- 28 Mayıs 2019
- 190
- 284
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Ben Evlenince kapancam diyodum zorla olmadi aslındaZaten tahminimce eşinizin ailesi istediği için kapanmışsınız bir kuzeniniz dedi diye açılarak aynı hatayı tekrarlamaya gerek yok. Önce kendi arkanızda durabileceğiniz kararlar vermeye çalışın. Gerisi bir şekilde hallolur. Ayrıca böyle hassas dönemlerde bir de ekstradan size saygı duymayan insanlara ihtiyacınız yok. Hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim. Ruhunuzu karartmasınlar.
Bide o sorunum varçocuğum yok vardı hamileydim bu sürede düşük oldu ben neye uzulcegimi şaşırdım artık ya herşey üst üste geldi bebegimemi üzüleyim neye üzüleyim bilmiyrum bi aralar bende anneydim şimdi bi bebeğe bile bakamiyrum içim gidiyo
Allah size sabır versin inşallah o zaman :)Ben Evlenince kapancam diyodum zorla olmadi aslındarahatsız eden insanları umursamiyrum ama o anlık sinir ediyolar sadece kuzenlrm dışında başkada kimse yok etrafimda aile apartmni mecbur bakiyosunz yüzüne her akşam toplanilir çay içilir bahçede öyle bi ortam malesf
Inşallah öyle olur çok saolunGecmis olsun cok üzücü birsey tabi ama her serde vardir bir hayir .. InsAllah su sorunlari halledin bosanin gönlünüze göre biriyle evlenir tekrar anne olursunuz
Valla neye üzüleceğimi şaşırdımBu söylenecek en son söz belki patavatsız diyebilirsiniz ama hayırlısı olmuş.
Evet çok acı, çok zor ama onlarla olan bu kan bağı sizi daha çok zorlanabilirdi.
Yeni sayfa yeni hayat için şu an yeniden ayağa kalkmalisiniz.
Ne ilk ne de sonsunuz, boşanmak çok normal artık.
Yurtdisnda kaldı eşyalar canim ben turkiyedeym istese gönderir aslında çalıştığı yerin arabası sürekli turkiyeye geliyo ama niye gondermiyo bilmiyrum önceden kendi diyodu esyalarni öyle bisey olursa hemen gonderrm diyodu şimdi ne diye tutuyo ona aklım ermiyopolisle gıdıp alabılırsınız dıye bılıyorum esyalarınızı
Akraba akrep derler..O haladan ve kuzenlerden uzak durun.
Eski eşinizi arayın durumunuzu söyleyin bütün eşyalarınızı yollasın.
Boşverin eşyalar kalsın siz yerine yenilerini daha güzellerini alırsınız kapalı olarak çok şık kıyafetlerde var acılmayın bence öyle kuzenlerdende uzak durun çok kırıcı saygısızlar size karşı yanınızda olup destek olucaklarına neler diyorlar başka arkadaşlar edinin dolaşın kafanızı dagıtın.Merhaba canlarım iyiki varsınız siz değerli kadınlar sayesinde bu süreçte yalnız değilim
Nerden başlasam bilmiyorum Boşanma surecindeyim evet kendimi balık gibi hissediyorum çırpınıyorum resmen hayata tutunmaya çalışıyorum.canim çok sıkılıyor ya bi dipteyim bi yukarda bu nasıl bi karmaşazaman geçiyor savruluyorum rüzgar beni nereye götürürse ordayım hicbiseye gücüm yok öyle böyle günler geçiyor..Şimdi kafam çok karışık ne yapcagimi bilmiyorum şöyleki ben yurtdisina gelin gitmiştim eş kişisi bitirdi.ve bütün eşyalarım orda kaldı 7 aydır baba evindeyim zaten bütün kiyafetlerim makyaj malzemem ayakkablrm cantalrim aksesuarlrim herşeyim orda burda üzerime giyecek bisey bulamadığım günler oldu almak istemedim içimden gelmedi hala gelmiyor orda bir sürü eşyam var çünkü ve pislik herif bana hala gondermedi eşyalarımı evimi taşımış Eşyaları kolilemis deposuna kaldırmış.2 aydır konusmuyorum onunla mesaj atmiyorum bana kufurler etti engelledi zaten,boşanma dilekcesini vermedi hala yurtdisnda olduğu için bide kizkardesinin dugunu var nezman olduğunu bilmiyorum onu bekliyor heralde ozman turkiyeye gelip acack heralde...bide esyalrimi niye gondermiyo bilmiyorum bu yuzden mesaj atsammi bilemedim atsam cevap vermez sinirlenirm yine oyuzden korkumdan atamiyorum sormak istiyorum ama 2 ay oldu insan mesaj atar atmiyor bende atmiyorum ama bıktım artık nezamn acack bu davayı bilmiyrum ne yapmak istiyo anlamiyorum mesaj atasim geliyo bazen kötü olurum diye atmiyrum bekliyorum sessiz sessiz kaynana vs kimsede aramiyo beni zaten hepsinin Allah cezasını versin oh ne ala bi yuva yıkıp bi yuva yapiyolar ne utanmaz insanlarmis ya of of bilmiyorum bu hayat bana daha ne suprizler hazirliyo....
