Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar tüm yorumları sabırla okudum.Herkesin yorumuna saygı duyuyorum.Evet farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm.ama inanın bazen insan acayip doluyor.Eşim genelde bu tarz gıcık şakaları onların yanında yapıyor artık doldum.bence bu konuda ben haklıyım.Yani eşime kızma konusunda ama sofra bezini atmam hatalı olabilir.İnsan kendini bazen kontrol edemiyor...Neyse dün gece gittik ve ben çiğköfteyi yemedim çünkü midemden rahatsızdım zaten.Halsizdim.o sebeple kendime tost yaptım yedim.Eşim dün görümceme gittiğimizde hatasını anlamış olacakki beni yere ğöğe sığdıramadı.Bi ilgi bi alaka.tostumu bile o yapacaktı nerdeyse.Sonuçta eşimle aram iyi görümcemle de.Benim tek sinir olduğum şey aslında midemin rahatsız olduğunu bile bile çiğköfte yapmış olmasıydı sadece.Neyse daha fazla yorum yapmıcam.Herkese tesekkur ederım..Sağ olun var olun arkadaslar..
Arkadaşlar demin canımı çok sıkan bi olay oldu.Belki bazılarınız için gülünç denecek kadar ufak bazılarınız içinse önemli olabilir.Bi okuyun ve değerlendirin lütfen.Görümcem yemeğe çağırdı bu akşam için.Biz de akşam orda yemek yicez diye öğlen yemek yapmadık.
Üstelik tel açıp sorduk ona yani.Yok öğle yemeği yapmayın dedi.Biz tabi akşam çok güzel yemek yicez diye fazlada karnımızı doyurmadık.Eşim demin eve geldi karnının aç olduğunu söyledi.dünden çorba vardı çorba içtik.sora ablasını aradı yani görümcemi.akşama ne yemeğiniz var diye.Görümcem de demezmi sadece çiğköfte diye.Benim tepem attı tabi.sinirlenip iki laf ettim görümcem için.akşama kadar tek bi yemek te mi yapamamış ayıp bide bize yemek yapma dedi.Ben yapsam aynı davranışı buyutulur laf olur ama ablan yapınca laf etmezsınız buyutmezsınız dedım.Eşim de buyutme dedı bana.Ben surekli o görümcemi koruduğu için sinirlendim.Biraz hasta olduğum için ve halsiz diğer görümcem bana çorba koyarken eşim bana"görümce otursun geline hizmet tesin "dedi şakayla.ama bana o kadar koyduki o laf sinirlenip sofradan kalktım ve üstüne görümcemin yanında sofra bezini fırlatıp oda kapısını carptım.Sizce burda sinirlenmekte haklımıyım değilmiyim?Kimin yaptığı ayıp?Kim suçlu?Ltf yardım edin..
erkekler böyle canım anneleri ablaları yaptımı gözlerine batmaz sen yaptın mı batar hiç dert etme bir akşam sende yemeğe çağır 1 çeşit idareten birşey yap intikamını al ne canını sıkıyorsun göze göz dişe diş...
eşinde birşey diyemez sana...
Baska söze gerek yok.
Ayrica sofra bezini firlatip, kapiyi carpmanizi pek dogru bulmadim. Benimde esim görümcemin veya eltimin yaninda bazen böyle sakalar yapar ama ben hicbirzaman böyle bir hareket yapmaya gerek duymadim. Canimi sIkan birsey oldugunda eve gittigimde esimi uyaririm, birdaha yapmamasini rica ederim, konu orada kapanir.. :icecream:
Görümcenle aynı seviyedeysen intikam al. Değilsen -ki bence değilsindir- en az 3-4 çeşitli güzel bir sofra kur (hazır ramazan da gelmişken) ve görümce, varsa kaynana filan hepsini çağır. Annenden-ailenden böyle gördüğünü, tek çeşit yemekle yasak savar gibi kimseyi ağırlayamayacağını da bir ara söyle. Gerçi aile arasında hiç utanmayıp yine de üste çıkmaya çalışabilirler tabi ama sen de kendini ifade etmiş olursun en azından.
Görümcen de bir daha yemeğe çağırırsa ne yapıp getireyim aç kalmayalım yine de gülerek. Anlayana yeterince anlamlı bir laf olur bu zaten :)
ayrica bir laf var hani simdi o aklima geldi misafir umdugunu degil buldugunu yer....
Arkadaşlar demin canımı çok sıkan bi olay oldu.Belki bazılarınız için gülünç denecek kadar ufak bazılarınız içinse önemli olabilir.Bi okuyun ve değerlendirin lütfen.Görümcem yemeğe çağırdı bu akşam için.Biz de akşam orda yemek yicez diye öğlen yemek yapmadık.
Üstelik tel açıp sorduk ona yani.Yok öğle yemeği yapmayın dedi.Biz tabi akşam çok güzel yemek yicez diye fazlada karnımızı doyurmadık.Eşim demin eve geldi karnının aç olduğunu söyledi.dünden çorba vardı çorba içtik.sora ablasını aradı yani görümcemi.akşama ne yemeğiniz var diye.Görümcem de demezmi sadece çiğköfte diye.Benim tepem attı tabi.sinirlenip iki laf ettim görümcem için.akşama kadar tek bi yemek te mi yapamamış ayıp bide bize yemek yapma dedi.Ben yapsam aynı davranışı buyutulur laf olur ama ablan yapınca laf etmezsınız buyutmezsınız dedım.Eşim de buyutme dedı bana.Ben surekli o görümcemi koruduğu için sinirlendim.Biraz hasta olduğum için ve halsiz diğer görümcem bana çorba koyarken eşim bana"görümce otursun geline hizmet tesin "dedi şakayla.ama bana o kadar koyduki o laf sinirlenip sofradan kalktım ve üstüne görümcemin yanında sofra bezini fırlatıp oda kapısını carptım.Sizce burda sinirlenmekte haklımıyım değilmiyim?Kimin yaptığı ayıp?Kim suçlu?Ltf yardım edin..