- Konu Sahibi agresifkiz
İş yerinde bir olay yaşadım ve haklı olduğumu bilsem de insana vicdan yaptırıyorlar. Haksızlığa pek gelemeyen bir tipim. Bizim işte liste yapılıyor nöbetle çalışıyoruz. Bir tane hanım arkadaş amirin sağ kolu sayılır. Onu işleye işleye okul okuduğu günleri boş bıraktırmış. Biz inanılmaz ağır çalışıyoruz. Okula gitmesi gerekiyormuş ama bende fiziksel psikolojik olarak çok yoruldum herkes öyle ama pek kimse sesini çıkaramıyor. Ayrıca bu arkadaş zamanında bir arkadaşımız zor bir dönemden geçtiğinde onu idare etmek istememişti. Bende dayanamadım ve yorgun olduğumu şu zor dönemde ya yerine birinin bulunması gerektiğini ya da tolerans gösterilmesini onaylamadığımı söyledim biliyorum ki çoğu böyle düşünüyor ama kötü olmak istemiyor. O arkadaş haliyle bana sinirlendi anlayışsızlıkla suçladı derslerden kalacağını söyledi. Şöyle bir durum var bu arada biz eksik kişi çalıştığımız için zamanında en üst birimlere çıkıp destek istediğimizde bu arkadaş bizimle gelmemişti. Şimdi idare etmemizi bekliyor ramazan geliyor ve yük artık fazla gelmeye başladı. Kendimi biraz düşünmek istedim. Doğal olarak karşı çıktığım için liste tekrar yapıldı ve eşit bir liste oldu. Ama niyeyse kötü bir şey yaptıysam birilerinin ahını alır mıyım diye korkuyorum saçma belki ama. Sessiz de kalsam kendi kendimi yiyecektim. Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. Objektif görüş almak istedim.