- 2 Aralık 2007
- 85
- 0
- 38
ben kısmetse yarın gidicem bakalım kese görünecekmi tam 5 haftalık bugün kalp atışı nezaman duyuluyordu?
nasıl 5 haftalık oluyor 18 ocakta iğne vurulmamışmıydınn çatlatma iğnesini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kısmetse yarın gidicem bakalım kese görünecekmi tam 5 haftalık bugün kalp atışı nezaman duyuluyordu?
pardon canım ya bende çanakkaleli sandım son adet tarihim 4 ocak 18 ocakta iğne oldum gebelik son adet tarihinden sayıldığına göre bugün 5 hafta bitti yarın inşallah hayırlı haber alırım:18:nasıl 5 haftalık oluyor 18 ocakta iğne vurulmamışmıydınn çatlatma iğnesini
pardon canım ya bende çanakkaleli sandım son adet tarihim 4 ocak 18 ocakta iğne oldum gebelik son adet tarihinden sayıldığına göre bugün 5 hafta bitti yarın inşallah hayırlı haber alırım:18:
mrb bende 18 ocakta çatlatma iğnemi oldum 30 ocakta beta hcg değerim 34 dü doktor hamilesin dedi çokmu düşük bideğer siz nezaman yani kaç gün sonra tahlil yaptınız benim tam 13.günü kanda gebelik bakıldı cevabınızı bekliyorum
:18:
Reglim bugün başladı kızlar.. Mart ayına kaldı umutlarım. Dilerim sizlerden güzel haberler alırız :2:
21 ocakta ignemi vuruldum
6 şubatta tahlil yaptim yani igneden sonra 16. Gun
Ve degerim 243 cikti doktora gitmedim daha
kızlar bende bugün hastalandım çok üzgünüm adet günüme daha 7 gün vardı bu sabah gelmiş . umutlarım boşa gitti doktora gitmeye karar verdim 7 aydır olmuyor inş sizlerin güzel haberlerini alırız...
kızlar bende bugün hastalandım çok üzgünüm adet günüme daha 7 gün vardı bu sabah gelmiş . umutlarım boşa gitti doktora gitmeye karar verdim 7 aydır olmuyor inş sizlerin güzel haberlerini alırız...
hayırlısı canım benimde 2 yılı geçti olmuyordu ha bugün ha yarın gitmedim dış gebelik oldu şükür bugün 5 haftalık hamileyim darısı başına ihmal etme
benimde en son 12 ocaktı umudum yok regli olucam gıbı belim ağrıyor .10 aydır olmuyor umudum kalmadı artık moralım çok bozuk
benimde morelim çok bozuk canım yaa birde kafaya çok takıyorum galiba takınca da olmuyormuş