Sudan çıkmış balığım ve ne yapsam😞

yukarı tükürsen bıyık ( bu senin ailen )aşağı tükürsen sakal (bu da eş kişisi)Allah yardimcin olsun ...

Aile garip sanki sevinmisler gibi tavirlar ohhh der gibi...
Esinizle ne kadar evli kaldiniz niye evi eşyasız terk ettiniz bu kadar kolay gelinir mi mevzuyu tam anlamadim
6 ay evli kaldim eşyalar yurtdışında kaldı buraya gelirken bosancam diye gelmemistim eş kişisi gönderdi beni 7 aydır baba evindeyim esim boşanmak istedi özeti bu tabi.

Hic birseye tenezul dahi etmeyin arkadasim.Bitmis mi bitmis ewlilik o acmiyosa dava siz acin zaman geciyo ne diye onun soyadini tasiyasiniz hala.Esya imis kiyafetmis. Hic bunlar icin muhattap olmaniza degmez.Adamdan ne hikmetse korkuyosunuz gibi hissettim.Babaniz arasin esya istiyosaniz da konussun gonder desin o kadar kolay yani.Cewrendekilere de deki ustune bu konuyla alakali bi sekilde bi daha gelinirse kimse buyuk konusmasin kimin ne yasiycani bilemeyiz.Bende bu hayati kendim yasamak istemezdim ewim yuwam bozulsun istemezdim beni beddua sahibi etmeyin deyin cekinmeyin ya kimden cekiniyosunuz

Insanlar bazi seyleri hic yasamayacakmis gibi... onu diyenin oglu veya kizi bosanabilir, sonra tekrar evlenebilir. Allah o sozleri yedirir. Akrabalariniz asiri cahil

etrafinizdaki insanlar ne kadar saygisiz ve çirkef insanlar böyle
is bulup kendinize bir ev acip kendi duzeninizi kurma şansiniz yokmu
acilma konusunuda siz icinizi daha iyi bilirsiniz eger istemeyerek kapaniyorsaniz bunun size hic bir faydasi yok ama etrafinizdakilerin tavirlarindan dolayi acilmak istiyorsaniz acilmayin her iki sekildede insanlar size saygi duymak zorunda
boşanan tek insan siz degilsiniz neden bu kadar karamsarsiniz?
kendinize yeni esyalar alacak durumunuz yokmu
davayi neden siz acmiyorsunuz

Çok güzel yazmışsınız sanki beni tanir gibi evet eşimden korkan bi insandım şimdide mesj atsam küfür edecek oyuzden cesartm yok onun küfürlerine doydum bezdirdi beni.babama aratsam onun telini de acmiyo.baskasina aratsam bilmiyorum digerlerinede artık susmamam gerekiyor.saolun çok güzel yazmissiniz

Canım kardeşim sen cok kafana takıyorsun tamam toplumsal açıdan kadınlar dezavantajlı biliyorum ama sızlanıp durmayın yaşınız genç birseyler yapın boş durmayın baska seylerle ugrasın kendi ayaklarınızın üstünde durun lütfen bir kadın olarak bu çok önemli çabalayın bakın Bende aynı sürecteyim ama erkekler kendini bir şey sanıyor ceplerinde maaş kartı var diye zaten güçlü kadınları tercih ediyorlar kendinize bakın iş bulun bende çok cabalıyorum sınavlara giriyorum basvuru yapıyorum bnm kadrolu işim olsun hiç gözümün önüne gelmez yasadıklarım sızlanmayın cabalayın

7 ay olmuş Bn uc ayda topladım kendimi tabi kişiden kişiye değişir bu ama inan bana hem cinsim bir işin olsun bir de kendine bak bulunmaz hint kumaşısın bir de yarin olur bugünler hiç yasanmamış olur geri gercekten azim et çabala

Sülalenizden her kim olursa olsun verin cevaplarını.... Sizinle gezmiyorlar ise tek başınıza gezin,, yeni arkadaşlıklar edinin.. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz kendinizi ezdirmeyin lütfen... Yeni hayatınızda başarılar, mutluluklar dilerim =)

Peygamber efendimiz (sav) kişi kınadığını yaşamadan ölmez demiş... Sana laf söyleyenler yarin kendilerine ne olacağını biliyorlarmi acep... Hic kimseyi umursamayın birakin eski eşyalarınızı çıkarın aklınızdan anne babanız destek oluyorsa onlarla gidip yenilerini alın güzel bir işe girip o binanın dedikodusundan kaçın... Söylenenleri umursamayın size bisey diyene senin ne olacağın bellimi ki de bana laf söylüyorsun deyin... Sessiz kaldıkça daha cok üstünüze gelirler... Ayrica siz bekarsınız eşi ölmüş kadına dul denir bunuda öğrensinler o akrabalarınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…