin olun ilerde bu günleri hatırlamayacaksınız bile, tecrübeyle sabit

halam var diyoki oğlumu boşanmış kadınla ben evlendirmem diyo resmen canimi yakiyolar
İnşallah ban yemem. En azındam evlenmişsin ne yaptın ne ettiğin belli. Bazı hatunlara evlilik öncesi cinsellik normal geliyor ve haliyle yaşıyorlar. Kimisi evleneceği kişiye söylüyor kimisi kızlık zarı diktiriyor. Diyelim ki halan kızlık zarını diktirmiş biriyle evlenecek oğlu? Hala nın hiç bi şekilde haberi bile olmayacak bu durumda. Neyi kınarsan onu yaşadığımız bi dünyada yız. Böyle kıt zihniyetli insanların kesin dille konuşması güldürüyor sadece. He he diyip geçeceksin

Leş sürüsü gibi çevreniz.
Bu insanların yanınızda olması çok mu önemli?
Kaliteli yalnızlık tercihimdir.

Böyle pisliklere malzeme vermeyin lütfen.
Gerekirse görüşmeyin, hayatınız hakkında konuşmalarına izin dahi vermeyin.

Ayrıca güzellik, şıklık, kişisel bakım açıklığa özgü değil.
Kapalı olup güzel hissetmeniz mümkün.

Hassas dönemde bu tarz ciddi kararlar almak yerine sakinleşmenizi öneriyorum..

İçinde bulunduğunuz durumdan icinizden gelmiyordur zamanla daha iyi olucaksınız inşallah

Çok teşekkür ederimaile olunca mecbur oluyoruz beraber bi yere gitsek toplansak mecbur görüyor beni arkadslrm var ama kapalı yok bide onlarda açık bazen onlara bakiyrum bide kendime bakıyorum bide geçmişimdeki halime bakiyorum baya bi fark var arada ben esim için kapanmadim kapanmyi istiyordum ama şimdi baba evindeyimya bi garip hissettim onceki ben nerde simdiki ben ne inşallah pskoljm duzelir sağlıklı dusunemiyrum heralde..

Çok haklısınız bakalim ilerde ne görecekler annemde öyle diyo zaten Allah onada öyle bi gelin nasip eder dediği laf yanında kalmz diyo

Allah size sabır versin kolaylık versin.. Açılmak kapanmak size kalmış kimseyi sallamayın bu sene de çay içmeye çıkmayıverin alın bir kitap okuyun yürüyüş yapın sosyal sorumluluk projelerine katılın kurslara yazılın üzerinizdeki ölü toprağını atın. Kuzenlerin ne hali varsa görsün halanız otursun hiç evlenmemiş gelinini beklesin kızlarının hep çok mutlu olacağına gelinlikle çıkanın kefenle döneceğine inandırsın kendini bırakın bakın uzaktan zaman onlara neler gösterecek tükürdüklerini bir bir yalayacaklardır. Maddi imkanlarınız nasıl bilmiyorum eski eşyalarınız size kötü günleri anımsatabilir. Üç beş parça olsun yeni olsun bütçenize göre alın Bi şeyler. Siz kendinize saygı duyun ki onlar da size saygı duysun. Siz kendinizi bırakırsanız içinize kapanırsanız herkes üzerinize gelir.

Çok haklısınız hep susuyorum ne geldiyse başıma şu karakterim yüzünden geldi eşimin dediklerinede susuyodum kötü ben oldum.simdi bunlarada susuyorum çünkü ben tartismayi sevmeyen kötülük olmasin diye düşünen kimsenin canini yakmayan saygımi bozmayan kim ne derse desin hep susan bi insanim sanki ben stres topuyum gelen giden üstüme üstüme geliyor e haliyle sesimi cikaramiyrm buyugumdur yuzyuze bakiyruz felan diye yapamiyrum aile olunca farklı oluyo kesip atamiyosun ama dert etmiyorum belkide ediyorum içime işledi belki bilmiyorum. Acilirsam onların lafiyla acilmam kendim için ben ne istiyorsam nasıl mutluysam öyle davrancam Allah beni böyle siniyo bu benim sınavım küçüklüğümden beri yüzüm gülmedi ne aşktan ne aileden ilerisinde bilmiyorum ama yaşamadığım kalmadi valla inşallah şu günlerim geçer inşallah

İnşallah bir an önce huzurlu günleriniz gelir ve bugüne kadar yaşadığınız herşeyi unutturur size bizler uzaktan konuşuyoruz tabii ama olsun elbet birimizin bir söylediği belki hayatınıza yön verecek

İnşallah bir an önce huzurlu günleriniz gelir ve bugüne kadar yaşadığınız herşeyi unutturur size bizler uzaktan konuşuyoruz tabii ama olsun elbet birimizin bir söylediği belki hayatınıza yön verecek
Inşallah evet sizler yorum yazınca iyi geliyo.evet benim gibi boşanmış insanlar atlatmış benim gibi yaşamışlar diyorum bende atlatırım ya diyorum bende başarırım bunu tek ben değilim üzülen evet onlar güçlü durduysa bende güçlü durabilrim diyorum..boşanma travmasi yüznden ne önüme bakabilyrm ne kendime geçicek ama insallah toparlancam şuan bi girdaptayim cikicam

Aile garip sanki sevinmisler gibi tavirlar ohhh der gibi...
Esinizle ne kadar evli kaldiniz niye evi eşyasız terk ettiniz bu kadar kolay gelinir mi mevzuyu tam anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…