- Emoji Skoru
- 2.653
- Puanlar
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yorumundan biraz kırgın olduğunu hissettim bu yüzden açıklamak istedim canım. Sanırım iki yıllık evlisin. Diğer konunu da okudum çünkü. Sabır... En önemli şey sabır... Büyük tepkiler verirsen olaylara karşı, hayatta çok mutsuz olursun...Arkadaşlar tüm yorumları sabırla okudum.Herkesin yorumuna saygı duyuyorum.Evet farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm.ama inanın bazen insan acayip doluyor.Eşim genelde bu tarz gıcık şakaları onların yanında yapıyor artık doldum.bence bu konuda ben haklıyım.Yani eşime kızma konusunda ama sofra bezini atmam hatalı olabilir.İnsan kendini bazen kontrol edemiyor...Neyse dün gece gittik ve ben çiğköfteyi yemedim çünkü midemden rahatsızdım zaten.Halsizdim.o sebeple kendime tost yaptım yedim.Eşim dün görümceme gittiğimizde hatasını anlamış olacakki beni yere ğöğe sığdıramadı.Bi ilgi bi alaka.tostumu bile o yapacaktı nerdeyse.Sonuçta eşimle aram iyi görümcemle de.Benim tek sinir olduğum şey aslında midemin rahatsız olduğunu bile bile çiğköfte yapmış olmasıydı sadece.Neyse daha fazla yorum yapmıcam.Herkese tesekkur ederım..Sağ olun var olun arkadaslar..