Sudan çıkmış balığım ve ne yapsam😞

Ben Evlenince kapancam diyodum zorla olmadi aslında rahatsız eden insanları umursamiyrum ama o anlık sinir ediyolar sadece kuzenlrm dışında başkada kimse yok etrafimda aile apartmni mecbur bakiyosunz yüzüne her akşam toplanilir çay içilir bahçede öyle bi ortam malesf

Eşyalar için hiç tenezzül etmeyin bence.Bahane arıyor konuşmak için vs diye düşünebilir. Tesettür konusuna gelirsek, çevre baskısını göz ardı edip hangi şekilde daha mutlu olacağınızı iyice düşünüp kararınızı verin. Ayrıca neden boşanma davasını karşı tarafın açmasını bekliyorsunuz? İyi bir avukat bulup, sizi evden kovduğunu, kişisel eşyalarınıza el koyduğunu da belirterek davanızı açın. Kendisi dava açarsa belki çirkinlikte bulunacak, belki iftira atarak boşanmak isteyecek. Gidip bir an evvel bir avukatla görüşün derim.

Bu söylenecek en son söz belki patavatsız diyebilirsiniz ama hayırlısı olmuş.

Evet çok acı, çok zor ama onlarla olan bu kan bağı sizi daha çok zorlanabilirdi.

Yeni sayfa yeni hayat için şu an yeniden ayağa kalkmalisiniz.

Ne ilk ne de sonsunuz, boşanmak çok normal artık.

Allah size sabır versin inşallah o zaman :)

Gecmis olsun cok üzücü birsey tabi ama her serde vardir bir hayir .. InsAllah su sorunlari halledin bosanin gönlünüze göre biriyle evlenir tekrar anne olursunuz
Inşallah öyle olur çok saolun bir daha anne olabilirim inşallah...Allah onlarida bildiği gibi yapsın beni hamile hamile baba evime yolladilar bide pislik insanlar.

Valla neye üzüleceğimi şaşırdım sadece kafam yerinde değil ozguvenimi geri istiyorum nereden başlasam bilmiyorum tesettürlü olmayı seviyorum ama aynaya bakınca karşımda başkası var sanki ozguvenmide yerle bi etti inşallah güzel bi şekilde yol alirim

polisle gıdıp alabılırsınız dıye bılıyorum esyalarınızı
Yurtdisnda kaldı eşyalar canim ben turkiyedeym istese gönderir aslında çalıştığı yerin arabası sürekli turkiyeye geliyo ama niye gondermiyo bilmiyrum önceden kendi diyodu esyalarni öyle bisey olursa hemen gonderrm diyodu şimdi ne diye tutuyo ona aklım ermiyo

Akraba akrep derler..O haladan ve kuzenlerden uzak durun.
Eski eşinizi arayın durumunuzu söyleyin bütün eşyalarınızı yollasın.

Akraba akrep derler..O haladan ve kuzenlerden uzak durun.
Eski eşinizi arayın durumunuzu söyleyin bütün eşyalarınızı yollasın.
irtibata gecmekde istemiyorum ki zaten beni whatsptn engelldi normal msj atablyrm onada cevap vermiyo uyuz etti beni bi davayı açsa herşeyi sayacam ona

Boşverin eşyalar kalsın siz yerine yenilerini daha güzellerini alırsınız kapalı olarak çok şık kıyafetlerde var acılmayın bence öyle kuzenlerdende uzak durun çok kırıcı saygısızlar size karşı yanınızda olup destek olucaklarına neler diyorlar başka arkadaşlar edinin dolaşın kafanızı dagıtın.

Lutfen bir an once is bakin ve bir avukatla görüşün, avukat paraniz yoksa galiba baro fln ayarliyor bilmiyorum bu konuda bilgi edinin ve siz açın boşanma davasını tüm yaptıklarını belirterek.. siz güçlü olun dedigim gibi cok fazla ayrım yapmadan bulabildiğiniz bir ise girin hem harcliginiz olur hem o harika (!) akrabalardan biraz uzaklasirsiniz hem de kendinize guveniniz gelir yavaş yavaş.. insallah sizi mutlu edecek geçmişi unutturacak ve anneliği tadacaginiz bir ilişkiniz de olur zamanla merak etmeyin...

Evet zaten ordaki kiyafetlerim olmaz bana kilo verdiğim için ama iste tek bi iğne bile kalsın istemem orda ki mecbur gönderecek dava açılınca. Kapalilara göre evt güzel şeyler var ama içimden cikipta alışveriş bile yapasim gelmiyo öldumde toprak atanım yok heralde

Teşekkür ederim inşallah ya.avukatla görüştüm ben zaten ama onun açmasını bekliyorum o topa giremiyorum cesaret edip açamıyorum davayi canim daha çok yanar diye korkuyrm o acarsa en azndn çok üzülmem

inşallah halanızın oğlu boşanmış bir kadınla dillere desten bi düğünle evlenir...
Ve umarım sizin için her şey iyi olur.
Annemde öyle diyoinşallah öyle bisey başına gelir diyo .. inşallah canim dua edin benim için biran önce hayatim düzene girer insallah. Hamilelern duaları kabul olur derler

Teşekkür ederim inşallah ya.avukatla görüştüm ben zaten ama onun açmasını bekliyorum o topa giremiyorum cesaret edip açamıyorum davayi canim daha çok yanar diye korkuyrm o acarsa en azndn çok üzülmem

Umudunuz mu var barışmak üzerine ?

Yoksa çoktan " eşyalarına el koydu beni evden kovdu diye tazminat isteyip boşanma davası açmış olmanız gerekirdi.

Umudum tabiki yok
Umudunuz mu var barışmak üzerine ?

Yoksa çoktan " eşyalarına el koydu beni evden kovdu diye tazminat isteyip boşanma davası açmış olmanız gerekirdi.
Umudum tabi ki yok ama onun için 5kurus harcamak bile istemiyorum ben niye ugrasiyrm ki o gelsin açsın diyorum bazılarına göre düşüncem kötü ama şimdi gidip o dilekçeyi vermeye cesart edemiyrm bilmiyrum belki bigün kafam atar gider doktururm dilekceye herseyi o cesareti bi bulabilsem hemen gider acarım barışmakla alakası yok bunun kaç ay geçti aradan

Neden davayı siz açmıyorsunuz?

Hayatın sillesini yemiş biri neden kıçıkırık kuş beyinli 3-5 insana laf etmez?

Siz dul değil bekarsınız. Eşiniz ölmüş olsaydı dul olurdunuz.
Gidin yeni kıyafetler alın. Kurslara katılın. Arkadaş edinin.
Salak kuzeerlerinize ve akrabalarınıza ihtiyacınız yok. Sosyalleşin. Kimseye eyvallahınız olmasın..

Öz güveninizi geri istiyorsanız özünüze dönün. Açık zamanınızı özlemeniz normal çünkü açık zamanlarinizda bu ve ailesi hayatınızda yoktu. Yani örtü ile alakası yok. Zaten kendiniz de istemişsiniz. Ölü toprağı üstünden atma vakti geldi. Tesettürlü de kendinize güzel bakım yapıp, kiyafet alabilirsiniz. Sadece ölü modundan çıkın. Evet kötü şeyler yaşamışsiniz ve profesyonel destek almanızı öneririm, ama Allah rızası için ailenizin ağzının payını verin ve oturtun asaga. Mesleğiniz var mi? Yoksa kollari sivayin. Hayata atılma vakti gelmiş. Bebeginiz icinde üzüldüm. Insallah ilerde mutlu bir evlilikte tekrar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…