Merhaba canlarım iyiki varsınız siz değerli kadınlar sayesinde bu süreçte yalnız değilim
Nerden başlasam bilmiyorum
Boşanma surecindeyim evet kendimi balık gibi hissediyorum çırpınıyorum resmen hayata tutunmaya çalışıyorum.canim çok sıkılıyor ya bi dipteyim bi yukarda bu nasıl bi karmaşa
zaman geçiyor savruluyorum rüzgar beni nereye götürürse ordayım hicbiseye gücüm yok öyle böyle günler geçiyor..Şimdi kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum şöyleki ben yurtdisina gelin gitmiştim eş kişisi bitirdi.ve bütün eşyalarım orda kaldı 7 aydır baba evindeyim zaten bütün kiyafetlerim makyaj malzemem ayakkablrm cantalrim aksesuarlrim herşeyim orda burda üzerime giyecek bisey bulamadığım günler oldu almak istemedim içimden gelmedi hala gelmiyor orda bir sürü eşyam var çünkü ve pislik herif bana hala gondermedi eşyalarımı evimi taşımış Eşyaları kolilemis deposuna kaldırmış.2 aydır konusmuyorum onunla mesaj atmiyorum bana kufurler etti engelledi zaten,boşanma dilekcesini vermedi hala yurtdisnda olduğu için bide kizkardesinin dugunu var nezman olduğunu bilmiyorum onu bekliyor heralde ozman turkiyeye gelip acack heralde...bide esyalrimi niye gondermiyo bilmiyorum
bu yuzden mesaj atsammi bilemedim atsam cevap vermez sinirlenirm yine oyuzden korkumdan atamiyorum sormak istiyorum ama 2 ay oldu insan mesaj atar atmiyor bende atmiyorum ama bıktım artık nezamn acack bu davayı bilmiyrum ne yapmak istiyo anlamiyorum mesaj atasim geliyo bazen kötü olurum diye atmiyrum bekliyorum sessiz sessiz
kaynana vs kimsede aramiyo beni zaten hepsinin Allah cezasını versin oh ne ala bi yuva yıkıp bi yuva yapiyolar ne utanmaz insanlarmis ya
of of bilmiyorum bu hayat bana daha ne suprizler hazirliyo....
Şimdi size bisey daha anlatcam ben tesetturluyum ve evlenmeden önce açıktım dugun günüm kapandım simdi baba evindeyim bilmiyorum ya geçmişteki beni hatirliyorum tatlı bi kız kendine özen gösteren herkesin iltifatlrni alan kızdım şimdi haliyle 11 kilo verdim bide kapaliyim eski beni özledim boğuluyorum açılmak istiyorum korkuyorum 1 sene oldu kapanali acilirsam günah olacak evet bu geliyo aklıma sanki büyük suç işlermiş gibiyim kafam karışık ama böylede ozguvenim bitik hicbi kiyafetm yok zaten kapali halimi çirkin buluyorum niyeyse
bide kuzenlerim var aile apartmanı kapaliyim diye biyere benle gitmiyolar kendimi dışlanmış gibi hissediyorum öyle yapmamalri lazım evet onların günahı ama ben bu durumdaykn bide tesettür yüzünden bana bunları diyolar
hele bi kuzenim var Allaha havale ediyorum onu kafandakini çıkar öyle gel yanıma diyo
benden büyük olduğu için karsilikta veremiyrum.ne yapcam ben ya bunların içinde hepten kafayı yedim bi tane kuzenimde dul diye dalga geciyo benimle mesela halam var diyoki oğlumu boşanmış kadınla ben evlendirmem diyo resmen canimi yakiyolar vallaya.evlendinde ne oldu diyolar.neler neler ya
Kusura bakmayin canlarım belki karışık anlatmis olabilrim kafam yerinde değil şu günlerde yardımcı olursanız sevinirim.