Suçluluk hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gece-kusum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
5
-1
1
Erkek arkadaşımın arabasında saç teli buldum kime ait olduğunu biliyorum ama iki tarafta inkar ediyor bir buçuk senedir birlikteyiz Sac teli kimin biliyorum görüştüklerini biliyorum ama inkar ediliyor üstüne suçluluk psikolojisi yükleniyor kafayı bozdurdular bana uykularımı kaçırdılar uyuduğum zaman rüyamda onları görüp ağlayarak uyanıyorum kızın evime gelip soframa oturmuslugu var ne yapmalıyım ben bu konuda erkek arkadaşımın annesi de bana destek o kız için benden uzaklaştı kız bı gün bizimkinin yanında diğer zaman başkanın inkar etmiyo ne olduğunu ilişki yaşadığım erkek değil erkekler var diyor bı bizim kini inkar ediyor tahminlerim hep beni doğru yere çıkarıyor

Kabul etmeselerde aldatıldığınıza eminseniz ayrılmaktan başka seçenek göremiyorum.

Bu inat niye?
Aklınıza bir korku, bir şüphe düşmüş zaten uzatıp da ne yapacaksınız?

Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? 5 çocukla ortada 5 parasız kalmış gibi psikolojiye bürünmeye gerek var mı? Annesinin fikri falan ne önemi var? Sizi sevmeyen aldatan biri ya bu kadar aciz olmayın dik durun Allah aşkına. Ayrılın 3-5 gün ağlar unutursunuz. Kimse aşk acısından ölmüyor. Biraz gururlu olun kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin 🤦‍♀️

Erkek arkadaşımın arabasında saç teli buldum kime ait olduğunu biliyorum ama iki tarafta inkar ediyor bir buçuk senedir birlikteyiz Sac teli kimin biliyorum görüştüklerini biliyorum ama inkar ediliyor üstüne suçluluk psikolojisi yükleniyor kafayı bozdurdular bana uykularımı kaçırdılar uyuduğum zaman rüyamda onları görüp ağlayarak uyanıyorum kızın evime gelip soframa oturmuslugu var ne yapmalıyım ben bu konuda erkek arkadaşımın annesi de bana destek o kız için benden uzaklaştı kız bı gün bizimkinin yanında diğer zaman başkanın inkar etmiyo ne olduğunu ilişki yaşadığım erkek değil erkekler var diyor bı bizim kini inkar ediyor tahminlerim hep beni doğru yere çıkarıyor

Adamın sizi aldattığını düşünüyorsanız; ayrılın.

Annesi ne alaka? Gidip ona oğlunu mu şikayet ediyorsunuz.
Eminseniz ayrılın bu kadar basit. Ayrılıp bayılmaya ama sonrasında sevgili kalmaya deham etmek saçmalık.

o.seviyor demek ki erkek arkadaşın madem öyle bırak öylesine layık olsun. Yıpratma yok yere kendini bitir gitsin

Evet deyip kabul etmesini mi bekliyorsun?
İspatlamaya çalışmak niye?
Bu kadar mı değersizsin?
Bir kraliçe gibi hayatından çıkmak yerine yok sac teli yok ispat yok annesi...
Bu kadar küçülmesen?

Yani sanki 3 çocukla çaresizlik içinde kendini perisan ediyorsun. Alti üstü erkek arkadaşın. Madem bu kadar eminsin ayrılırsın biter. Kafayı bozacak kadar ne yaşıyorsunuz anlamiyorum ki.

Bu kadar psikolojinizi bozacak ne var hemen ayrılın gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X