Şimdi size bisey daha anlatcam ben tesetturluyum ve evlenmeden önce açıktım dugun günüm kapandım simdi baba evindeyim bilmiyorum ya geçmişteki beni hatirliyorum tatlı bi kız kendine özen gösteren herkesin iltifatlrni alan kızdım şimdi haliyle 11 kilo verdim bide kapaliyim eski beni özledim boğuluyorum açılmak istiyorum korkuyorum 1 sene oldu kapanali acilirsam günah olacak evet bu geliyo aklıma sanki büyük suç işlermiş gibiyim kafam karışık ama böylede ozguvenim bitik hicbi kiyafetm yok zaten kapali halimi çirkin buluyorum niyeysebide kuzenlerim var aile apartmanı kapaliyim diye biyere benle gitmiyolar kendimi dışlanmış gibi hissediyorum öyle yapmamalri lazım evet onların günahı ama ben bu durumdaykn bide tesettür yüzünden bana bunları diyolar hele bi kuzenim var Allaha havale ediyorum onu kafandakini çıkar öyle gel yanıma diyo benden büyük olduğu için karsilikta veremiyrum.ne yapcam ben ya bunların içinde hepten kafayı yedim bi tane kuzenimde dul diye dalga geciyo benimle mesela halam var diyoki oğlumu boşanmış kadınla ben evlendirmem diyo resmen canimi yakiyolar vallaya.evlendinde ne oldu diyolar.neler neler ya
Kusura bakmayin canlarım belki karışık anlatmis olabilrim kafam yerinde değil şu günlerde yardımcı olursanız sevinirim.
Evet zaten ordaki kiyafetlerim olmaz bana kilo verdiğim içinBoşverin eşyalar kalsın siz yerine yenilerini daha güzellerini alırsınız kapalı olarak çok şık kıyafetlerde var acılmayın bence öyle kuzenlerdende uzak durun çok kırıcı saygısızlar size karşı yanınızda olup destek olucaklarına neler diyorlar başka arkadaşlar edinin dolaşın kafanızı dagıtın.
Teşekkür ederimLutfen bir an once is bakin ve bir avukatla görüşün, avukat paraniz yoksa galiba baro fln ayarliyor bilmiyorum bu konuda bilgi edinin ve siz açın boşanma davasını tüm yaptıklarını belirterek.. siz güçlü olun dedigim gibi cok fazla ayrım yapmadan bulabildiğiniz bir ise girin hem harcliginiz olur hem o harika (!) akrabalardan biraz uzaklasirsiniz hem de kendinize guveniniz gelir yavaş yavaş.. insallah sizi mutlu edecek geçmişi unutturacak ve anneliği tadacaginiz bir ilişkiniz de olur zamanla merak etmeyin...
Annemde öyle diyoinşallah halanızın oğlu boşanmış bir kadınla dillere desten bi düğünle evlenir...
Ve umarım sizin için her şey iyi olur.
Teşekkür ederiminşallah ya.avukatla görüştüm ben zaten ama onun açmasını bekliyorum o topa giremiyorum cesaret edip açamıyorum davayi canim daha çok yanar diye korkuyrm o acarsa en azndn çok üzülmem
Umudum tabi ki yokUmudunuz mu var barışmak üzerine ?
Yoksa çoktan " eşyalarına el koydu beni evden kovdu diye tazminat isteyip boşanma davası açmış olmanız gerekirdi.